Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@zvedava17p
@veronika1417 áno áno, zvedava sedela vedľa mňa - teda podľa opisu, bola si tam s takou blondíkou ešte - spolu chodíte na cvičenie, že. ja som sedela po tvojej pravici 🙂
to cvičenie by sa aj mne pozdávalo, len škoda, že cez leto nebude 😒 určite by som chodila. a myslím si, že keby si chcela ísť s nami do prvej skupiny, tak určite nebude problém. veď my zmapujeme koľko nás bude v jednotke, ty pozrieš vašu skupinu a potom, by sa určite aj Jahnátková potešila, ak by sa niekto presunul - teda, ak by vás bolo veľa 😉
@micicka ano, tu blondinu poznam z cvicenia, je v tom istom tt ako ja a skoro ziadne brucho nema a to este dnes ako tak mala, ale ked sme boli cvicit v pondelok, akoby ani tehotna nebola 😀 ...si potom pripadam ako nafuknuty balon 😀...moje dieta sa proste rado ukazuje 😀
Ahojte...dnes sme sa dozvedeli ze budeme mat druhe dievcatko...Vsetkych chlapcov nam pobrali 🙂 Velmi sme chceli chlapceka,hlavne manzel.
Baby prave mi zacali tiect prsia, je to normalne uz takto skoro ?? 😒
@zvedava17p ja som rada, že sa ukazuje 😀 ja som iba +1tt a mám teda oveľa väčšie bruško ako vy, ale to je úúúúplne jedno. ja som rada, že aspoň niečo mám tehotenské a keď mi ešte dnes doki povie, že je všetko ok, tak sa budem tak veľmi tešiť, že až 😀 😀
@micicka ved to, hlavne nech je babo zdrave a vsetko je ako ma byt, ja idem na utz az 30.6., babo som nevidela 6 tyzdnov, uz sa velmi tesim, ze ho konecne uvidim 😀
@marvis gratulujem 🙂
@marvis mm by chcel určite radšej chlapca, ale nevyjadruje, sa aby som náhodou nebola sklamaná, alebo neviem prečo. ja som bola presvedčená, že to bude baba - ale ovplyvnila ma veštica, ktorá mi raz vyveštila, že prvé bude dievča. ale mne je to úplne jedno a veru vôbec nemám tušáka. možno sa to dozvieme až pri pôrode, ale tak snáď nebude hanblivé
Ahojte baby, tak to vyzera, ze na 70% budeme mat doma chlapceka, dnes som bola na tom sone, doktor povedal, ze sa riadne nechce ukazat, ale ze to vidi tak, ze na 70% to bude chlapcek, tak sa tesime 😀 ja som to aj tak "tusila" 😵 doki mi ukazal drobceka, presne mi pouazoval, ze co kde je a co ako, drobec je v poriadku, vsetky "rozmery" ma ukazkove, tak sa velmi tesim, ze je vsetko ok 🙂 Dokonca vystrcil rucicku, tak sa doktor smial, ze nam kyva 🙂
@micicka vidite aky ja mam pozorovaci talent 😀
@zvedava17p aj ja idem 30.6 nemas Cellarovu?
@micicka no neviem nevysimla som si, ze by si mala nejake velke brusko. Podla mna rovnake ako ja 😝
@veronika1417 a ako bolo? co bolo? ja som to rano nestihla ☹
@manka juuuj no tedaaa! Bolo to v pohode, povedala nam kolko to bude stat podla toho aku mame poistovnu VZP - 55 eur, Union - 38eur, Dovera ? uz si napamatam. Rozdelila nas do dvoch skupin jedna bude chodit kazdy druhy piatok a druha kazdu druhu stredu. Dokopy je to vraj 10-13 hodin. Stretnutie bude trvat vzdy jednu hodinu a zaciatok je vzdy o 8.00 zavolaj jej podla mna Ta este vezme a povedz ze chces ist do prvej skupiny tam som ja s micickou 🙂 moze chodit aj manzel, potvrdi mu priepustku, ktora mu plati na cas ktory tam stravi a nemusi si brat z prace dovolenku. Pokial chces aby bol partner pri porode musi absolvovat aspon 4 hodiny pripravy a jedna hodina stoji pre neho 2 eura. Okrem toho je tam aj cvicenie, navsteva porodnice, video porodu, starostlivost o novorodeniatko, nauka o kojeni,... je toho dost
@veronika1417 aj ja idem 30 🙂 Krjakovi
@mysti tak to gratulujeme k 70% chlapec to je už viac ako polovica 🙂 nech to tak aj je 🙂

@veronika1417 ved to, aj ja som na take veci nachylna, preto zvazujem...ale inak je plavanie fakt dobra vec....ta baba vedla mna hovorila, ze chodi plavat do Sale 2 krat do tyzdna a ze tiez je velmi citliva na take veci a zatial nemala ziadny problem