Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@veronika1417 v 6.lunarnom, normalne trva 5.mesiac tehotenstva do 22.tyzdna 😉 aspon tak som to nasla v mudrej knihe 😀
@mysti aj ja to tak mam uvedene lebo som nevedela ako mam znamim hovorit, ze v ktorom som tak mam na to taku tabulku 🙂 a ked som videla, ze to tu napisali v lunarnych tak som im radsej napisala ze to nie su kalendarne 🙂
@stefie dobre ste to vyriešili s tým zoznamom 🙂 ja taký problém nemám :D stále sa mi páčilo meno Daniel alebo Viktor... a Daniel sa páči aj jemu a nad iným menom sme ani nerozmýšlali...svokre sme ani nepovedali lebo chce aby sa malý volal po manželovi, ale on nechce už to nie je v mode dávať mená po rodičoch.... keby to bolo dievčatko tak Simonka :D
Aj my mame problem s menom pre dievcatko 😒 u chlapca by nebol problem.Co sa paci mne nepaci sa zas mm.a naopak.Tak neviem ako to vsetko dopadne 🙂
ahojte,som doma z poradne 😉 Babatko sa ma dobre,ma ,,tabulkove,, miery,vazi 303g a aj ked som straaasne tuzila po chlapcekovi,tesim sa na zdrave dievcatko.
Najprv som bola strasne sklamana,bez nalady som prisla domov,unavena,hladna....No stacila mi pol hodinka spanku,obed a zobudzala som sa uz z radostnou myslienkou na moju druhu dcerenku Simonku;-]
Je krasna a ja ju uz teraz velmi lubim;-]
@karap gratulujem k dievcatku 🙂 ja som vzdy tuzila po chlapcovi a ked som ostala tehotna hned som si pomyslela, ze to bude chlapec a bola som stastna no o par dni uz som si poplakala, ze nebudem mat dievcatko ☹ a teraz? Este stale nevieme co cakame a je nam to jedno, budeme sa tesit nech je to cokolvek 😉 nech Ti robi malinka veliku radost 🙂
@veronika1417 jasne, že na 10- lunárnych... lebo dátum porodu je +- 2 tt od termínu
@karap krásna, blahoželám... ja som bola tiež sklamana, ked nam povedali, že pravdepodobne dievčatko... spolieham sa na to pravdepodobne, ja idem na utzv. v utorok... tak sa teším, že uvidim mimino... a možno Isabellke dorastol pipik :D a bude Lukasko 😀 😀 😀
@trinka som to myslela v dobrom... datum porodu ovladam
@veronika1417 ja tiež len v dobrom 😉
@karap jej gratulujem ku dievcatku...aj ja som sa dlhoooo zmierovala s chlapcekom ale uz som rada.z vesela nakupujem modre vecicky. 😉
dnes som mu kupila zirafku taku co sa potiahne za chvostik a ona hra.dala som to na brusko a maly kopal ako divy 😀 len teraz neviem ci sa mu to paci alebo nie 😀
mam uz aj 5 flasiek tommee tippee za dobry peniaz a jednu mam modru.pomaly sa nam to doma zbiera 😀
@karap gratulujem 🙂
mne pred x rokmi jedna veštica povedala, že prvé dieťa bude dievča. asi som tým bola ovplyvnená a od začiatku tohto tehu som myslela len na dievča. neskôr som sa trošku uvedomila, že veď aj chlapec to môže byť, ale nebola som o tom úplne presvedčená. no a nakoniec sa veštica nemýlila 🙂 a ani ja 😉
teraz už len meno, ale ja veru vôbec neviem Miriam, Mia, Ella a ešte je strašne veľa krásnych mien 😉

@trinka baby len to sa rata na 10 mesiacov ked si uz myslite ze 21tt ste v siestom 🙂 ja som sa tiez tak vytesovala 😉