Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
baby, čaute, viete na čo som prišla? (blondina 😀 ) že mam vybrate meno Alex, to je v "podstate" Alexander a Alexander je vlastne Šaňo 😀 😎 a poznate tu reklamu, kde je Šani? 😀 😀 😀 no v mojom brušku, kde by bol 😎 😀
toto ste videli:
https://www.youtube.com/watch?v=OLUjGi_5t3c? 😀 😀 😀
tu kraaasne prsi. Prave som skoncila jednu z mojich neoblubenych cinnosti - plna zasuvka uctov, zmluv (a bolo ich dost - zmena bydliska, nova hypo, internet, voda, el a vsetko co k tomu patri) som pekne pozakladala do krasnych ovocnych sanonikov 😎
ahojte babulky, dnes som bola na veľkom sone, synček je zdravučký, doki mi odfotil vajká ... A dnes mi manžel povedal, že nechce ísť k pôrodu, že stačilo mu pri prvom, tak som aj trochu smutná. Ale nasilu ho nútiť nechcem, viem, že to ťažko znášal. Tak ja teraz rozmýšľam, či by som si nemala zabezpečiť dulu. Aký máte názor? Ja nechcem rodiť sama... 🙄
@dominika_sk praaaave v tejto chvili isla tato reklama, ked som to citala 😀 😀 😀 😀 akurat sme sa smiali, ze uz je aj vtip na tuto reklamu...ze: len chuck norris vie kde je šani 😀 😀 😀 😀
prave som pozerala tie flase TT..kamoska mala aj flasu aj poharik pri malom a velmi si chvalila... asi aj ja vyskusam, aj ked dufam ze toto druhe budem kojit dlhsie ako bianku..
ani moj sa k porodu nechysta.A zatial to neriesim.No myslim,ze to ,,v pohode,, zvladnem aj sama.Bolesti si musim odtrpiet sama,muz pri mne len vystrasene stal,aj mi obcas isiel na nervy....Mamu ani svokru by som tam nechcela[moja mama by asi zinfarktovala a svokra je taka pruderna,s nou sa ani o sexe v rovine srandy bavit neda]A ziadna kamoska mi nieje taka blizka,aby som ju chcela mat pri sebe,v takej chvili.....Takze,ak nepojde muz,tak rodim sama.....
No to je este dalekoooo 😉
ahoj tehulky mam eshope na pouzite detske vecicky kuk nasu stranku www.husenicka.com.dakujeme
ahojte baby... dnes sme boli opat cely den vonku, esteze az teraz zacalo prsat... 😅
moj muz pojde k porodu, ak to stihneme, resp. ak sa dobre zorganizujeme... este to musim prespekulovat, co a ako, ked k tomu dojde... lebo musim maminu zavolat...
@gee99 @lenka1108 inak chicco ma teraz nove flase... a ta pre najmensich je uplne ako prso... aj ten isty princip, ze si bradickou tlaci mliecko do pusy... velmi zaujimave... i ked ja verim, ze budem dojcit co najdlhsie... teda aj cez druhu zimu, kvoli chorobam... 😅 ked uz viem, ako na to... 😀
http://www.babysvet.sk/znacky/Chicco-produkty/K...
inak dojcenie je ina veda... 😨
@harper ja tiez takto zbieram a raz za dlllllllllllhuuuuuuuuuuuuuu dobu pozakladam... alebo ked nieco hladam, tak mi nic ine neostava... 😅
@lenica81 ved toto bolo tiez vsetko od zaciatku roka.
Ja zatial flasky neriesim, ja som malu kojila az 25 mesiacov. tak uvidim ako sa bude darit teraz, ale tie TT vyzeraju dobre a nasla som tam aj podobnu postielku tej co mam vo fotobloku, a omnoho lacnejsiu, len neviem ci sa bude dat nastavit na nasu 60 cm vysoku postel. http://www.babytip.sk/postie-ky-a-prislusenstvo...
@lenica81 ...aj tato sa mi paci 🙂 http://www.mimijumi.com/ ale tusim k nam to nikto nedovaza. ...najradsej by som kojila, pri prvej to bolo veeelmi kratko ☹
Ahojte baby, nestacim sa divit, kolko ste toho popisali 😲 Dnes som bola na morfo usg, nasa slecna je zdravucka, stale rozhadzovala rucickami, bol to fakt krasny zazitok 😵 Dr. vsetko detailne poukazoval, povysvetloval, som spokojna a stastna 😀 Babatko vazi 297gramov, ja mam nezmenenych +5kg na vahe, takze sme na tom obe vyborne, v dobrej forme 😀
@karap @micicka gratulujem k princeznam! vitajte v ruzovom klube 😉
@harper co od zaciatku roka... som sa stratila... 😕
@gee99 ja som maleho kojila este prve 2 mesiace tehu, ale uz len vecer a rano, lebo cim dalej tym viac sa v noci budil... aj 8x, co sme s mm po 10 mesiacoch uz nezvladali, tak sme odstavili v priebehu cca 2 tyzdnov v noci a potom to nejako prislo... takze nejakych 13,5 mesiaca... tak hadam to budeme zvladat aj v novej situacii a vsetko samo zavisi aj od babatka... 😉
a ta flasa je taka podobna...
inak sme sa premenovali, nie... 😕
hej, aj ja som si vsimla, to boli asi tie ranajsie upravy - vcera to bolo na fb ze bude rano odstavka modreho konika a aj modrej strechy od 7 do 9. hodiny.

@lenka1108 ...konecne niekto, kto oblubuje flase tommee tippee 🙂 ja na ne nedam dopustit, ine som nepouzivala 🙂 tiez sa chystam robit nove zasoby 🙂