Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
Dobre ranko
pribudaju pekne nove fotky do profilov 😉
volala som p.Jahnatkovej a hovorila, ze mam toho 6,7 prist a uvidime. ma toho vela ,mozno otvori este jednu skupinu
my sme boli s muzom na porod tak dohodnuti, ze pojde a ja sa az tam rozhodnem, ci ho chcem, alebo ho poslem na chodbu, lebo som nevedela, ako to bude. nakoniec zostal, bolo to aj dobre, lebo bolo vela porodov a nemali na mna cas. zvladol to /dokonca ho tam chceli sestricky zamestnat 🙂 / ale potom sa priznal, ze mu nebolo vsetko jedno. viac si toho maleho vazi, aj mna. ale nie kazdy na to je. vo vedlajsej sale ocko nezvladol, tak poprosil nasho, nech mu aspon nejake fotky porobi 🙂 no a ked som sa ho potom pytala, ci by isiel znova, povedal celkom peknu vec, ze len ci by som ja isla 😉
aktualna vaha - sme akurat na povodnej. teda resp. +4, co sa zhodili pocas nevolnosti
ahojte 😉 Baby,ohladom vahy....vcera som sa zabudla pred poradnou odvazit,tak som zapotila len tak odoka 84kg.No a teraz som sa vazila,mam len 82,5kg.Zacala som na 83kg,takze som vlastne este nic nepribrala 😲
Je to normalne?Akoze je mi to jedno,hlavne ze malinka je ok,no je to divne nie???20tt a ja som stale na nule.
ahojte tehulky, krasne piatkove rano prajem 🙂
ja som tu dnes ani nenakukla, behala som po lekaroch (rano EKG a poobede za vseobecnym napisat spravu o zdravotnom stave) a medzi tym som upratovala, aby som mala cez vikend pokoj a skusala som robit grepovu malinovku 🙂 je vyborna! 🙂
Vecer som bola ale veeeelmi utahana, nohy ma strasne boleli a nevladala som sa ani osprchovat...
moj mm pri porode chce byt, som rada, lebo je to ozaj jediny clovek, ktoreho tam chcem (teda okrem dr. a sestriciek 😀) ... a viem, ze uz len jeho pritomnost ma velmi upokoji 🙂
@karap poznam baby, ktore za cele tehu pribrali 4 kg 😉 asi nepotrebovali priberat 😉
ja som za to pribrala od soboty 0,5 kg 😅 ale v pondelok som uz mala menej, tak ak ratam od pondelka, aj aj 0,75 kg 😀 nejako mi ide ta vaha uz rychlejsie hore 🙂
ale za cele tehu som pribrala 2,5 kg
@blackrose napodobne, tiez si pri porode neviem predstavit nikoho ineho, iba ak mm 😵 Odzaciatku hovori, ze tam chce byt so mnou, co si velmi vazim, navyse zatial mal vsetky vysetrenia len sprostredkovane, kedze je stale na sluzobkach, dost ho to trapi...o to viac si snad ten porod vychutna a bude mat zazitok na cely zivot 🙂
Na 3D a morfo usg ma sprevadzala mamina, tiez z toho mala ocividnu radost a zazitok, v jej casoch take technologie predsa neboli.. tak som rada, ze ju mozem aspon takym sposobom potesit 😵
@lenka1108 ...kupovala si uz tieto anti-colic? http://www.tommeetippee.co.uk/product/health_ch... ...lebo tento model je asi novy, mala som tie povodne bez tej "veci" vnutri 🙂
@blackrose jasne, mm je tam vitany! ja som tam videla aj 4-clenny sprievod mamicky 😅
Bol to detailny ultrazvuk, lekar nam babatko najprv ukazal v 3D, slecna sa poukazovala v plnej krase, spravil meranie hlavicky, bruska, stehennej kosti...tieto merania vytlacil spolu s jednou 3D fotkou. Potom prepol na klasicky 2D, a detailne poukazoval a skontroloval najprv hlavicku, mozog, maly mozocek, pery - ci tam nie je razstep...srdiecko (lava prava predsien, komora), pocuvali sme akciu srdca, pozreli graf, zaludok, obe oblicky, mocovy mechur...chrbticu, koncatiny, pocitali sme prsteky.. nakukli sme medzi nozky - potvdil dievcatko 😎 Bol to skvely zazitok, odchadzala som odtial rozziarena s usmevom na tvari, lekar vsetko komentoval, vysvetlil.. Po dost ubohej skusenosti s lekarkou, ktora mi robila 3D, som bola tentokrat velmi milo prekvapena 🙂 Takze vsetky, ktore sa na morfo chystate, mate sa na co tesit 😉
jaaaaaaaaaaaaj teraz citam, ze som tu "dnes ani nenabehla" to malo byt vcera 😀 😵
@majoslava ahaa, ale nemyslim si... ked tak vymenis 😉 ja zase nechcem skelnene, aby sa mi nahodou neorzbili a su tazke... 😉
@kiribaby jeeeeeeeeeeeeej 🙂 ale tesit sa budem asi az po... pred tym budem asi aj chvilku vyklepana, aby bolo babo v poriadku... a ty si kde bola?
@eviiinka ja uz som zabudla, ty si bola v Ruzinove, ci kde?
@stefie morfo kontroluje vyvin vsetkeho ohladom baba... vnutornych organov aj telicka, ako baby podrobne popisali... je to super... teraz nas este len caka, ale min. tehu to bola sranda, ako nam doc ukazoval, ze tu je toto, tu toto a my s mm sme kukali jak puci, ze kde, co... 😨 😖 😀

ja som kupila 2x 150ml a 3x 250ml flasky tommy.nemala som ich pri malej.ale dost bab mi ich odporucilo.pri malej som pouzivala dr.brown flasky.boli tiez super.ale kuk ake krasne som nasla.ale zatial ich kupovat nejdem.tych 5 mi staci plus ta jedna od mam...
http://shop.babetkovo.sk/index.php/catalogsearc...
co sa tyka toho porodu moj mm sa nnan tesi ale nevieme ci nebude zrovna vo svete.tak by sla asi svagrova lebo aj pri malej bola spolu s mm pri mne.a bola super.a ak nebude moct tak mam kamaratku co je instrumentarka na chirurgii tak ta by sla somnou ale ta tiez caka babatko tak uvidime 😉