icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

harper
24. jún 2011

@micicka si zmenila aj termin porodu? lebo v tabulke mas 8.

harper
24. jún 2011

@lenica81 jednu babu tam rezervuj aj mne. ja pojdem asi na ultrazvuk asi az po 18.7 😒 teda ak neukecam doktora, ked pojdem 1. na poradnu.

lenica81
24. jún 2011

@micicka si rob srandu... 🙄 😀 😅 ja volam drobca katka, takze to musi byt dievca... 😀

micicka
24. jún 2011

@harper aj ty máš rezervovanú bábiku? tak teda nech sa ti ešte ujde 😉
termín mám 8.11., ale keď som dala do profilu tento, zle mi tu nahadzovalo týždne 😕 neviem prečo - asi myslíš tento rozdiel termínov

micicka
24. jún 2011

@lenica81 prinajhoršom to bude chlapec s menom Katka. alebo bude reagovať na toto meno a nikto nebude chápať prečo 😀 😀
ale tak držím palce, aby to bola baba 😀

henrieta44
24. jún 2011

no chlapci mali dosť dlhé obdobia svojho kraľovania, takže myslím že dievčatká sa tak rýchlo neminú 😀 😉

micicka
24. jún 2011

@henrieta44 tak tak, chlapci tu boli dlho, sme si mysleli, že v novembri sa len chlapci budú rodiť. a keďže rovnováha musí byť, ešte musí byť veľa báb 😉

henrieta44
24. jún 2011

no mne povedal doktor, že som mohla prísť až o týždeň neskôr, akosi sme to zle porátali, ale čo, náhodou by mal dovolenku, tak by ma porazilo, hlavné je že sa mu dalo všetko pomerať, čo bolo treba a že je v poriadku, to je preda dôežité, dokoca videl aj to čo váčšinou ževraj ani nie je vidno, malá nám ukázala aj spodnú a vrchnú čelusť, kde budú budúce zúbky, veštko je pev´kne zrastené, nikde žiadny ráštep ani nič také, dokonca aj nožičku vytrčila a dr. mi povedal že keby som jej teraz chcel kúpiť topánočky ,tak veľkosť nôžky je 2,5cm - srandista, ale aspoň sme sa zasmiali 😀 😉

stefie
24. jún 2011

@lenica81 lenka, mas uzv vo stvrtok? bo aj ja, ale ja by som radsej chlapa 😉 mas nejaky cas na aky si objednana? bo ja na 10:30, tak dovtedy mozu byt baby ale potom, teda aspon na chvilku, aspon jedeeen/moj/ nech je chlapcek 😀
@henrieta44 blahozelaaaaaaam k naozaj krasnej slecne, som rada ze ti to pohlavie vyslo 😎

harper
24. jún 2011

@micicka ok, termin som ti neopravovala. zatial nemam rezervovanu, ale asi by som bola radsej, ved kto bude nosit tie saticky, z ktorych uz Anetka vyrastla 🙂

stellamiapiccola
24. jún 2011

@henrieta44 blahoželám k dievčatku 😉

stellamiapiccola
24. jún 2011

jupí dnes došly šaty su super príjemne ešte trolino veliké, ale budú ok bruško len porastie 🙂

palinkova87
25. jún 2011

@stellamiapiccola fí paradičkové sú 🙂xi a malinký ako na Teba kuká 🙂

stefie
25. jún 2011

krasne ranko dievcata...ako ste buvali? ja ako batola, ani diska v meste ma nerusila dnes..rano siel drahy do prace, mala je pri babke, reku faaaajne sa vyspim aspon do desiatej.. 🙂
prd, babo ma zobudilo o osmej veselym klopkanim v brusku...nuz, musela som vstat a teraz ranajkujem, nech sa ukludni 😀 😀
@stellamiapiccola krasne saticky, take jednoduche, pekne... 😉

dominika_sk
25. jún 2011

@harper možem ťa poprosiť? v tabulke pri mojom mene si mi už dopisalal pohlavie chlapec, ale nechla si tam mena aj Alex aj Ella 😀, vymaž tu Ellu, prosim ťa 🙂 ďakujem

palinkova87
25. jún 2011

@stefie no ja som zaspala ako dudok 🙂 po 2 predošlých nociach čo som vobec nespala s choroby 🙂 mno moj malinký ked je hladný tak tiež kopká xi 🙂 aj cez papanie.. asik aby som rýchlejšie tlačila hihi 😀

lianka7
25. jún 2011

Ahojte kočky,tak ja mam po 2-dňovom maratone navštev mojich kolegýň-dlho ma nevideli 🙂Posledné dni mam take zaujimave chvilky s mojim drobčekom-dáva mi často najavo hlavne večer v posteli,že zle ležím,lebo celé bruško mi začne pracovať,s mm vidíme ako sa robia hrbolčeky 😀 a dnes ráno sa mi to stalo aj vo vani-sprchovala som sa,čupela som a opäť sa mi začalo v brušku všetko mixovať a samé hrbolčeky bolo vidieť volnym okom...ale je zvlastne,ze kopančeky necítim...iba take celkové zmeny polohy bábätka 🙂 Sme z toho nadšení 🙂

stellamiapiccola
25. jún 2011

dobré ránko, tak som si dala vianočku s masielkom a kakavkom 🙂

palinkova87
25. jún 2011

baby a kde je vlastne tabulka naša?

stefie
25. jún 2011

@palinkova87 Presne to iste aj moje..., alebo ked soferujem, nedajboh aby so este k tomu hladna bola... 😀 😀

inak baby, k tomu soferovaniu...poculi ste uz o tom papieri ktory vam da vas gynekolog, na zaklade vasej ziadosti, aby ste nemuseli az do porodu mat pas?ja uvazujem ze si ho vypytam uz od poslednej poradne...lebo ako mi rastie brusko, ten spodny pas ma velmi tlaci..ked nesoferujem viem si to natahovat nech netlaci, ale ja jazdim denne... ked som bola v tehu s biankou proste som si ho nedavala, ale teraz uvazujem nad tym papierom...

stefie
25. jún 2011

@palinkova87 tabulka je pri harper v albume 😉

palinkova87
25. jún 2011

@stefie ale nevieš či to platí aj v zahraničí s tým papierom čo? to sa hned opýtam gyn. bo mi by sme chceli ist na SK a mne sa moc nechce ked ma má tlačit ten pás na brucho.. skoro 15hodín

palinkova87
25. jún 2011

@stefie jeee.. 🙂 dakujem

palinkova87
25. jún 2011

@harper no moje možeš mi tam napísať chlapca 🙂 a mienko Nicolas 🙂

stefie
25. jún 2011

@palinkova87 nema dnes tvoj drobcek meniny?? ak ano, ze vsetko najlepsie mu prajem 😎

lenica81
25. jún 2011

ahojte baby...

@stefie ale poobede idem na sono... tak dufam, ze to nejako preskoci... 😀
@stellamiapiccola sexi mama... 😉

dievcata, tak to mate krasne, ked sa vam uz teraz tak vlni brusko... 😵
@stefie ja soferujem s pasom, bezpecnost nadovsetko... skus skor porozmyslat o tomto... http://www.onaaauto.sk/specialny-bezpecnostny-p...

http://auto.sme.sk/c/3369187/tehotne-zeny-za-vo... len pre info... ja som soferovala s normalnym pasom az do porodu... si myslim, ze ked nedajboze narazis, alebo do teba niekto narazi, tak je to s pasom bezpecnejsie... ja si vzdy dam pas pod brusko... a cim vacsie bude, tym lepsie bude drzat... 😅

stefie
25. jún 2011

@lenica81 viem o tomto pase, dokonca som niekede nasla aj podusku, kde sa vlastne pas /ta spodna cast/ pretiahne cezpodusku, a vlastne sa to posunie az na stehna...

lenica81
25. jún 2011

@stefie hej, aj to som videla, ale ten pas vyjde lacnejsie... 😉

palinkova87
25. jún 2011

@stefie myslíš Tobiasa? nie on má 13.9. a Nicolas bude mat na Mikuláša 🙂

palinkova87
25. jún 2011

@stefie
@lenica81 no ten tehotenský pás je na dve veci mat ked neni airbag.. takže mne sa to neoplatí..lebo na mojej strane to není.. a tá poduška sa ako volá? kuknem tú 🙂