Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@palinkova87 podusku som nejako nasla zcez reklamu na fb.. ale stalo to 100€... to je vela...
@stefie v pohode 🙂 xixi 🙂 aj horšie veci sa stávaju xixi
@stefie mám to skúsit ako podušku pre tehotné?
@palinkova87 kriste, neviem to najst teraz... 😖
@stellamiapiccola odkiaľ si si objednala tie šaty a za akú cenu?
@stefie nevadí.. tu to nemajú..našla som len tie pásy..
@lianka7 juuuj Lianka to je kraaasne 🙂 ja cez moje bruseno malinke nevdim len niekedy mam jednu stranu vydutejsiu a vtedy sa mi zda hmatom, ze malinke je tam 🙂 ale nevdim nic konkretne tak ale ja nie som chuducka ako Ty mam na brusku slaninku 😀 ale zda sa mi, ze mam nejake tvrde brusko - teda to vnutro neviem ci to mam rovno nazvat materica. Je mi to dost neprijemne a neviem hlavne ci je to vporiadku ☹ v noci som sa budila na to, ze ma boli brucho ako keby mam dostat menst ale nastastie nic. Mam trochu obavy ☹
@veronika1417 A kde mas tu slaninku schovanu moja???? 😀 Ved z foto vidno,ze si chudunka 😎
Mne naozaj krasne vidno,kde sa akurat maly uklada-manzel ho potom skrabka 😵
Neboj,urcite je vsetko v poriadku,mne dr.povedal,ze mierne bolesti ako menzes su normalne,lebo sa maternica roztahuje,ved drobci intenzivne rastu.A vecer casto aj mne tvrdne brusko!
Baby ja konecne od 1.jula nastupujem na par dni do prace!!!Juchuuuu 😀
@lianka7 myslis teda, ze je to oki? Ja uz som z toho chytala trosku strach ☹ Ty co sa hrnies do robotky? Chapem, ze Ti to chyba ale mala si radsej oddychovat tak ale ked pises , ze na par dni tak prizmurim vsetky tri oci 😀 chudunka nie som to len na tej foto tak vyzera 😉 ked si stipnem do brusena malinke nema sancu aby som ho cez to videla 😀 ale ked sa mi tak prevali na tu jednu stranu a ja ho tam citim je to kraaasne takze keby ho vidim ako ty tak by som bola uz uplne mimo 🙂 inak ja som rozmyslala, ze to co ja citim tiez asi nie su kopanceky ale skor sa tak zapiera a mne sa to tu potom slabucko vyduva a citim tlaky 😉
@palinkova87 http://tummyshield.sk/ ale co preco airbag... nechapem... ze sa ti to neoplati... 😕
@stellamiapiccola ja mam take v bielom 😉 😉 su super 🙂
@veronika1417 @lianka7 magnezium je na tvrdnuce brusko... skuste kuk tu na MK nejaku diskusiu, bo ja ne doktor... ale viem, ze sa magneziom uvolni... 😉
@veronika1417 Myslim,ze je to oki,pokial to nie su neznesitelne krce...mierne bolesti su uplne ok.Je to normalna reakcia zvacsujucej sa maternice.Ja som dr.hovorila,ze take bolesti som nemala v 1.trimestri a on povedal,ze je to indi-vindi a ze mne sa maternica najviac roztahuje teraz...
Do robotky sa hrniem ozaj len na par dni,odovzdat agendu,porobit plany-aj to len na par hodin a potom budem cerpat uz len dovolenku....ale velmi sa tesim,lebo mi to uz chyba 😝
Presne,aj ja citim take tlaky-ako ked sa creva prelievaju 😀
@henrieta44 je krasna,gratulujem
@dominika_sk no to som tam nechala ze keby nahodou 😀 alebo pre inspiraciu inym. ale mozem to vymazat
@lenica81 jejo ďakujem 😉
kočky s pásom asi by som ho používala pre bezpečnosť, nedajbože sa dačo stane a môže byť že ti zachráni život!!!
@harper kedy budem aj ja v tabulkeeeeee fňuk
@lenica81 tu v Holandsku je písane,že sa neodporuča ak nemáš airbag, lebo on nenahradzuje obyčajský bezpečostný pás.

@palinkova87 jaaaaj tobias...ja som nejako dosla na to ze tadeas... sorry... 😅