Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
no chlapci mali dosť dlhé obdobia svojho kraľovania, takže myslím že dievčatká sa tak rýchlo neminú 😀 😉
@henrieta44 tak tak, chlapci tu boli dlho, sme si mysleli, že v novembri sa len chlapci budú rodiť. a keďže rovnováha musí byť, ešte musí byť veľa báb 😉
no mne povedal doktor, že som mohla prísť až o týždeň neskôr, akosi sme to zle porátali, ale čo, náhodou by mal dovolenku, tak by ma porazilo, hlavné je že sa mu dalo všetko pomerať, čo bolo treba a že je v poriadku, to je preda dôežité, dokoca videl aj to čo váčšinou ževraj ani nie je vidno, malá nám ukázala aj spodnú a vrchnú čelusť, kde budú budúce zúbky, veštko je pev´kne zrastené, nikde žiadny ráštep ani nič také, dokonca aj nožičku vytrčila a dr. mi povedal že keby som jej teraz chcel kúpiť topánočky ,tak veľkosť nôžky je 2,5cm - srandista, ale aspoň sme sa zasmiali 😀 😉
@lenica81 lenka, mas uzv vo stvrtok? bo aj ja, ale ja by som radsej chlapa 😉 mas nejaky cas na aky si objednana? bo ja na 10:30, tak dovtedy mozu byt baby ale potom, teda aspon na chvilku, aspon jedeeen/moj/ nech je chlapcek 😀
@henrieta44 blahozelaaaaaaam k naozaj krasnej slecne, som rada ze ti to pohlavie vyslo 😎
@henrieta44 blahoželám k dievčatku 😉
@stellamiapiccola fí paradičkové sú 🙂xi a malinký ako na Teba kuká 🙂
krasne ranko dievcata...ako ste buvali? ja ako batola, ani diska v meste ma nerusila dnes..rano siel drahy do prace, mala je pri babke, reku faaaajne sa vyspim aspon do desiatej.. 🙂
prd, babo ma zobudilo o osmej veselym klopkanim v brusku...nuz, musela som vstat a teraz ranajkujem, nech sa ukludni 😀 😀
@stellamiapiccola krasne saticky, take jednoduche, pekne... 😉
@harper možem ťa poprosiť? v tabulke pri mojom mene si mi už dopisalal pohlavie chlapec, ale nechla si tam mena aj Alex aj Ella 😀, vymaž tu Ellu, prosim ťa 🙂 ďakujem
@stefie no ja som zaspala ako dudok 🙂 po 2 predošlých nociach čo som vobec nespala s choroby 🙂 mno moj malinký ked je hladný tak tiež kopká xi 🙂 aj cez papanie.. asik aby som rýchlejšie tlačila hihi 😀
Ahojte kočky,tak ja mam po 2-dňovom maratone navštev mojich kolegýň-dlho ma nevideli 🙂Posledné dni mam take zaujimave chvilky s mojim drobčekom-dáva mi často najavo hlavne večer v posteli,že zle ležím,lebo celé bruško mi začne pracovať,s mm vidíme ako sa robia hrbolčeky 😀 a dnes ráno sa mi to stalo aj vo vani-sprchovala som sa,čupela som a opäť sa mi začalo v brušku všetko mixovať a samé hrbolčeky bolo vidieť volnym okom...ale je zvlastne,ze kopančeky necítim...iba take celkové zmeny polohy bábätka 🙂 Sme z toho nadšení 🙂
dobré ránko, tak som si dala vianočku s masielkom a kakavkom 🙂
baby a kde je vlastne tabulka naša?
@palinkova87 Presne to iste aj moje..., alebo ked soferujem, nedajboh aby so este k tomu hladna bola... 😀 😀
inak baby, k tomu soferovaniu...poculi ste uz o tom papieri ktory vam da vas gynekolog, na zaklade vasej ziadosti, aby ste nemuseli az do porodu mat pas?ja uvazujem ze si ho vypytam uz od poslednej poradne...lebo ako mi rastie brusko, ten spodny pas ma velmi tlaci..ked nesoferujem viem si to natahovat nech netlaci, ale ja jazdim denne... ked som bola v tehu s biankou proste som si ho nedavala, ale teraz uvazujem nad tym papierom...
@palinkova87 tabulka je pri harper v albume 😉
@stefie ale nevieš či to platí aj v zahraničí s tým papierom čo? to sa hned opýtam gyn. bo mi by sme chceli ist na SK a mne sa moc nechce ked ma má tlačit ten pás na brucho.. skoro 15hodín
@stefie jeee.. 🙂 dakujem
@harper no moje možeš mi tam napísať chlapca 🙂 a mienko Nicolas 🙂
@palinkova87 nema dnes tvoj drobcek meniny?? ak ano, ze vsetko najlepsie mu prajem 😎
ahojte baby...
@stefie ale poobede idem na sono... tak dufam, ze to nejako preskoci... 😀
@stellamiapiccola sexi mama... 😉
dievcata, tak to mate krasne, ked sa vam uz teraz tak vlni brusko... 😵
@stefie ja soferujem s pasom, bezpecnost nadovsetko... skus skor porozmyslat o tomto... http://www.onaaauto.sk/specialny-bezpecnostny-p...
http://auto.sme.sk/c/3369187/tehotne-zeny-za-vo... len pre info... ja som soferovala s normalnym pasom az do porodu... si myslim, ze ked nedajboze narazis, alebo do teba niekto narazi, tak je to s pasom bezpecnejsie... ja si vzdy dam pas pod brusko... a cim vacsie bude, tym lepsie bude drzat... 😅
@stefie myslíš Tobiasa? nie on má 13.9. a Nicolas bude mat na Mikuláša 🙂

@micicka si zmenila aj termin porodu? lebo v tabulke mas 8.