icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

harper
25. jún 2011

@stellamiapiccola prepac ale teraz neviem ci som to prehliadla alebo si nenapisala ze tam chces byt. a kde budes rodit?

palinkova87
25. jún 2011

babule ale nás je tu dost novembroviek však 🙂 juj .. 🙂

mymimi
25. jún 2011

ahojte, ja už druhý deň zdochýňam na žlčník a to som pred tým nikdy problémy takéto nemala! čo si môžem dať, alebo čo pomáha? poraďte ...

stellamiapiccola
25. jún 2011

@harper som ti písala do správ. 🙂
Ružinov - Bratislava, dievčatko, 4 november termín čo tam ešte bolo 🙂 ďakujeeeeeeeeeem

harper
25. jún 2011

prepac, uz si tam a sledujes ako jedina tam nemas uvedeny vek. napravime to?

stefie
25. jún 2011

@mymimi ja som na taketo veci dostala buscopan...ale ci je to aj na zlcnik...menej arasidov 😝 by som ti radila, ale algifen v ziadnom pripade!!alebo este aj nospa je na traviaci trakt...a ta sa moze...

lenica81
25. jún 2011

@harper mne povedal doc, ze si mam kupit ciste magnezium, lebo z b6 sa pribera, a to teraz je zbytocne, bo priberame aj zo vzduchu... 😅

lenica81
25. jún 2011

@palinkova87 ale ved ten pas sa pripina o tvoj normalny v aute... 😕 a som sa pytala mojho doc, tak povedal, ze december bude este silnejsi... este viac babatiek...
@lianka7 @stefie @harper a zivat... 😀
@mymimi https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/co-vam-pomaha-na-zlcnikove-zachvaty/

veronika1417
25. jún 2011

@lenica81 vazne? Dik za radu mne ho doktorka aj dala ale neberiem ho kvoli tomu, ze mne velmi stahuje tlak a bojim sa teraz ked su take hrozne vykyvy pocasia ☹ tak ale radsej ho zacnem uzivat lebo toto ma dost vydesilo ☹ dakujem

veronika1417
25. jún 2011

@lianka7 nie su to velke bolesti len som sa na to zobudila, ze uz uz uz dostanem a nastastie nic. Dokonca ked som sa zacala pohybovat aj ma to uplne prestalo boliet len mam to brusko teraz tvrdsie ale neboli ma vobec nic. V praci opatrne 😉

stefie
25. jún 2011

@lenica81 lenka ja nemam zalahnute v usiach ako @lianka7, ja som proste hlucha...nepocujem ked mi rozpravaju... 😀 ale niekedy je to aj vyhodneeee 😅

lenica81
25. jún 2011

@stefie 😀

dianka3
25. jún 2011

Awojte baby, tak ako ste natom vy? pribrali ste uz nieco? lebo ja len kilo, a pricom udavaju ze v takomto tyzdni by to uz malo byt 4 az 6 kil tak neviem.A vydno vam uz aj brusko? mne prednedavnom len troska vybehlo.A inac je pravda o tom ze ak mate brucho nizssie ,bude to chlapcek a ak vysie tak dievca? 😒

jankadanko1591
25. jún 2011

@dianka3 ahoj no ja som na tom tak ako ty....tiez som pribrala len kilo zatial....ale brusko uz pekne vidno...🙂

lianka7
25. jún 2011

@harper Zuvacky mi obcas pomozu 😉
@lenica81 Zívanie som ešte neskúšala....aspon mam dobru zamienku na zivanie 😝
@veronika1417 Odsleduj si to tvrdnutie a bolesti...keby sa zhorsovalo aj jedno aj druhe,pre istotu zabehni k dokymu 😉
V praci budu urcite na mna dohliadat vsetci 😀

veronika1417
25. jún 2011

@lianka7 30.6 idem na to sono ale ak by to bolo horsie radsej skocim skor 😒

lianka7
25. jún 2011

@veronika1417 Ale my sme pozitívne mysliace tehuľky a všetko bude "v porááááádku" 🙂 🙂 🙂

veronika1417
25. jún 2011

@lianka7 veruuuu 🙂 to len moja maternica trenuje ako to vsetko raz zvladne a potom sa predvedie macherka jedna 😀

lianka7
25. jún 2011

@veronika1417 Presne tak!!!!Dokonca dnes som čítala na nete o osobitostiach 5.mesiaca a tam vyslovene bolo napísané,že sa viac ako v predošlých mesiacoch objavia bolesti v podbrušku pre rozťahujúcu sa maternicu 😉 To aby sme vedeli,že tam niečo máme...a keby len NIEČO 😀

veronika1417
25. jún 2011

@lianka7 tak to sa este mame na co tesit 😖 tak ale pre tych nasich drobcekov este vydrzime toho velaaa 🙂 myslim, ze este horsie veci pridu len aby toto bolo vporiadku a bezne pri tehtoenstve ved vydrzat sa da vsetko len zbytocne sa nebat to je tachsie.

moncicak28
25. jún 2011

@lianka7 Ja som už začínala byť nervózna, prečo ma niekoľko dní bolí v podbrušku, teraz už viem 😉 Díky 🙂

lianka7
25. jún 2011

@veronika1417 presne tak moja 🙂

dianka3
25. jún 2011

@jankadanko1591 och tak to som rada,som sa bala ze je to zle abo jak.Pri prvom som pribrala 15kil a pri druhom len 6 tak uvydime ako to bude teraz 🙂 a ozaj kedy ti tak vybehlo brusko? mne az teraz niekedy v 19 tt , sak ja este spim na bruchu 😅 a ty?

jankadanko1591
25. jún 2011

juuuj tak to ja uz dobry mesiac nemozem na bruchu spat....nepribrala som sice skoro nic ale brusko mi vidno uz vise mesiaca......tak som tiez zvedava ako to bude dalej.....

jankadanko1591
25. jún 2011

@dianka3 juuuj tak to ja uz dobry mesiac nemozem na bruchu spat....nepribrala som sice skoro nic ale brusko mi vidno uz vise mesiaca......tak som tiez zvedava ako to bude dalej.....

dianka3
25. jún 2011

ano? hmm tak to je potom cudne 😒 ale dufam ze tym neublizujem babetku ci ano? ale uz citim ze zachvilku uz ani ja nebudem moct, a uz vies co budes mat?

stellamiapiccola
25. jún 2011

@dianka3 no na brušku už by si nemala spinkať, ale na boku radšej , ja milujem spanie na bruchu, ale lekár mi to zakázal

dianka3
25. jún 2011

Jaj a da sa ti este spat na bjusku? No mne nic nezakazoval,ale tak uz nebudem,myslis ze som mu tym nejako ublizila? A ozaj aj tebe sa stava ze ked lezis na chrbte a niekedy sa ti bud na pravo alebo na lavo urobi taka hrca? co to je? to babo sa tam polohoje abo ako? 😒

stellamiapiccola
25. jún 2011

@dianka3 ja nemôžem spať na brušku od začiatku vlastne tak mi došlo, že čaká bábo tlačilo to tam a vedela som to hneď 1 mesiac , že som tehotná 🙂 . neboj neublížila si mu určite nie , ale radšej už ho tam drobca nestláčaj 😉ˇ
keď ležím na boku ano ono sa to tam tak dáko uklada a kope 🙂

dadka_11
25. jún 2011

@lacikagr ahoj ty si priamo z TN?