Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@harper novembrovciatka 2011 by bolo lepsie ako porod v novembri 🙂 alebo novembrove babatka 😉 teraz som si pozerala tabulku a vidim, ze som ti asi zabudla napisat TP bol 24.11. a vtedy sa aj Matiasko narodil, dakujeme za doplnenie 😉
tak dnes sme boli aj my konecne na kontrole klbikov a vsetko je chvalabohu v poriadku 🙂 mne staci, ze mame problem s ockami, dostali sme dalsie antibiotika,mame totiz bakterialny zapal spojiviek ☹ asi nas ta sondaz neminie 😢 baby, neviete mi povedat, je normalne, ze som prestala krvacat este ped sviatkami a teraz od druheho strasne krvacam...sestonedelie mi skoncilo minuly stvrtok...medzitym som inak aj odpadla, to uz asi z tolkeho krvacania si myslim 😖 no a mam ist teraz v piatok na kontrolu, tak som zvedava...a este k tomu aj kojim 😠 uz krvacam dost dlhooooo 🙄
baby ja fakt odporucam ten infant dophilus probiotika, maly mi dnes kadi do kazdej plienky a to sme predtym bez rurky ani neprdli 😀
@evane ak máš mliečka dosť, tak radšej počkaj, lebo fakt budeš musieť odsávať, bude mu to rýchlo tiecť a bude sa jedovať na to, že nestíha prehĺtať. Ja som si ju dala, lebo malá jedla každú hodinu aj v noci, tak som dúfala, že ak bude mať viac mliečka, vydrží dlhšie bez papania. trochu sa to aj upravilo, papá každé 2 hodiny, ale niekedy máme ešte dni keď kojím každú hodinu.
@stellamiapiccola skús si dať megadávku c vitamínu, aspoň 3-4g (6-8 tbl.), príp. v DM-ku majú práškové C-čko
@veronika1610 no ale bohužial nič nevidím,no čo už narobím,nič sa nedá robiť,ešte vyskúšam tie kvapky emulips a ked nič tak smola budeme na UM ☹
@dominka757 radsej chod zajtra na kontrolu, zavolaj dr., aké máš problémy, môžeš mať vyššiu stratu krvi a preto si odpadla. určite treba vyšetriť krvný obraz
ak ma zoberiete, tak aj ja som za
ja som tiez za 🙂
Aj ja som za... 🙂 neprispievam sice vela.. ale vela ciiitam 🙂 🙂 🙂 Aj ja chcem vediet ako sa maju Sasenkini vrstovnici...
aj ja som za sukromnu.to sem mozeme kludne hadzat aj nase fotky bez toho aby sme sa bali ze sa niekde zneuziju.je tu vela takych maminiek ktore si "pozicavaju" fotky.
a inak neviete niekto co je s diankou ci ako sa to volala.mam taky pocit ze uz neprispieva...
@lenkalienka25 používame Viburcol a neviem si ich vynachváliť...ukľudnilo ju to a náhodou ak má nábeh na chorobu /horúčka al podobne malo by to pomôcť / dnes som ešte nedala ľutujem lebo od 11 to dieťa nespí už som na nervy ešte hodku vydržím príde mm a nech jej dá bo už som mimo pijem 6 kávu 😖
kukina79@ďakujem si zlatá prečítam si ale mám to robiť aj vtedy ak hučí??,asi nie 😀
o.k. super, suhlas
aj my chceme "vyrastat" s vami 😉
@tasiko aj nas maly bicykluje aj ruckami aj nozkami a ked je na brusku a je nespokojny tak aj lozi v postielke a to ma len 6,5tyzdna 😀 vzdy ho najdem na inom mieste ako ho dam 😀

@veronika1610 ja som si uz kupila tu senovku aj benedikt...uvidime ako zaberie mne. zatial mam pocit, ze mam mlieka dost ale zajtra ma maly 12tyzdnov...myslis, ze je lepsie preventivne to zacat brat teraz, kedze v tomto case byva kriza? lebo ja mam pocit, ze som vsetky lakt. krizy vychatala, tak by som tomu rada trosku predisla🙂, alebo pockat, kym budu nejake prve naznaky...no neviem mam dilemu.