Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@veronika1610 to moj ani cez den tolko nepapa 😀 mas nejakeu hladosku 🙂
@mysti ja moj maly, hlavne ked mu dam na hlavu ciapku, vtedy sa vie riadne zlostit az kym nevyjdeme von a tam potom zaspi 😀 len problem je tych par minut doma, kym sa obleciem a obujem 😝
@luppita ahoj,aj ja poprosim pridat do temy,dakujem.-)
@veronika1610 dakujem pekne..
@luppita prosím pridať mňa a Nelku 24. 11. 🙂 síce moc neprispievam, ale čítam vás stále a už veľakrát ste mi baby veľmi pomohli, nerada by som o vás prišla 😝
@lady511 jedine, co mi pomohlo malu nastavit na spanok dlhsi ako pol hodinka su prave prechadzky po vonku, naotzaj vam to pomoze skus 😉
@veronika1417 ahoj no skušam ev kočíku pekne spiná v nom len ked prídeme domov je hore akoby to tušila,,,ale už onedlhos a stahujeme o pár dní takže sa teším 🙂 dnes prespala v noci 7 hodín som bola v šoku 😀 a potom ešte 3hodinky do 11 doobeda...takže sme vysmiate obe..len cez denje to take ale už aj sama vydrží ležkat len si tak rozpráva..sama sebe takže už neplače tak,,,dokáže sa chvílu zabavit sama. 🙂 ked jej tam dam niake jej oblubene hračky 🙂
@lady511 moja sama nevydrzi 😒 potrebuju nas tie nase deturence 😀
@veronika1417 ani nas Misko sam nevydrzi,musim s nim rozpravat,hrat sa aby som ho zabavila aspon na chvilku
@lady511 uz to bede len lepsie. nas maly po 2.mesiaci zacal ako ty pises sa pomaly aj sam troska pobavit, samozrejme,ze obcas aj ked zdialky chce odo mna nieco pocut, ale to neni problem, kedze mame obyvku z kuchynou spojenu 😉. teraz mame 5 dni do 3.mesiaca a bez problemov mi takto vydrzi vacsinu dna + spanok. 🙂 ale samozrejme, ze su dni ked chce byt stale zabavany a potom je tak rozkokoseny, ze nevie zaspat. je cely mrzuty ako vcera, ked tu bola moja mama. 😖 treba vydrzat, bude len lepsie. ja si konecne az teraz zacinam materstvo a maleho uzivat. 😉
@kukina79 moja začala 3 mesaic tak som zvedava ale ko som vravela dnes prespala v noci 7hodín v kuse a potom ešte 3 hodiny takže som bola prekvapena...stihnem aj pocvičit aj ostatne veci...len to som teraz urodičov takže varenie odpada aj pranie to robí moja mama...takže vaic oddychujem ale ked prídem napset do nášho domu to bdue šok 😉
Maminky, koľko asi materského mliečka spapá na jeden raz 2-mesačné bábätko? Lebo potrebujem si odsať, nechávam drobca s mamkou, len neviem koľko.. Ďakujem 🙂
Baby kolko cajiku by malo vypit babo ked sme cisto len na umelom mlieku?dakujem
@lenkalienka25 ked zistis kolko daj mi vediet aj ja chcem vediet 😉 dik
@lenkalienka25 to ja uz spievam take nezmysly len aby som malu zabavila ze keby to niekto pocul ... 😀 si pomysli ze mi uz uplne hrabe 😀 😀 😀
@veronika1417 ja som na tom podobne 🙂
@ywulla Zavisi od toho,aky je papkac. Moja pije odsate mlieko v rozmedzi 70 - 100 ml. Raz si da viac, raz menej, zalezi aj od casoveho rozostupu. (Teda napr. ak o 13.00 hod. zje 75 ml, tak o 16.00 hod. si da aj 100 ml. Ale niekedy sa stane, ze si da zase len 70 ml a zvysok musim vyliat.) V piatok bude mat 2 mesiace.
ahojte maminy prosím Vás o radu kedy znova do poradne ja v tom zmetku dneska soms azabudla doktorky spítat a už sa stahujem takže tam už nepojdem...mala ma 9týždnov takže až na očkovanie?to sa chodí v rozmedzí 3-4mesaice však etda ked ma bábo 3-4 mesiace? 🙂
@ywulla odsaj si kompletne do prazdna oba prsniky a potom nech mu to daju a on si sam vypije kolko potrebuje. kedze kojis asi plne, tak by mu to urcite malo stacit 😉 je to velmi tazko urcit pri plne kojenych detoch co vypiju, ked si ho po kazdom kojeni nevazis. kazde kojene dieta je v tomto individualne.
@lady511 To Ti závidím, že Ti má kto pomôcť.My bývame sami. Mamina mi pomôcť nemôže, lebo sa od novembra nevie vystrábiť z nevyležanej chrípky. Moja cez deň pospí tak 1-1,5 hod. A keď má svoj deň ako dnes - doobeda pospala len 10 min. Tak mám fofry aby som stihla uvariť, upratať a oprať.
@ninka23 ale už sa stahujeme do dmu takže to bdue na mne...varenie pranie žehlenie...k tomu máme nové šteniatko takže aj psovi sa troška povenovat..a k tomu ešte zariadit celí dom lebo je to v podstate holo dom.. 😒 takže to bude zaberak..ale pomaličky sa všetko zvládne mi ženy sme šikovné,,, 😉
Ahoj,aj ja poprosím pridat do noej témy.Vždy si vas rada čítam,kedže aj my máme novembrové drobčiatko.Dakujem
Ahojte, mohli by ste aj mna pridat k vam do skupiny? Mam 3 deti - 2 chlapcov a posledne dievcatko - Mirku, narodila sa 5.11.2011.

@janulkan nevymeníš na jednu noc? 😀 moja papá každú1-2h