icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

liana141
12. mar 2012

PRESOV- ahojte baby .nerobim s bazarom tak sa chcem len vas tu opytat ci nema niektora zaujem ktora uz nekoji o 6 krabic SUNAR1 od narodenia povodna cena bola 7e za krabicu ja dam za 6e a po dohode by sme ich aj priviezli . ja som si kupila do zasoby lebo dobra cena bola no malicka dostala egzem tak sme museli hned prejst na nutrilon. aj som to cakala kedze manzel ma tiez problemy a je silny alergik. tak ak by ste mali zaujem tak sa ozvyte . vdaka pekny den

duratlicka
12. mar 2012

Ahojte, prosim Vas dokedy mali Vasi drobci koliky? Nasa ma uz vyse 3 mesiacov a stale ma strasne bolesti bruska☹

trinka
12. mar 2012

Ahojte babulky, ako sa mi máte, nebola som tu snád dva mesiace... nejako ma tie baby moje pohlcuju a nestiham nic ;) len domacnost a oni. Inak chcela som sa opýtať, dievcata, ktoré mate viac detičiek- nestalo sa vam, že sa vam staršie pýtalo na prsník? Ja som Lili prestaal kojiť ked mala 9 mes. a teraz sme prosim pekne skoncili pri tandemovom kojení... 😀

lucy109
12. mar 2012

@trinka baby my si piseme v sukromnej teme,tam sa urcite super poradite,sem uz skoro vobec nechodime,mne to tu nahodou vyskocilo, napiste na @luppita a ona vas k nam prida,potom musite ist na tento odkaz a ste tam

@liana141
@duratlicka

liat
13. mar 2012

@veronika1417 a ja ze co je s tebou a ty nie si v uzamknutej. tak @luppita prosim sup s nou medzi nas 🙂

veronika1417
13. mar 2012

@liat jeeej ty si zlata 🙂 veru sup sup nech uz som s vami 🙂 potesilo ma to 😉 @luppita

anicka87
1. apr 2012

@duratlicka ahoj, skus probotika Infant Dophilus, nam po nich koliky hned presli 😉

hela31182
4. apr 2012

ahojte. tak som tu znova po cca 2 mesiacoch... prosim, kto ste z teplejsich krajov SK, ako obliekate drobcov? kedy planujete prejst do sportiaku?

vladikaw
4. apr 2012

@hela31182 ahoj, my sme z BA, a dnes sme boli v ponozkach, riflickach, body s dlhym rukavom, mikinke a tenka capicka, ani decka do kocika, tepluuucko bolo, do sportaku uvazujeme, lebo malemu sa vanicka uz vobec nepaci 😒

lacikagr
7. apr 2012

Ej veru, my sme dnes vytiahli aj fusak, taká zima bola u nás.

mariynka
13. apr 2012

@micicka ahoj, od ktoreho tyzdna sa odporuca toto cvicenie? 😉

micicka
13. apr 2012

@mariynka ahoj, neviem teraz na ktorý príspevok reaguješ, aké cvičenie myslíš?

lacikagr
15. apr 2012

Ahojte, strašne mi tu chýbajú príspevky novembrováčiek. Ako sa dostanem do tej súkromnej skupiny? A prečo sa tá skupina vlastne vytvorila? Celé tehotenstvo som sem chodila aj 3 krát denne, čítala som, sem tam prispievala. teraz toho času moc nie je, ale sem tam sem nakuknem a tu nič nové a zrazu že súkromná skupina!
Tak hádam nakuknem aj tam, ak sa do nej dostanem.

vladikaw
16. apr 2012

@lacikagr ahoj, ja by som aj sem pisala, ked sa da, no ako aj pises, vela novembroviek sem uz nechodi, tak pisat si sama so sebou 😝 .... par prispevkov vyssie najdes, koho oslovit pre vstup do sukromnej temy...

hela31182
17. apr 2012

ahoj @luppita, mozes ma prosim pridat do tej sukromnej skupiny? dakujem 🙂

veronika1610
17. apr 2012

@lacikagr lebo napr. ja nerada vešiam fotky detí na verejné stránky a tiež sem-tam sa mihne chúlostivejšia téma...

smejinka
18. apr 2012

@dadda02 ahojky,tak ma len napadlo ako ste dopadli s ockovaním, lebo moja dostala v pondelok druhu davku vakciny do noziciek,tak sme teplotkovali, ale uz je dobre,tretia davka az na 11 mesiacov.a nausnicky?

dadda02
18. apr 2012

@smejinka Jeej, ahoj. Tak si predstav, ze nas ockovali az o 3 tyzdne neskor, prave kvoli reakcii na TBC. Tyzden po ockovani sa ranka znovu zapalila, bol v nej hnis, stale to liecime - teda natierame Framykoinom. Lekarka povedala, ze je to ok, od vtedy sa to malej zapalilo zase 2 razy... tak stale kontrolujem uzlinky, nenamacam a pod. O take 2 tyzdne mame ist na preockovanie, som zvedava, ako to bude vyzerat.
Nausnicky teda zatial nemame, ked ma jeden zapalovy proces v telicku, nebudem ho zatazovat nejakym dalsim zasahom. Rozhodli sme sa pre nastrelenie, u nas nastreluju az od pol roka, takze este mame casu.
Tak vy uz mate ockovacie peripetie za sebou, aspon na par mesiacov pokoj. 🙂 Super. A uz papate prikrmy?

dadda02
18. apr 2012

@lacikagr No, u mna to iste. Chodila som tu trosku zrelaxovat a nakuknut ako bezi zivot u inych novembroviek. Potom po porode hlavne prispievatelky zalozili sukromku, co chapem, lebo chceli klebetit aj o sukromnych veciach, manzelia, problemy a pod., pridavali fotky, tak chceli sukromie. Nahlasilo sa im tam vsak pol fora 🙂 My ostatne, ktore sme chceli pokracovat aspon obcasnym pisanim tu (verejne), aby sa vzdy mohli pridat aj nove mamky, sme mali na chvilu nove forum (Mamicky november 2011 - tak nejako). No a ked sa debata rozbehla, admin sa rozhodol, ze ju zavrie, lebo existuje tema s nazvom Porod v novembri 2011. Ze je uz davno po porode a ze do skupiny uz nik nechodi, to ho nezaujimalo 🙂
Ja to beriem sportovo. Aspon nestracam cas na nete. Na druhej strane je fajn obcas pokecat s niekym, kto ma babo v priblizne rovnakom veku.

veronika1417
18. apr 2012

@dadda02 ved podte k nam do sukromnej 🙂 budeme radi ak tam budete aj vy

smejinka
18. apr 2012

@dadda02 no pomalicky sme zacali, asi pred 3mi tyzdnami, najprv dva dni mixovanu mrkvu, potom zemiacik, a teraz uz aj spolu.a skusala som aj brokolicku so zemiakom, celkom jej chutila.Nechcem jej davat hned teraz tiekupovane kase,to az od pol roka asi skusim,mozno neskor.a vy uz prikrmujete?

dadda02
18. apr 2012

@smejinka My podobne. mrkva, zemiacik, mrkva+zemiacik, teraz zemiak+ trochu cukety. Rozmyslam nad kalerabom, pise sa v mudrych brozurach a clankoch, ze sa moze davat. Dufam ale, ze ju z toho nenafukne, tak skusim len trosku. Ale hadam z uvareneho nenafukuje. Tiez vsetko davam pomaly, kupovane veci planujem koncom 6. miesiaca, ale len kase. Vyzivy a pod. mixovane jedla chcem robit vsetko doma. Sem-tam nieco ovocne, ked bude... no, dufam, ze mi toto predsavzatie vydrzi 🙂))

happyday1
18. apr 2012

ahojte tehulky. mi sme tiez novembrovky konkretne 3.11 je to dokonca datum narodenia nasho tata takze ak to víde budu dvojite oslavi a le mam ocit ze t bude skorej.

cholitko
19. apr 2012

ahojte, som tu nova a nestiham citat vsetko 😅 Len sa chcem opytat, ako su na tom vase babatka a sedenie, uz sa tahaju do sedu?

cholitko
19. apr 2012

@vladikaw ahoj, u nas uz spotak fici a malicka to hrozne lubi, ked sa mozes pozerat vsade naokolo 🙂

vladikaw
19. apr 2012

@cholitko ahoj a vitaj 🙂 uz aj my sme prisli na chut sportaku, zaspavame v strednej polohe a potom ho dam lezat, cize idealka 😉 nas sa uz nejaky ten den taha do sedu, take brusaky robi 😀

gloria9
19. apr 2012

ahojte babenky ako su na tom vase babatka tahaju sa do sedy ak ano tak ako?z bruska alebo sa dviha z chrbatika?? a ako su na tom vase miery?

cholitko
19. apr 2012

@gloria9 moja malinka sa dviha zatial iba tak, ze jej dam ruky, ona sa ich chyti a vydvihne sa do sedu. Chvilku tak zotrva a potom si lahne 😉 sama sa dviha iba ak je v sikmej polohe na lehatku.
A miery? Katastrofa... Nevies poradit nejaku dietu? 😅 Ja sa bojim dat si nejaku drasticku dietu, ked este kojim...

gloria9
20. apr 2012

@cholitko no ja tiez mam problemy ze priberam a nechudnem co je dost hrozne este neviem ani obliect svoje oblecenie pred porodom tak dieta?odporucam ryzovu najdes ju na internete...

hela31182
20. apr 2012

ahojte. tak my sa tiez dvihame iba tak, ze mu dam rucky, a vytiahneme sa spolu.... v sede pekne drzi hlavku, ale sam nedokaze sediet este 😒 ale miluje ak na gauci zo sedu pada na bok 🙂
ohladne mier, ja som na tom uz tak ako ked som zistila ze cakame mimco 🙂 asi je to tymi neprespatymi nocami 🙂
a v poslednom case viac ako sportacik milujeme prechadzky v klokanke 😉 len keby nebol taky tazky uz 🙂
vcera sme boli u dr. a v cakarni bolo kopec 7mesacnych babatok co pekne sedeli, lozili a dokonca stali 🙂 tak sa mame na co tesit !!! 🙂