Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
Ahojte, prosim Vas dokedy mali Vasi drobci koliky? Nasa ma uz vyse 3 mesiacov a stale ma strasne bolesti bruska☹
Ahojte babulky, ako sa mi máte, nebola som tu snád dva mesiace... nejako ma tie baby moje pohlcuju a nestiham nic ;) len domacnost a oni. Inak chcela som sa opýtať, dievcata, ktoré mate viac detičiek- nestalo sa vam, že sa vam staršie pýtalo na prsník? Ja som Lili prestaal kojiť ked mala 9 mes. a teraz sme prosim pekne skoncili pri tandemovom kojení... 😀
@veronika1417 a ja ze co je s tebou a ty nie si v uzamknutej. tak @luppita prosim sup s nou medzi nas 🙂
@duratlicka ahoj, skus probotika Infant Dophilus, nam po nich koliky hned presli 😉
ahojte. tak som tu znova po cca 2 mesiacoch... prosim, kto ste z teplejsich krajov SK, ako obliekate drobcov? kedy planujete prejst do sportiaku?
Ej veru, my sme dnes vytiahli aj fusak, taká zima bola u nás.
Ahojte, strašne mi tu chýbajú príspevky novembrováčiek. Ako sa dostanem do tej súkromnej skupiny? A prečo sa tá skupina vlastne vytvorila? Celé tehotenstvo som sem chodila aj 3 krát denne, čítala som, sem tam prispievala. teraz toho času moc nie je, ale sem tam sem nakuknem a tu nič nové a zrazu že súkromná skupina!
Tak hádam nakuknem aj tam, ak sa do nej dostanem.
@lacikagr lebo napr. ja nerada vešiam fotky detí na verejné stránky a tiež sem-tam sa mihne chúlostivejšia téma...
@smejinka Jeej, ahoj. Tak si predstav, ze nas ockovali az o 3 tyzdne neskor, prave kvoli reakcii na TBC. Tyzden po ockovani sa ranka znovu zapalila, bol v nej hnis, stale to liecime - teda natierame Framykoinom. Lekarka povedala, ze je to ok, od vtedy sa to malej zapalilo zase 2 razy... tak stale kontrolujem uzlinky, nenamacam a pod. O take 2 tyzdne mame ist na preockovanie, som zvedava, ako to bude vyzerat.
Nausnicky teda zatial nemame, ked ma jeden zapalovy proces v telicku, nebudem ho zatazovat nejakym dalsim zasahom. Rozhodli sme sa pre nastrelenie, u nas nastreluju az od pol roka, takze este mame casu.
Tak vy uz mate ockovacie peripetie za sebou, aspon na par mesiacov pokoj. 🙂 Super. A uz papate prikrmy?
@lacikagr No, u mna to iste. Chodila som tu trosku zrelaxovat a nakuknut ako bezi zivot u inych novembroviek. Potom po porode hlavne prispievatelky zalozili sukromku, co chapem, lebo chceli klebetit aj o sukromnych veciach, manzelia, problemy a pod., pridavali fotky, tak chceli sukromie. Nahlasilo sa im tam vsak pol fora 🙂 My ostatne, ktore sme chceli pokracovat aspon obcasnym pisanim tu (verejne), aby sa vzdy mohli pridat aj nove mamky, sme mali na chvilu nove forum (Mamicky november 2011 - tak nejako). No a ked sa debata rozbehla, admin sa rozhodol, ze ju zavrie, lebo existuje tema s nazvom Porod v novembri 2011. Ze je uz davno po porode a ze do skupiny uz nik nechodi, to ho nezaujimalo 🙂
Ja to beriem sportovo. Aspon nestracam cas na nete. Na druhej strane je fajn obcas pokecat s niekym, kto ma babo v priblizne rovnakom veku.
@dadda02 ved podte k nam do sukromnej 🙂 budeme radi ak tam budete aj vy
@dadda02 no pomalicky sme zacali, asi pred 3mi tyzdnami, najprv dva dni mixovanu mrkvu, potom zemiacik, a teraz uz aj spolu.a skusala som aj brokolicku so zemiakom, celkom jej chutila.Nechcem jej davat hned teraz tiekupovane kase,to az od pol roka asi skusim,mozno neskor.a vy uz prikrmujete?
@smejinka My podobne. mrkva, zemiacik, mrkva+zemiacik, teraz zemiak+ trochu cukety. Rozmyslam nad kalerabom, pise sa v mudrych brozurach a clankoch, ze sa moze davat. Dufam ale, ze ju z toho nenafukne, tak skusim len trosku. Ale hadam z uvareneho nenafukuje. Tiez vsetko davam pomaly, kupovane veci planujem koncom 6. miesiaca, ale len kase. Vyzivy a pod. mixovane jedla chcem robit vsetko doma. Sem-tam nieco ovocne, ked bude... no, dufam, ze mi toto predsavzatie vydrzi 🙂))
ahojte tehulky. mi sme tiez novembrovky konkretne 3.11 je to dokonca datum narodenia nasho tata takze ak to víde budu dvojite oslavi a le mam ocit ze t bude skorej.
ahojte, som tu nova a nestiham citat vsetko 😅 Len sa chcem opytat, ako su na tom vase babatka a sedenie, uz sa tahaju do sedu?
ahojte babenky ako su na tom vase babatka tahaju sa do sedy ak ano tak ako?z bruska alebo sa dviha z chrbatika?? a ako su na tom vase miery?
@gloria9 moja malinka sa dviha zatial iba tak, ze jej dam ruky, ona sa ich chyti a vydvihne sa do sedu. Chvilku tak zotrva a potom si lahne 😉 sama sa dviha iba ak je v sikmej polohe na lehatku.
A miery? Katastrofa... Nevies poradit nejaku dietu? 😅 Ja sa bojim dat si nejaku drasticku dietu, ked este kojim...
ahojte. tak my sa tiez dvihame iba tak, ze mu dam rucky, a vytiahneme sa spolu.... v sede pekne drzi hlavku, ale sam nedokaze sediet este 😒 ale miluje ak na gauci zo sedu pada na bok 🙂
ohladne mier, ja som na tom uz tak ako ked som zistila ze cakame mimco 🙂 asi je to tymi neprespatymi nocami 🙂
a v poslednom case viac ako sportacik milujeme prechadzky v klokanke 😉 len keby nebol taky tazky uz 🙂
vcera sme boli u dr. a v cakarni bolo kopec 7mesacnych babatok co pekne sedeli, lozili a dokonca stali 🙂 tak sa mame na co tesit !!! 🙂

PRESOV- ahojte baby .nerobim s bazarom tak sa chcem len vas tu opytat ci nema niektora zaujem ktora uz nekoji o 6 krabic SUNAR1 od narodenia povodna cena bola 7e za krabicu ja dam za 6e a po dohode by sme ich aj priviezli . ja som si kupila do zasoby lebo dobra cena bola no malicka dostala egzem tak sme museli hned prejst na nutrilon. aj som to cakala kedze manzel ma tiez problemy a je silny alergik. tak ak by ste mali zaujem tak sa ozvyte . vdaka pekny den