Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
aha tak ze su tu mamicky co su druhy krat tehotne,super 😀
baby a podla coho si zistujete ze co vam teraz vychadza my mame doma uz krasneho 2rocneho chlapceka,a xcela by som dievcatko teraz a manzel stale tuzi po dalsom synovi 😝 😀
struhatko - vitaj medzi nami:_))) 😵
My tiež máme doma chlapca, no obidvaja teraz túžime po dievčatku..podľa kaledára to však vychádza na chlapca....tak sa necháme prekvapkať 🙂))
Len nech to je zdravučke... 😉
tak mne vysiel chlapec znova 😝 😀 ale ked som si to spravila podla tych vypoctov tak mi vyslo dievca,ale pri prvom sa nemylili a bol to chlapec 😀
@tun1ska dakujem za privytanie 😀 no som zvedava ze co nam rastie v brusku 😀 a kedy mas ty termin? mne podla kalkulacky vychadza na 12.10 este som nebola u dokiho tak neviem presne,ani tehu este nemam nikym potvrdene 😝 ale robila som blue clear test a tam mi pekne ukazalo v utorok ze som 1-2 tyzdne pregnant 😀 tak hadam sa tesit nemyli 😎 a tiez mrcha uz nedosla 😝
blahoželá, strúhatko...takže to asi budeme mať za rovnako 😵 Ja mám termín podľa kalkulačky 11.10....a uzv idem 21.2. ...........Takže verím v šťastný priebeh 😅 a bzde tĺcť srdiečko 😵
@tun1ska ja som este ani u dokiho nebola 😝 musim sa ist zaregistrovat prv niekam,este nemam dokiho 😲 sme sa stahovali tak budem musiet ist odniest papiere nech si ma vezmu 😀
a som tu zahladla ze xcete urobit sukromnu skupinu? aj ja by som sa rada do nej pridala,lebo vlastne som sa sem zalogovala pod novym nickom 😝 😀 aby ma tu zname nespoznali 😀
dievčatá, veľmi vám všetkým držím palčeky. VEĽĽĽMIIII!! Ja som asi svoju šancu mala a o tu som prišla. Ešte že mám kamošky, ktoré majú malé bábo a to decemrové 😀
ahoj tehulky som tu nova a tiez patrim k okt.2011.tesim sa s vami moja mala fazulka ma asi 3-4tyz drzte nam prsteky o tri tyz kontrola
@veronika.sedlakova vitam ta tu,aj ja som nova a nase krpatko ma 4tt a 3 dni 😀
je to vase prve babatko?
Ahojte tehulky a prajem krasny zbytok Nedele..vitam struhatko a veronika.sedlakova aj ja som tu nova a spolu s vami sa tesim na prichod nasho 2 drobca ale to je este daleko 😉
natali dakujem za privitanie a tiez vitaj teda 🙂 my tiez cakame nase druhe mimi 😀
Baby, už vám je zle? 😝 😝 😝 😝
...lebo ja na to čakám, ako na spasenie...a zatiaľ nič, len prsia bolia....bolo by to dobré znamenie prosperujúce tehotenstvo......... 😨
beby, nemate pocit, ze vam rastie brucho? lebo ja si bud namyslam, alebo som pribrala ale iba do brucha. aj strie mi vybledli.
berus - pri prvom bolo ...nemohla som pozerať ani reklamu na čokoládu, lebo som z toho hned utekala na wecko :-ňň 😝 ...a potom som bola tehu ešte 4x ☹ ☹ ☹ ...spočiatku bolo, a keď už prestalo, aj prsia prestali bolieť - už to ďalej nemalo význam a skončilo zle 😕 😢
Ale tera verím, že mi bude strááááášne zle a nech grciam hoci aj celých 9 mesiacov , 😀 😀 😀
...a tiež som akási nafuknutá v brušku, hmmmm 😵
@berus222 no ja si tiez myslim, ze uz mi vybehlo nejake brusko, aj ked ja ho mam vybehnute stale 🙂))))) Ale vraj u druhorodiciek je brusko skor ako u prvo .
Inak ja som malu rodila v januari a bola som spokojna, lebo za chvilku zacinala jar, prechadzky boli super a ked sme zavadzali prikrmy tak som mala akurat krasnu cerstvu zeleninku a nie taku co je len v zime v supermarketoch. Neviem posudit ked je babo letne, ale asi mu je teplo nie?🙂
Ja si tiež myslím, že rodiť v lete je trošku náročnejšie....My porodíme v jeseni, spočiatku sme i tak dnu, v zime sa nám krásne otužia a v lete už budú v kočiarikoch sedieť 😵 😵 a my si ho budeme užívať s nimi 😀
ahojte baby som tu nova, test mam pozitivny, som 36 DC a su tam konecne vyrazne ciarky, ale inak my nie je zle skoro vobec, prvy tyzden ked som mala mat mrchu ma bolelo podbrusko, aj krize a prsia a teraz uz to prechadza a je my fajn az na to ze obcas sa my zdvihne zaludok z nejakeho pachu ale vracat som este nebola, u dokiho som bola ale povedal ze je skoro na to aby nieco videl
Ahojte mne pri prvom tehotenstve nebolo zle ani vone ci pachy mi nevadili jedine ked som dostala drazdivy kasel vtedy som vracala a mama som strasne bolesti v nohach az som v noci plakavala taka to bola bolest,teraz ma bolia prsia a byva mi obcas na vracanie ale nastastie som este negrcala 😉 a pobolieva na brucho ako pred menstruaciou ☹ a nejak zle sa mi vnoci spi....ja som rodila v jar takze tehotenstvo som prezila vatsinou v zimnom obdobi co si myslim ze je ovela lepsie ako ked budu horucavy...a neviem ako vy ale pri prvom tehotenstve som bola stale ospala a ked uz som nemusela do prace tak som aj pol dna prespala len dufam ze pri druhom to tak nebude lebo predsa nemozem ist spat a maleho nechat len tak 😉
Lucy56..ahoj a vitaj medzi nami
ja ked som si robila test tak vmomente som mala 2 ciarky co ma priam az sokovalo lebo pri prvom to zopar minut trvalo
ja mam ist k dokimu za 2 tyzdne na krv a hlavne aby mi vypocital datum porodu ale to bude asi problem lebo poslednu MS som mala v januari ale to uz som bola tehotna a mala som ju taku slabu a tu predchadzajucu si nepamatam kedze som ju mala napisanu v kalendari a ten je uz davno vyhodeny tak sa obavam ze mi urcite vynada 😒 ale hadam dovtedy nez tam pojdem nato pridem
a prajem pekny slnecny den
@natalii6 ahoj citala som tvoj prispevok a mna hned 10 minut po nasom lubeni zacal bolet vajecnik a po druhom sa to este zintenzivnilo. take male krciky a neviem co to je. je to este kratko, tak neviem ci robit test ci pride menstruacia , ktora chodi tak raz za 2-3 mesiace. porad prosim ci si mala aj ty take pocity.
@bibi13 dobre ranko kocky,
bibi no ja by som chcela ist na NT ale este neviem ci ho moja MUDr. robi, idem vo stvrtok na prve vysetrenie tak sa vsetko opytam. Pri prvm som si to dala robit.
Inak morfologicky ultrazvuk sa robi cca v 20 tt a meraju sa dlzky kosti, klasicky vsetky veci ako pri beznom ultrazvuku a kontroluju sa aj vnutorne organy babatka, ci ma dve oblicky, kolko meraju. Ako funguje mocovy mechur, ci je naplneny a kolko a klasika tak vsetko a urcuje sa aj pohlavie ak sa ukaze🙂

ahjte ''oktobrovky'' 😀
tak aj ja by som sa sem rada pridala 😀
som v 5tt a bude to nase druhe babatko 😀 su tu nejake mamicky tehulky? som tu nova tak to este nemam okukane 😝