icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

berus222
8. feb 2011

@dadusa26 odkial presne si? ja som rodila v tt. rozmyslala som aj nad PN, ale v pripade nejakych komplikacii pri, alebo pocas porodu vsetky deticky prevazaju do tt, lebo tu maju lepsie vybavenie a doktorov v nemocnici. tak pre istotu som bola v tt.

santerra
8. feb 2011

@dadusa26
Jemine 🙂))) Tak to si si užila no, hlavne že všetko dobre dopadlo a synček je zdravy 🙂 A s tym pocitom ze mi je " furt čosi" doverne to poznam 😀

dadusa26
8. feb 2011

@berus222 konkretne v.kostolany...trnava ma trosku odradza, lebo to tam vyzera ako velke bludisko a prveho syna som rodila v ba a strasne sa modlila nech to na mna nedojde v dopravnej spicke..co si fakt neviem predstavit ...nastastie to doslo v noci...v pn je aj pohodove parkovanie 🙂 ...vraj tam zle varia a baby tam hladuju..co by mne snad nevadilo kedze som pri prvom isla nestastna z nemocnice len o 3 kg lahsia 😉 vraj aj porod v topolcanoch vo vode je fajn...ale zatial ma to veru neoslovilo...takze si to asi este necham s otaznikom...

berus222
8. feb 2011

@dadusa26 tak to je tot za rohom. pod do tt, stretneme sa tam 🙂

veronika.sedlakova
8. feb 2011

@struhatko ahoj som naozaj rada ze mi niekto napisal aspon si mozme povymienat nazory.juuuj tak sa tesim ze budemem ma babo.bude to nas prve tak je to obrovsky pocit stastia,hoc rano som mala slzicky v ociach lebo nemozem zniest ti nevolnosti.a ty ako?

berus222
8. feb 2011

@veronika.sedlakova ahoj. neboj, nevolnosti prejdu.

natalii6
8. feb 2011

@veronika.sedlakova Ahoj citam ze to bude tvoje prve tak sa tesim stebou 🙂 tie nevolnosti co mas nech co najskor zmiznu 😉

natalii6
8. feb 2011

@santerra Ahoj to je mi luto ze tie prve 2 tehotenstva tak dopadli ale treba dufat ze na 3 x to uz vijde a ty sa budes tesit z tvojho dietatka 🙂 ja som podla ultrazvuku (bola som v Piatok)v 5 az 6tt ale termin este nemam lebo som nevedela povedat doktorovi kedy som mala v Decembri MS kedze som ju este dostala aj v Januari a to som uz bola tehotna ale som otom nevedela tak uvidime co povie za 2 tyzdne..aj tebe krasny dnik

natalii6
8. feb 2011

dneska ma od obeda boli dost brucho ako pred menstruaciou ale to je asi tym ze otakomto case som ju mala mat 😉

santerra
8. feb 2011

@natalii6
Len skoda ze som sa nedozvedela prícinu tých 2 ☹ Tak hádam máš pravdu že do tretice vsjo oka. To si mala MS aj v tehu....hm...a to uz ako je možne 🙂

natalii6
8. feb 2011

@santerra dufaj a ver ze to tentokrat vijde a budete kompletna rodika 😉 no vyzera to tak ze ano a poznam aj jednu babu co mala tiez teraz neviem ci do 5mesiaca menstruaciu a pocula som uz o takychto pripadov..kedze som ju mala 12.1 a som v tom 5-6tt tak mi automaticky vychadza ze som uz bola tehotna...pri prvom tehotenstve som dostala tiez menstruaciu ale ta trvala len 1 den a bola slaba aj teraz bola slabsia ale bola 5 dni 😉

alenuska11
8. feb 2011

ďakujem dievčatá za rady... Uvidím, po prvom trimestri. Inak nellynka ohľadom tej dnešnej zeleniny máš pravdu,ale svokor má záhradku,tak v lete určite prispejú...

tun1ska
8. feb 2011

natalli - podľa mňa si ešte nebola tehu, to by bol nejaký krátky cyklus...TTT sa začína prvým dňom poslednej menšštruácie....Mohlo ísť o IP - zahniezďovanie , je to 5-10 dní po oplodnení..zavŕtavalo sa ti do maternice....akej intenzity a trvania to bolo? Ak naozaj slabšie a krátko- mohlo to byť ono 😵

natalii6
8. feb 2011

@tun1ska tak ja uz potom neviem ale mne to tak vychadza ze uz som musela byt lebo ked zi vezmes ze 12.1 som ju dostala a mala som ju 5 dni cez den bola a vecer nie a 5.2 mi to doktor potvrdil ze je to 5az6tt tak potom by mi to nevychadzalo lebo od 12.1 do toho 5 je iba nieco cez 3 tyzdne 😉

dievcata prave som prisla z obchodu a mala som co robit aby som negrcala pri pohlade na vsetky potraviny mi bolo total zle aj Vam je zle? v porovnani z prvym tehotenstvom sa to neda ani porovnat taketo stavy som vobec nemala ☹ ale zvladnem to do uspesneho konca..vase prve deticky ste ako rodili ja cisarskym rezom a ked mi to povedali som sa normalne rozplakala

dadikka
8. feb 2011

ahojte práve som vás dočítala....ufff ale sa snažíte, no mala som čo robiť. Vítam medzi nami všetky nové budúce mamičky 😀 . Ja idem k dokimu až 16.2. a už horím nedočkavosťou 😉 . No čítam tu že už máte podaktoré aj nevoľnosť 😒 , tak tento pojem z prveho tehulkovania vôbec nepoznam a dúfam, že ma to v dobrom obíde i teraz 🙂 A želám všetkým nech sú nevoľnosti rýchlo preč 🙂Inak čakám, že sa pridá aj nejaká "čakateľka" z Nitry alebo Levíc...hmmm?? 😀 😀 😀

struhatko
9. feb 2011

@veronika.sedlakova ahoj,?
ja este nevolnosti nemam,len tie zavraty sem tam a tie v noci spat neviem nejako,stale sa budim 😖 toto je vase prve dietatko? mne pri prvom byvalo straaaasne zle ☹ vkuse som zvracala az do 18tt az nie aj neskor 😒

baby ja som si kupila vcera tehu rifle a tricko 😝 este to vobec nepotrebujem ale neodolala som 😀

Inak prajem vsetkym dobre rano,ked budem mat cas dnes tak si vad docitam 😉

struhatko
9. feb 2011

@natalii6 mne bol tak pri prvom zle ☹ a tiez som rodila cisarsky ale ja som bola rada 😝 aj teraz xcem rodit cisarsky 😵

santerra
9. feb 2011

Tak moja nevolnosť vyzera asi tak, že chvalabohu negrciam (zatial), no mam uplnu nechuť na jedlo,musim sa prinutit zjesť niečo. Inak cely den mam taky zvlaštny pocit na žaludku (neviem to opisat) 😝 Jedine z čoho mi je zle je nasa korytnačka v akvarku, tak neviem či ju moje zmysly považuju za " jedlo" 😀 Inak čitam ze beriete aj vytaminky tak aj ja si idem dnes nejake kupiť, nech mimčo pekne rastie 🙂 Pekny den vam prajem 🙂

lucy56
9. feb 2011

@dadikka ahoj ja len ked pises ze nemas nevolnosti,mne tiez nic nie je ,teda od zaludka, nevraciam a preto si nahovaram ze je nieco zle, som citala clanky na nete ze je lepsie vracat, mensie riziko potratu, mozno vyznievaju moje obavy hlupo ale som 1 x tehu a fakt netusim nic, chodim len castejsie na wc, vnoci sa budim a cez den by som spala a bolia ma prsia, a u dokiho som bola ale vraj je este skoro nieco vidiet akurat mi krv brali dnes

masinka
9. feb 2011

@natalii6 - moja mama mala v tehu tiez este prve 4 mesiace mrchu 🙂
@santerra vitaj medzi nami 🙂 a ako pisu baby, do tretice vsetk dobre, teraz to urcite vyjde 🙂

@lucy56 - to sa len baby co vracaju utesuju, ze vdaka tomu maju mensie riziko potratu. ja mam dve krasne baby a nevracala som ani raz, aj ked prve tri mesiace som mala tiez zaludok ako na vode. teraz to mam trochu tiez. Od vcera (36 DC) u mna zacalo behanie na WC - cikat chodim cca kazdu pol hodinu a v noci kazde 3 hodiny. U Nelky mi to presne tak zacalo - 36 DC som behala, mala som problem vydrzat v aute 20 minut cestou od babky domov, tak ma napadlo ze si urobim testik a boli tam dve krasne ciarocky 🙂

lucy56
9. feb 2011

@masinka dakujem za nazor, je to povzbudzujuce, lebo net je plny clankov roznych a moj doki je tak trochu tajnostkar, a ja zas asi dost vysilujem

masinka
9. feb 2011

@lucy56 to si mala mna vidiet, ked som cakala prve 😉 tiez som sledovala kazde pichnutie, vazila som sa a merala som si brusko ci rastie takmer kazdy den 🙂 pri dalsich detoch uz aspon priblizne vies co mozes cakat a na taketo veci pri deckach uz nie je cas 🙂

santerra
9. feb 2011

@masinka
Dakujem pekne 🙂

lucy56
9. feb 2011

@masinka no to je mi jasne, ja o to viac stresujem ze som doma, nie v praci a nie som nicim zamestnana tak myslim len na priznaky tehu a hladam clanky o priznakoch a ked nieco nemam tak som vystrasena a na vysetrenie my kazal doki prist az o 2 tyzdene ze az potom bude nieco vidiet

masinka
9. feb 2011

@lucy56 radsej si hladaj na nete kociky a vybavicku, ked zacnes citat clanky o tom co sa vsetko v tehu moze stat a o porodoch, zbytocne sa budes stresovat - hlavne ked si precitas subjektivne nazory dievcat v diskusiach. ked to tak citam, tak to vyzera ze kazda minimalne raz potratila - treba si ale uvedomit, ze ked mamicka otehotnie na prvy sup, ma krasne tehotenstvo bez nevolnosti, normalny porod a nema problem s kojenim, tak nema preco vypisovat do nejakych for a stazovat sa, takze nakoniec su tu len same depresivne prispevky ktore potom zbytocne stresuju neskusene tehulky 🙄

dadusa26
9. feb 2011

ahojte..mna dnes zahadne nebolia prsia, co je super pocit...ale mam ich uz o cislo vacsie ☹ aj ked muz je nadseny 🙂 pri prvom tehu som zvracala len raz ale to som mala vysoku teplotu..inak nic...ale zozrala som denne 3 kg jablk...teraz mam stale akysi blby pocit v brusku a zacina ma akosi bolet chrbat...syn spava s nami v posteli a neskutocne sa mrvi celu noc a kope...takze sa budim a davam pozor aby ma nekopol do brucha...tak som taka permanentne zle vyspata...brusko pomalicky vykuka ale gate zatial zapnem a este som nic nepribrala....a ozaj ..akosi ma bolieva hlavaaa....ale inak nic,co by sa nedalo vydrzat 🙂

lucy56
9. feb 2011

@masinka inak s tymto mas veru pravdu,poznam strasne vela zien ktorym cele tehu nic nie je a uzivaju si to a veru nemaju potrebu pisat o tom ako im je, zoberiem si radu k srdcu a budem sa jej drzat, idem radsej zistovat kde sa tu u nas na okoli cvici nieco pre tehule, lebo ja urcite budem riadne priberat

zuzanka.j
9. feb 2011

ahojte. tak mne vcera bolo akosi divne a dnes zrana tiez. zeby uz zacinali nevolnosti? 😵 a ked sa kuknem na urcite jedlo, a predstavim si ho v ustach ide sa mi dvihnut zaludok. 😅

tafy
9. feb 2011

Ahojky, přidám se k Vám .... můžu? 🙂) Termín mám taky v říjnu 🙂 zatím podle těhu kalkulačky 2.10.
Máme potvrzeného jedno mimi a už mu tluče srdíčko 🙂 Miminko máme po KET a je to naš první. Jinak co se týče nevolností, tak se mi už druhý den tak nějak motá žaludek, zatím to teda není tak strašné, ale uvidíme za týden 🙂)

santerra
9. feb 2011

@tafy
Vitaj medzi nami 🙂 Inak co je to KET? 🙂