icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

viviem
10. feb 2011

@berus222 @masinka to ste ma velmi potesili, ze to nebude skoro vidiet 🙂 ...keby som nevedela, tak ani nevidim, ze si na fotke tehu...dufam, ze sa do siat zmestim, zajtra mi maju dojst saty, vzadu bude viazacka, tak uvidim ako budem vyzerat...saty su na brusku obtiahnute, tak nezakryjem nic...lebo na nete: modrykonik, som videla brusiek viac nez dost
a boli take velke uz aj skorsom tt, vyzerali ako pred porodom 🙂

berus222
10. feb 2011

@viviem ty ked si chuda teraz a si prvykrat tehu, nebudes mat velke ani pred porodom. ja som bola hrda na to, ze som na svadbe tehula. svadbu sme si najprv naplanovali a az potom robili mimco, ale to sa podarilo skor, ako som myslela. vobec som nepocitala s tym, ze to bude na prvy sup. poznam moc parov, ktore su alebo sa budu rozvadzat kvoli tomu, ze nemozu mat spolu deti.

viviem
10. feb 2011

som nasla...tak toto je fakt malinke brusko...a ze malinke malo 4kg... 🙂 ...rarita
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/lea132/album...

masinka
10. feb 2011

@viviem berus ma pravdu - pri prvom babu to brusko az tak rychlo nerastie - teraz mam take brusko uz v 5 TT
inac ked si pozriem fotku z 20 TT ako som vyzerala v spodnom pradle, tak mozno by si fakt niekto myslel ze som tesne pred porodom - to tu radsej zverejnovat nebudem 😉 ale saty zamaskuju veeeeela

viviem
10. feb 2011

vsak ja som v siedmom nebi, ze sa mi podarilo hned otehotniet a to som neverila pri mojom ,,zdravi,,...hlavne nech sme zdravi a aj brusko ma potesi 🙂 ....ja len, ze moja sesterka ma o 2tyzdne rodit, jej prave tehu a v piatom mesiaci to vyzeralo na ovela vyssi mesiac, ale zase ona nie je taka vychrtla ako ja 😀 .....len kvoli foto, aby sa to zamaskovalo

berus222
10. feb 2011

@viviem neboj, na fotkach ta vyretusuju. my sme tam tak krasni, ze uz viac ani nemozeme byt. 😀 😀

viviem
10. feb 2011

@berus222 len aby ma spoznali po tolkom retusi 🙂

berus222
10. feb 2011

@viviem kamaratku tak retusovali, ze jej zrusili sosovicku na lici, ktoru tam mala od skoro narodenia. trosku trapas 😅

veronika.sedlakova
10. feb 2011

@viviem som rada ze si ma podporila,mzono ze mi je zle aj z toho ze nemam stitnu zlazu,ddnes bola mama za lek tak ze mi zmeni davku liekov tak uvidime ci sa to zlepsi po zvyseni hormonov.

tun1ska
11. feb 2011

Ahojte mamičky..Tak sa som už od ppondelka chorá- hrdlo, nádcha, kašeľ...liečim sa len cesnakom a citrónmi...a ešte k tomu, deti, ktoré učím, dostali ovčie kiahne...tak som si dnes urobila voľno, nemá to zmysel 🤐
Ináč nevraciam, len stále musím niečo zjesť, aby mi nebolo zle..prsia bolia stále, manžel proti veľkosti neprotestuje 😀 Uvidíme, ako sa to všetko vyvinie do uzv - 21.2....neviem sa dočkať, hoci sa bojím, že zas budem počuť známu vetu---"Už malo biť srdiečko, nevyvíja sa, nemá to ďalej význam, odporúčam kyretáž...." mám z toho nočné mory 😔
Ale nie, myslieť treba pozitívne, však? Všetko bude ooooowwwkeeeej 😀 😀 😀
Už ste sa pochválili v rodine alebo čakáte do konca 3. mesiaca? 😨

jani74
11. feb 2011

Ahojte dievčence, ďakujem za privítanie 😉 Po dnešnej návšteve dr. som nejak vykoľajená - vraj som tehu ale len 3-4 týždeň - o týždeň ďaľšie sono na potvrdenie a čo ďalej. Čakala som min. 5týždeň 😨
Včera som sa liečila - ak sa dá povedať poobedňajší spánok s Matejkom liečenie tak áno 😀Kašlem ako st. hrniec a z nosa mám semafór. Tehu príznaky okrem bolesti pŕs a ranného napínania nič.

jani74
11. feb 2011

@zuzanazuzana ahj, Jelenec poznám 😉 Hej sme rovnaký ročník. Nemáš trochu obavu?Ja hej a dnes mi dr. navrhol amniocentézu a z toho mám asi najviac ☹

jani74
11. feb 2011

@dadikka ďakujem za privítanie 😉 To je fajn, že niekto z bl. okolia je tu 😉Komu chodíš? Ja Dr. Turbovi. Je zlatý len škoda, že už nerodí

dadusa26
11. feb 2011

@jani74 ahoj....mna tusim takto odpinkala doktorka pri prvom dietati...tusim ma ani nekukla, ze priskoro...tak teraz cakam aspon na 8 tyzden aby som spokojna odchadzala..ale netrpezlivost veru stupa...🙂

dadusa26
11. feb 2011

@tun1ska ja osobne zatial tajim..ale na vikend ideme k nasim a veru uz to asi neskryjem 🙂 ako poznam svoju mamu, tak na to dojde este len vo dverach budem stat.....nejak mi to brusko narastlo ..veru ..pri prvom do 5 mesiaca nic...ale ostatnym zatial nepoviem nic...este je priskoro...a ono sa to potom zle vysvetluje keby cosi

masinka
11. feb 2011

@tun1ska, @jani74 vykloktajte si aj slanou vodou a ponaparujte sa nad hrncom s horucou vodou, aj to pomaha 🙂 a este cibulovy sirup - postruhanu cibulu posypat cukrom a nechat odstat par hodin. prajem rychle uzdravenie 😀

angika
11. feb 2011

zeny nehnevajte sa ze sa Vam sem miesam, ja Vas chcem len pozdravit, som oktobrovka 2010, aj ked malicka bola nakoniec septembrovka 🙂 zelam Vam vela krasnych chvil pocas tehotenstva, o chvilu budete mat malicke babiky pri sebe, ani sa nenazdate 😉

dadusa26
11. feb 2011

baby..mne pomohol na hrdlo Stodal...je to sladke homeopatikum a moze sa brat v tehotenstve aj pocas dojcenia
...

dadikka
11. feb 2011

@jani74 ja pochádzam a stále aj bývam vo Vrábľoch. K doktorovi chodím do Levíc-Neubauerovi....ten je super...mala som ho aj pri prvom pôrode 😉

zuzanazuzana
11. feb 2011

@jani74 ahoj.....no aj ja mam strach.....my sme sa dlho snazili, vselico som podstupila a nakoniec sa to podarilo prirodzenou cestou, comu som velmi rada.....amniocentezy sa bojim, ale urcite pojdem, lebo cele roky robim s postihnutymi detmi, tak viem co to vsetko obnasa

nellynka
11. feb 2011

Ahojte kocky,

vitam nove tehulky!!!

Nejako som vas len citala a anepisala, lebo je mi dost zle, stale mam na male aby som sa nepozvracala a raz sa mi to uz nepodarilo udrzat. uf, no nech to prejde🙂

Vcera som bola u doktorky, bola som v 6+2 tt a mam krasne srdiecko, super, tesim sa!
davam vam tu aj fotku ultrazvuku 🙂

nellynka
11. feb 2011
masinka
11. feb 2011

@nellynka jej, gratulujem 😀

nellynka
11. feb 2011

@masinka dakujeeeeeem 🙂

tun1ska
11. feb 2011

nellynka - gartulujééééém 😵 😵 😵 krásne 🙂

fuzinko
11. feb 2011

ahojte dievcata, na uvod chcem vsetkym zagratulovat k buducim babatkám oktobrovčatkám 😝

pisem sem 1. krat , aj ked vas od zaciatku samozrejme citam. Ide o to, že je možne, ze by som sa k vam mohla pridat do partie, ktorá je mimochodom skvela 😎 . Moja posledna mrska bola 15.1 , t.j ak to tento vikend nepríde,utekam pre aspon 4 testy 🙂. a po vikende dam vediet ci som v klube. Co sa Vas chcem ale spytat, ze ci mi neviete poradiť, že kebyze som hypoteticky tehotna, aj ked len v 4 - 5 tyzdni, či možem ist zajtra plavat, či to nebude mat nejaky vplyv, že by som mohla o to prist? Taktiež ci sa možem kupať vo vani vo vrelej vode. Je mi to blbe, ale nemam sa koho spytat, tak snad sa najde dobra dusa a poradí neskusenej a snáď tehotnej 😀 🙂 dakujem

masinka
11. feb 2011

@fuzinko vitaj 😀
s teplotou vo vani by som to moc neprehanala, v normalne teplej sa okupat mozes. A do bazenu len ak mas istotu, ze tam nechytis nejaku kvasinku alebo inu potvoru.

alenuska11
12. feb 2011

@nellynka gratulujem... Dúfam, že je ti už lepšie...
Ja som bola u lekára 9.2. a tiež som videla ako malej fazulke bije srdiečko, úúúúžasný pocit. Povedal mi, že som asi v 7tt, tak neviem či to nestihnem ešte v septembri...Na ďalšiu kontrolu mám ísť o 3 týždne, tak uvidíme.... Vítam nové októbrové tehuľky...držte sa

denis006
12. feb 2011

@fuzinko
ahoj, pokiaľ nemáš istotu, či si tehu asi by si nemala riskovať - veľmi teplá voda môže uškodiť.

Inak, moja posledná ms bola 12.1., tiež čakam ako skončí víkend a či ms náhodou nepríde. Možno to zajtra nevydržím a testnem sa, uvidím podľa zajtrajšej BT. Dnes mierne klesla.

tun1ska
12. feb 2011

fuzinko - dlhé sedavé horúce kúpele škodia , mierne môžeš 😉