icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

blackie26
19. feb 2011

ahoj mohu se k vam pridat5?

lenkaa222
19. feb 2011

@michaela18 dakujem za radu...aj Dr povedala, že to môže byť z tehotenstva... aa aj ja gratulujem.. 🙂

zuzul1310
19. feb 2011

@zuzanazuzana ja som pri prvom tehu pri krvácaní brala duphaston a kanavit
@blackie26 ahoj, vitaj 🙂 a gratulujem

drtka
19. feb 2011

Ja som brala 4x denne Duphaston, teraz už len 3x denne, 2x denne ascorutin (ten beriem od stredy a už sa mi zdá sa polepšilo) a okrem toho Magnesium B 6 a kyselinu listovú

berus222
19. feb 2011

@jani74 neboj moja. mne hovorila toto iste. este aj teraz mi povedala, ze mimco je strasne male na "svoj vek". tiez som preplakala asi 3 dni a ked mu videla srdiecko teraz vo stvrtok, tak som sa trochu ukludnila. mne na nevolnosti pomohlo chrumat mandle. ale zistila som, ze zase mi bolo zle z tych tehu vitaminov, tak ich neberiem a beriem len samotnu kys. listovu. dufam, ze vsetko bude ok.

@nellynka zatial som spokojna, uvidime co bude dalej 🙂

zuzanazuzana
19. feb 2011

@zuzul1310 no lebo ja beriem ten pregnyl a ten som brala, ked som potrebovala, aby mi pred oplodnenim puklo vajicko

michaela18
19. feb 2011

@blackie26 ahoj,jasne.vitaj.v ktorom si tyzdni?

zuzul1310
19. feb 2011

@zuzanazuzana to je zaujímavé, asi lekár vie prečo nasadil takú liečbu, hoci sa čudujem že ti nedal Duphaston, ten je asi dosť bežný v takýchto prípadoch. Ak máš nejakého známeho lekára tak sa skús spýtať aj na názor niekoho iného.

eronika
19. feb 2011

@chavallee 🙂 ked si rodila prve dietatko cisarskym, tak pri druhom mozes kludne rodit normalne, pokial nebudu nejake komplikacie vyzadujuce opat cisarsky rez 🙂 🙂 🙂

blackie26
19. feb 2011

ahojky jste tu nekdo 😉

blackie26
19. feb 2011

pocitam taqk 6tt

zuzul1310
19. feb 2011

@blackie26 ahoj, áno som tu 🙂

blackie26
19. feb 2011

ahojky nevim kde zacit
🙂
aqsi ze vcervnu jsem mel samovolny potrat tak se ted trochu bojim

zuzul1310
19. feb 2011

@blackie26 tak to verím že sa bojíš, ale všetko bude v poriadku neboj 🙂 Bola si už aj na UV, videla si drobčeka?

gabriela26
19. feb 2011

ahojte
Pripajam sa k oktobrovkam.
Nasla som si //. predpokladam ,ze termin bude 20.10.,no uvidim v utorok co mi lekar potvrdi

lindusik
19. feb 2011

Ahojte...mozem sa pridat?
my sme boli oktobrovky 2010 a neviem neviem ci nebudeme aj oktobrovky 2011 :D
Ja som dostala prvy menzes ked mala mala asi 3 mesiace (to bolo 15.1.2011). No ale ani vo sne by ma nebolo napadlo ze by sme mohli mat tak skoro dalsie miminko,takze sme si vobec nedavali pozor...no a tento mesiac som este nedostala ( a to som mavala presne na den )a ani nahodou tomu ani nic nenasvedcuje ...test si budem robit az zajtra (musim zbehnut na pohotovost do lekarne)...
Je to normalne ked je menzes po porode nepravidelny? a nemate niektora skusenosti s tak skorym otehotnenim? Ja som rodila cisarskym rezom a dalsie babatko mame naplanovane ked bude mat malinka aspon 1 rok... takze sa obavam ci by nenastali komplikacie pretoze po CR sa odporuca min.jeden rok pauza....
mozno je to len plany poplach ....ale napriek strachu ze je to dost skoro sa veeelmi tesim :D som zvedava uz sa neviem dockat zajtrajska :D

sulamith
19. feb 2011

@lindusik ahoooj,mne sa strasne paci tvoj optimizmus🙂))Musis byt uzasna zena,obdivujem ta.Myslim si, ze aj keby si bola tehulka,tak som presvedcena,ze ty to zvladnes v pohode. 😵 Drzim prstiky....
Mozno aj ja sa k vam pridam 😵

lindusik
19. feb 2011

@sulamith :D dakujem :D no a to ked si spomeniem ze som si ani nie tak davno po porode povedala ze uz nikdy viac :D no a teraz neviem ani zaspat od zvrusenia :D
A Tebe drzim palceky...

sulamith
19. feb 2011

@lindusik tak daj vediet ako zajtra,som zvedava🙂tesim sa🙂
kedy si mala poslednu menstruaciu?

lindusik
19. feb 2011

@sulamith chichichci,no prvu po porode (tak dufam zee zatial aj poslednu) - 15.1.

sulamith
19. feb 2011

@lindusik 😀 tak rychlo rano napis,ci posledna 😀
Ja mam za sebou 2 sekcie,viem co to je....

gianni
20. feb 2011

ahojte,aj ja sa pridávam,termín mám zatial len podla teh,kalkulačky,ešte som nebola pri doktorovi,posledná MS 7.1.,na valentína sme mali //

zuzinka_26
20. feb 2011

@gabriela26 vitaj medzi nami 🙂 ja mam tiez predbezny termin 20.10. 🙂 prajem krasne tehulkovanie

monnika
20. feb 2011

Ahojte,
konečne som sa sem dostala..pri mojich dvoch chlapoch je to dosť náročné 🙂
V piatok som bola na UZ, a lekárka mi povedala, že som v 5.tt/5d. Na UZ mi videla gestacny vak, velkost 10,2mm. Dala mi aj foto 🙂 🙂

Pre všetky, čo sa trápite, že 1.krát na UZ nebolo nič vidno...Ja som rovnaký prípad. Nevidela tam nič, tak ma poslala do nemocnice, lebo tam maju lepsi UZ. A aj tak bolo. Sice som musela tyzden cakat, lebo ze vraj bolo velmi skoro. A to som poslednu MS mala 28.12.
V pondelok začínam 6.tt.

Všetkým prajem veľa optimizmu, nech sme zdravé a naše fazulky tiez.
Peknu nedelu 😉

zuzul1310
20. feb 2011

@gianni ahoj, my tiež na Valentína....krásny darček 🙂
@monnika Super aj ja si chcem vypýtať aj fotku, ak bude niečo vidieť. Tvoj Tomáško je len o mesiac starší ako môj Danielko 🙂
My sme Oktobrovčatá 2008 a teraz 2011 🙂 Ja som tiež októbrová, s Dankom máme rovnaký dátum narodenia, sranda že druhé vyšlo tiež na október.

santerra
20. feb 2011

Čavte babule,
neviete mi poradiť čo znamená, ked mám "ketony v moči" ???? 😕

masinka
20. feb 2011

@monnika zaujimave - ja som mala gestacny vak 11 mm a vypocitalo mi to, ze som 5TT + 1 😀

zuzanazuzana
20. feb 2011

@zuzul1310 tak ale zabera to

berus222
20. feb 2011

@lindusik po porode mozes mat nepravidelnu ms, ale keby si bola nahodou tehu, tak vitaj medzi nami 😉
@monnika poslednu ms si mala 28. a zacinas 6. tyzden? ja som mala poslednu 31. a vypocitala mi 8.tt 😕