Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@michaela18 dakujem za radu...aj Dr povedala, že to môže byť z tehotenstva... aa aj ja gratulujem.. 🙂
@zuzanazuzana ja som pri prvom tehu pri krvácaní brala duphaston a kanavit
@blackie26 ahoj, vitaj 🙂 a gratulujem
Ja som brala 4x denne Duphaston, teraz už len 3x denne, 2x denne ascorutin (ten beriem od stredy a už sa mi zdá sa polepšilo) a okrem toho Magnesium B 6 a kyselinu listovú
@jani74 neboj moja. mne hovorila toto iste. este aj teraz mi povedala, ze mimco je strasne male na "svoj vek". tiez som preplakala asi 3 dni a ked mu videla srdiecko teraz vo stvrtok, tak som sa trochu ukludnila. mne na nevolnosti pomohlo chrumat mandle. ale zistila som, ze zase mi bolo zle z tych tehu vitaminov, tak ich neberiem a beriem len samotnu kys. listovu. dufam, ze vsetko bude ok.
@nellynka zatial som spokojna, uvidime co bude dalej 🙂
@zuzul1310 no lebo ja beriem ten pregnyl a ten som brala, ked som potrebovala, aby mi pred oplodnenim puklo vajicko
@blackie26 ahoj,jasne.vitaj.v ktorom si tyzdni?
@zuzanazuzana to je zaujímavé, asi lekár vie prečo nasadil takú liečbu, hoci sa čudujem že ti nedal Duphaston, ten je asi dosť bežný v takýchto prípadoch. Ak máš nejakého známeho lekára tak sa skús spýtať aj na názor niekoho iného.
ahojky jste tu nekdo 😉
pocitam taqk 6tt
ahojky nevim kde zacit
🙂
aqsi ze vcervnu jsem mel samovolny potrat tak se ted trochu bojim
ahojte
Pripajam sa k oktobrovkam.
Nasla som si //. predpokladam ,ze termin bude 20.10.,no uvidim v utorok co mi lekar potvrdi
Ahojte...mozem sa pridat?
my sme boli oktobrovky 2010 a neviem neviem ci nebudeme aj oktobrovky 2011 :D
Ja som dostala prvy menzes ked mala mala asi 3 mesiace (to bolo 15.1.2011). No ale ani vo sne by ma nebolo napadlo ze by sme mohli mat tak skoro dalsie miminko,takze sme si vobec nedavali pozor...no a tento mesiac som este nedostala ( a to som mavala presne na den )a ani nahodou tomu ani nic nenasvedcuje ...test si budem robit az zajtra (musim zbehnut na pohotovost do lekarne)...
Je to normalne ked je menzes po porode nepravidelny? a nemate niektora skusenosti s tak skorym otehotnenim? Ja som rodila cisarskym rezom a dalsie babatko mame naplanovane ked bude mat malinka aspon 1 rok... takze sa obavam ci by nenastali komplikacie pretoze po CR sa odporuca min.jeden rok pauza....
mozno je to len plany poplach ....ale napriek strachu ze je to dost skoro sa veeelmi tesim :D som zvedava uz sa neviem dockat zajtrajska :D
ahojte,aj ja sa pridávam,termín mám zatial len podla teh,kalkulačky,ešte som nebola pri doktorovi,posledná MS 7.1.,na valentína sme mali //
@gabriela26 vitaj medzi nami 🙂 ja mam tiez predbezny termin 20.10. 🙂 prajem krasne tehulkovanie
Ahojte,
konečne som sa sem dostala..pri mojich dvoch chlapoch je to dosť náročné 🙂
V piatok som bola na UZ, a lekárka mi povedala, že som v 5.tt/5d. Na UZ mi videla gestacny vak, velkost 10,2mm. Dala mi aj foto 🙂 🙂
Pre všetky, čo sa trápite, že 1.krát na UZ nebolo nič vidno...Ja som rovnaký prípad. Nevidela tam nič, tak ma poslala do nemocnice, lebo tam maju lepsi UZ. A aj tak bolo. Sice som musela tyzden cakat, lebo ze vraj bolo velmi skoro. A to som poslednu MS mala 28.12.
V pondelok začínam 6.tt.
Všetkým prajem veľa optimizmu, nech sme zdravé a naše fazulky tiez.
Peknu nedelu 😉
@gianni ahoj, my tiež na Valentína....krásny darček 🙂
@monnika Super aj ja si chcem vypýtať aj fotku, ak bude niečo vidieť. Tvoj Tomáško je len o mesiac starší ako môj Danielko 🙂
My sme Oktobrovčatá 2008 a teraz 2011 🙂 Ja som tiež októbrová, s Dankom máme rovnaký dátum narodenia, sranda že druhé vyšlo tiež na október.
Čavte babule,
neviete mi poradiť čo znamená, ked mám "ketony v moči" ???? 😕
@zuzul1310 tak ale zabera to

ahoj mohu se k vam pridat5?