Rodíme v júni 2014
V tejto chvíli ešte len čerstvo informované , prípadne ešte vôbec. Ja zhodou okolností už som tak píšem ako prvá :P pridajte sa baby
@pistinka2 drzim palce 🙂 moje tehu bolo tiez komplikovane najprv podozrenie na mimomaternicove potom viacnasobne krvacanie,podozrenie ze dieta nema oblicky,tehu cukrovka vysoky tlak a nakoniec komplikovany kliestovy porod takzebja si uz vravim ze vsetko zle sombsi uz odbila a toto tehu uz musi byt ukazkove 🙂
Ahojte kocky, mozem sa pridat aj ja? Termin mame zatial 06.06.
Ahojte junovky, tak ja len neoficialne zatial 🙂 , moja posledna MS 4. 9. a testik na 33.den // 😵 . Nic viac nemam potvrdene, zatial ma akurat sem tam cosi popichava a maaalicko mam zaludok na vode, ale dnes som zvladala aj vyprazat rybacie fasirky 😀 😀 , takze pohodicka. Drzte saa.
Ja taktiez neoficialne, posledna MS 30.08. a na 30.den druha ciarka slaba, zajtra urobim zase🙂 uvidime, ci k vam budem patrit🙂
Ja sa taktiež pridávam zatial neoficialne, posledná MS 16.9., test sa chystam robit koncom tyzdna. Zatial mam pobolievanie bruska akokeby som to mala dostat, tak uvidime, ci pride mrcha alebo budu // 🙂
Ja som z Aprílčatiek 2014 tak Vám gratulujem maminy. Je to super takto si pokecať...my už vyberáme kočíky a oblečká...chválime sa fotkami zo sona a tak...
Tak baby robila som si vcera test tak mi vysla slaba ciarka, posl.MS som mala 10.9. tak zrobim este jeden cez vikend
aj ja Vas poprosim do sukromky dakujem 😉
Babenky kedy si mám spraviť test keď som 8 DPO? 🙂 koľký DPO by mi malo ukázať? mám 31 dňový cyklus a MS mám dostať vo štvrok
ono je sukromna diskusia pre junovky 2014? 🙂
Ahojte, pridavam sa 🙂 vcera hcg 3792 18.den po ket. Posledna MS 3.9. 😉
Ahojte!Tak je to ešte nemám potvrdené,ale tiez mi to vychadza na jún! 😅

@ivcak333 Ja beriem Femibion pre prvy trimester. Ono je dobre ho uzivat uz pred otehotnenim, ale mne dost pomohol pocas prveho tehotenstva aj pocas kojenia neskor. Ale na trhu je viac vyrobkov, treba prekonzultovat s lekarom