Rodíme v sanatóriu Koch v auguste 2014
Pripadne v juli, v septembri 🙂 Ktore sa tam mozno stretneme? 🙂 Mozeme si pisat ako prebiehali poradne, u akych lekarov, ci sa chystate niekoho zazmluvnit, pripadne teda, ze uz idete rodit, mozno zistime, ze sme tam niektore sucasne naraz 🙂
O niektorych viem z "Augustoviek 2014" alebo zo skupiny "Porodnica GPN Koch Bratislava", tak som si dovolila vas sem pridat 🙂
@petkael
@jajao
@zdenulkam
@lusipe
@cmelinka06
@michaleja_west
@uhnakova
Ahojte, tak ja som dnes nič nezistila lebo mali tam zmatky, doktorka Ondačkova si myslela že jeden z doktorov bude mat dovolenku a nemal, tak tým pádom bola ambulancia č.1 obsadená, tak som behala troška hore dole aby ma vyšetrila, tak rozpis som nemala šancu vidiet :(
Inak som otvorená na 1,5cm, malý má asi 3kg, ževraj za týžden by to mohlo prísť povedala. ďalšiu poradnu mám 1.8 tak som zvedavá či ďalšia ešte bude alebo sa narodí dovtedy. Ja si myslím že možno aj porodím dovtedy.
Ja mam poradnu zajtra, ak by som si vsimla rozpis tak dam vediet dievcata🙂
Zatiaľ slabota Neotvaram sa rýchlo ale pomaly. Bolesti nemám ale už som unavená
Inak baby... Ked vidim, kolko zien tu je na tom pouceni o epiduralk! Plna ta jedalen, uz nemaju az kde sediet, asi piatim museli stolicky navyse doniest. A ta lekarka vravi, ze tento mesiac uz bolo 90 porodov, a teda este nie je koniec mesiaca! 🙂
Ja som mala šťastie žiadny pôrod až do 4 ráno a to ona hneď vyprdla dieťa. Inak by muž musel odísť keďže izby sú všetky plne. Vcera do dnešného rána mala službu vacokova taká staršia na prvý pohľad nepríjemna ale psychicky má podporovala a teraz ma vyšetroval primár ako kapacita to je ale kúsok jemnosťi a ľudskosti mu chýba
@petkael hej, sla som tam uz tento pondelok, muzovi to tak nakoniec lepsie vychadzalo ako ten buduci... Ale nic take tam nehovorili. Asi 15minut rozpravala to, co je aj v papieri, ktory kazdy dostane na poradni a pol hodinu zapisovala do tehotenskych kniziek... Ale teda aspon som videla, kolko mamiciek chysta porod v auguste 🙂
@petkael vies co, mne Ondackova povedala, ze vsak nech tam idem, ze niekedy ten epidural davaju akoze na zmaknutie krcka, keby sa porod fakt ze nerozbieha alebo take nieco. A tak ja som si povedala... Ze ved co, mozem mat to poucenie spravene, epiduralku aj tak mat nebudem 🙂 Este ako to ta doktorka rozpravala, ze ako to zavadzaju... Fuj, fakt nechcem 🙂
@petkael no mala by tam byt izba - cakacka, kde moze byt aj manzel, lenze ak rodia dve naraz, tak sa asi nejak musia dohodnut alebo co, aby tam ten muz nevyrusoval. Ale myslim, ze @zdenulkam nam o tom povie viac, lebo ja fakt neviem ako to presne je. Ale dost mi zalezi na tom, aby som tam muza mala...
@petkael - ahoj, ja som rodila u Zavodskej a masirovala mi hradzu pocas celeho porodu, sama od seba, nemusela som ju o to nijak prosit

@martynnka aha a ty teda chodis na poradne k neja chces si ju aj zazmluvnovat k porodu?