Gynekologicko - pôrodnická nemocnica Koch

zztt
4. júl 2013

Baby ktoré ste tam rodili.. alebo tam chodíte k lekárovi vaše skúsenosti?? Vaše hodnotenie ?
Alebo ktoré sa tam chystáte ísť rodiť?
Ja viem február je ešte ďaleko ale rozmýšľam nad KOCHOM alebo Kramáre ďakujem 🙂

martinazvo
4. júl 2013

pre mna pridrahe a ked nahodou treba nieco riesit s babom, musia ho previezt inde do nemocnice ☹

billam
4. júl 2013

@zztt úplne zbytočne...najkvalitnejsi personál je skutočne na Kramároch.

nikuska265
4. júl 2013

Áno, je to tam pekné, človek by sa rád cítil lepšie ako v tých našich klasických nemocniciach,tiež som nad tým uvažovala, ale v prvom rade pre výber normálnej štátnej pôrodnice, ma presvedčilo, že ak by sa čokoľvek stalo (nedajbože) či predčasný pôrod, nejaké komplikácie či pre mňa počas pôrodu,alebo pri bábätku, museli by prevážať do inej nemocnice, zbytočne by sa tak strácal čas... Predsa len tam nie je také vybavenie..... samozrejme, nemusí sa nič stať a pôrod bude nekomplikovaný,ale to človek nikdy nemôže vedieť dopredu ☹ radšej si priplatiť nadštandard , ja som sa rozhodla pre antolskú - nadštandardný pôrodný box je na nezaplatenie...... samozrejme , je to každého rozhodnutie, ak sa nič neskomplikovalo, verím, že mamičky si to tam pochvaľujú ,ale ja som sa bála rizík. tie 4 dni som bezproblémovo vydržala aj na klasickej nemocničnej izbe (nadštandard bol obsadený )

erika_rika
4. júl 2013

Ahoj, je to profi super miesto, pokojne, vsetko co by si sa chcela opytat mi kludne napis do posty. Rada odpoviem na cokolvek. Tiez som sa rozhodovala medzi koch - kramare.

dagmars
4. júl 2013

Ja som tam rodila a super. Veľmi milý riaditeľ, všetci lekári a sestricky. Super prostredie, najmodernejšie technika a z pôrodu len prijemne zážitky, napriek tomu, že som rodila v 35 týždni a par hodin po pôrode vyskytli komplikácie a museli má operovať. Dnes tvrdim, že má zachránili a keby som bola v inej porodnici tak svoju parhodinovu dcéru by som nikdy nevidela🙂, lebo inde by si komplikácie ani nevsimli ked vidím úroveň zdravotníctva v SR! Ak by som išla rodiť ešte raz na 100% nechcem rodiť nikde inde! Ak si to môžeš dovoliť, jednoznačne odporúčam!

ladybaby
5. júl 2013

@zztt vrelo odporucam, profesionalny pristup, skutocni odbornici, stoji to za tie peniaze.... maximalna spokojnost.... ak si to clovek moze dovolit, tak odporucam, stoji to za tie peniaze...

xlucia
5. júl 2013

@dagmars kolko ta to vyslo?

slavka034
5. júl 2013

@dagmars prepáč ale ako môžeš tvrdiť že :lebo inde by si komplikácie ani nevšimli ?...Trošku prisilné tvrdenie nemyslíš? a tak ako píšu dievčatá hore..ak by nedajbože nastali nejaké komplikácie s dieťatkom tak či tak dieťa prevezú na Kramáre alebo Antolskú..

dagmars
5. júl 2013

@xlucia platili sme 1500Eur bolo to v roku 2011, 1200 za nadstandardnu starostlivosť a 300 za lekára k porodu

dagmars
5. júl 2013

@slavka034 nechcela som sa nikoho dotknúť, je to moje presvedčenie zo skúsenosti chodenia po lekarskych vysetreniach a specifik môjho prípadu, ktore tu nechcem rozoberať. Nikoho neprehovaram hovorím len moje skúsenosti...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre