Rodíme v sanatóriu Koch v auguste 2014
Pripadne v juli, v septembri 🙂 Ktore sa tam mozno stretneme? 🙂 Mozeme si pisat ako prebiehali poradne, u akych lekarov, ci sa chystate niekoho zazmluvnit, pripadne teda, ze uz idete rodit, mozno zistime, ze sme tam niektore sucasne naraz 🙂
O niektorych viem z "Augustoviek 2014" alebo zo skupiny "Porodnica GPN Koch Bratislava", tak som si dovolila vas sem pridat 🙂
@petkael
@jajao
@zdenulkam
@lusipe
@cmelinka06
@michaleja_west
@uhnakova
@celasapremenim No, Agatka cika do plienok normalne, ale nekaka. Vzdy pocka kym ju vybalim, dam nad umyvadlo a vykaka sa, skoro vzdy. Ono sa to casom upravi a nebude to tak casto. Obcas sa az placom domaha, ze ju tlaci brusko, vtedy ani mlieko nechce. A obcas si tak aj cikne. Ale nesilim to, nechodim s nou kazdych par minut cikat, lebo babatka este ceíkaju fakt casto. Ale to kakanie nam ide. Tak keby kakala len mimo, tak je to super, lebo nemusim zapierat latkovky , haha.
No s Domcom som trochu znakovala, ale len malo, mam take znakovacie DVD, do sa mu pacilo. A oblubeny znak bol mliecko samozrejme 🙂 Teraz je este skoro, tak neriesim.
No ale inak dni sú u nas v pohode, aj ked su oaja doma, ale vecer byva trosku cirkus, maly sa uspava dlhsie ako predtym. Mala je zas vecer uplakaná a vedi jej silny tok mlieka. Hadam to skoro prejde. Musime sa este zladit a vymysliet fintu nejaku, nech je klud 🙂
@celasapremenim
@lucifera12 silny tok mliecka je aj nas problem 😉, resp. nasledne neodgrgnutie si...potom sa bud povracka alebo sa puci...aku polohu odporucate? 🙂
Luci, pojdes na nosicsky pochod? 🙂
Baby, my mame sopliky. Sme boli u nasich cez vikend, tak sme si doniesli. Najskor Misik a v nocj uz aj Hanka. Nirmalne ma soplik v nosteku, nastastie sa jej da dychat. To uz je tazko riesit pri dvoch detoch... Misik mal prve sopliky snad v 10mesiacoch ci kedy. A teraz take male 3tyzdnove a uz soplik ☹ Aj mna skrabe v hrdle, aj muza, takze nejaky zakerny virus to je. Lebo uplne som bola presvedcena, ze to nechytia vdaka imunite z materskeho mlieka, ale zjavne som proti tomu ani ja inunitu nemala, ked ma hrdlo boli, tak ochoreli aj deti...
@lucifera12 presne to uspavanie zladit nam nevychadza. Misik dlho zaspava, aj ked je totalne unaveny a vzdy sme boli zvyknuti mat aspon vecer pre seba a vypnut, ale ked zaspi po 22:00, to je na nic. A este to trapenie s nim, ked sa len na ppsteli prevracia a aj vyse hodiny tam s nim lezim... Predtym to byvalo, ze 5min a spal.
@martynnka ja momentalne nechodim na navstevy veru, sem mi pridu svokrovci pozriet, ale musia byt zdravi
dievcence, prosim, viete mi poradit, nemam teraz cas precitat vsetkych 40 stran, hladam mamcu, co rodila po 2 cisarskych prirodzene, vraj tu na tomto fore by sa mala nachadzat, rada by som s nou hodila rec. dakujem za nasmerovanie 🙂
@jajao ako pisala @celasapremenim, to su tie polohy. Ja sa dam do takeho pololahu na sedacku a malu vylozim na brucho, nech sa trosku namaka a napije sa. Tak to robim najma ak mam plne prso. A funguje to, ale musim nechat aj tak odgrgnut, lebo inak grcka ako o zivot.
Na nosicsky pochod nepojdem, je to v nedelu a to chodime k svokrovcom.
@martynnka so soplami sme na tom rovnako. Najprv Domco a uz ich ma aj Agatka. Nuz udel druheho dietata 🙂 ale hadam uz bude lepsie. Ale rovnako som sa spoliehala, ze plne kojena, nic nedostane a aha ho.
Vcera som uspavala oboch vecer a dali sme to tak za polovicny cas ako ked uspavame s muzom kazdy jedneho. Ale vsetko klaplo len preto, ze sa ppdarilo malu uspat skor a mala som cas na domca. Uvidime ako budeme pokracovat
@mahmulienka ahoj, to som ja 🙂 pytaj sa...
@celasapremenim
Toto bola snad jedna z najvacsich zmien po vaginalnom porode = po tyzdni som uz vedela stiahnut brucho, takze som si pripadala z profilu akoby som brucho ani nemala 😀 . Po cisarakoch mi to par mesiacov trvalo 😝
Kedze su tam rezane vsetky tie vrstvy, tak to trva dlhsie, s tym nic nenarobime... Ale da sa to do povodneho stavu, neboj...len to potrva trosku dlhsie 😖
ahojte kocky,
my ideme tiez rodit do kochu, sme v 34 tt. rada by som si zazmluvnila doktora k porodu.
radia mi dr. marcisovu alebo dr. zavodsku. ja ich nepoznam ani jednu. poradme mi pls. koho??? neviem sa rozhodnut.
dakujem 🙂
@celasapremenim dakujem ti krasne 😊
@celasapremenim jej to je super vedet, dakujem pekne. moj dr z kochu sa bohuzial neda zazmluvnit a ja mam hodne strach, najma lebo maly je veliky a tak tam chcem mat dakoho kto ma bude aspon trochu poznat. este zvazujem aj ten porodny plan. to ste potom diskutovali s porodnikom? teda s ondackovou?
@jajao
@lucifera12
@martynnka
@celasapremenim
Ahojte baby ... nebola som tu dlhšie, lebo sa na nás nalepili volaky vírus. .sopeľ kasel .. najprv Patino a potom ja a aj Dominik, aj ocko a to som si ako Matka myslela, že také malé mimi má z mliečka imunitu ... Ach jaj ... takže som taká nevyspata že až. ... Patino nikdy nebýval chorý a teraz ako začal chodiť na pár hodín do jedného centra tak hneď ☹ neviem či to má zmysel aby tam chodil keď to má byť takto. ..
Mati a dávaš niečo Hanke či len mliečko ako liek?
@petkael ja poodsavam, ked moc chrci a nos vytriem mlieckom. Inak nic. Juuuj, nech prejde toto soplave obdobie. Jedina vyhoda, ze Dominik zacal sam fukat nos, doteraz ani za svet 🙂
@lucifera12 nas nechce fukat nos! on by to vedel, ale jednoducho to nechce robit...
@martynnka u nas doteraz nehrozilo. A vcera tahal do seba, hovorim fukni von a bolo. Z nicoho nic zacal.
Ahojte zuenky rodula niektora z vas v kochu aj v inej polihe ajo lezmo?
@martynnka
@lucifera12
Patino v pohode fúka nos ... len pri Dominikovi sme normálne kúpili odsavacku lebo mu to tam chrlí a zle sa mu dýcha a poriadne ani nespí ..jaj dúfam, že to čoskoro prejde nech je už pokoj ..
@danjelca mne tiez na boku neslo, tak som sa dala do niecoho takeho medzi cupom a sedom. Rodila som s dr. Ondackovou. S nou sa da dohodnut

@jajao gratulujem 🙂 posli fotooooo