icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

andrea_stella
9. jan 2012

tie baby co ste mi poslali udaje do IP vecer sa na to kuknem 🙂

danjelca
9. jan 2012

ahojte ale to tu pribúda🙂 ja mám termín 16.9.

danjelca
9. jan 2012

@andrea_stella a čo vyrátavaš?🙂

andrea_stella
9. jan 2012

@danjelca pohlavie, ja to viem podla krvy na 95precent mi to vzdy fungovalo...

daniella20
9. jan 2012

@suncana uz som vypila litre vody ale stale nic, akurat so pozerala ze si mozem dat paralen tak to asi skusim lebo mi rozstrhne hlavu

danjelca
9. jan 2012

a ako vyrátaš krv podla dátumu narodenia?🙂
@andrea_stella

alex999
9. jan 2012

@sunny15 jej mame rovnaky termin 😀

andrea_stella
9. jan 2012

@danjelca lebo kazdych 7rokov sa v tele cloveka meni krv a ten kto ma z oboch partnerov mladsiu krv co ja viem nepr. muz tak to bude chalan ak zena tak dievca🙂

janulienka89
9. jan 2012

@andrea_stella u nas to nevyslo, ja som mala minuly rok 21 ked som otehotnela a mm 26 cize som mala mladsiu krv a teraz mi lezi v postielke dalsi chlapec 😉

danjelca
9. jan 2012

@janulienka89 no ja som o mesiac mladšia čiže asi to bude dievča?🙂)

suncana
9. jan 2012

tak ja uz mam prvu navstevu lekara za sebou, je to vitalne tehotenstvo, tak sa tesime 🙂 dalsia kontrola o mesiac

lucica
9. jan 2012

@suncana Ahoj v ktorom si mesiaci? A co bolo vsetko vidieť na sone? Ja idem v pondelok na prvu navstevu lekara a myslim, že bude robit aj sono. Budem na zaciatku 7. týždna

manamani1
9. jan 2012

Tehulky, ktore uz urcite ste!!!!! Som 37DC ovulka bola na 31DC, a dnes mam taky zlty vytok, ako ovu hlien,len nie je tahavy. Má to niektora z vas?

suncana
9. jan 2012

@lucica ahoj, som na zaciatku 7.tyzdna, na sone bola vidiet mala fazulka 🙂 srdiecko som nevidela bit...lekar bol strasne strohy, islo to tam ako na beziacom pase, som bola z toho trochu sklamana. povedal len ze je vsetko v poriadku a je to vitalne tehotenstvo.

veverka84
9. jan 2012

suncana mne dnes robila dr sono termin mam asi 9.9. a nevidela nic este sa ma pytala ci som ozaj mala dve ciarky som si prisla ako blba a to 3 testy a jeden k tomu digitalny a potom zhodnotila ze je to skoro robila mi sono cez brucho...dnes som si vybavila v nemocnici dr tak cakam kedy zavola, na nete pisu ze to neni vidno cez brucho tak skoro jedine vaginalne ked urobi.tak dufam ze vsetko je ok lebo mam riadne nervy aby to nebolo mimomaternicove alebo cosi take...ach jaj najlepsie sa je to dozvediet ked uz bije srdiecko a nezazivat taketo stresy...

suncana
9. jan 2012

@lucica teraz som si vsimla ze lekar mi napisal ze som v 6/3...6.tyzden a trojka neviem co znamena.

anzelik
9. jan 2012

@sancana mas ukonceny 6tyzden a mas 3dni so 7tyzdna drzim palceky 😉

andrea_stella
9. jan 2012

@janulienka89 neuveritelne si mma potesila, ze mam nadej, ze to bude baba hehe,ale som zmierena s dalsim chlapcom🙂))

suncana
9. jan 2012

@veverka84 mne robil sono vaginalne...na sono screening - to bude asi cez brucho som objednana k inemu lekarovi az o mesiac, tak sa este nacakam 😖 ale treba verit ze bude vsetko OK a treba na seba davat pozor 😉

albertine
9. jan 2012

Ahojte dievcata - maminky, mozem sa ku vam pridat? Ja cakam babatku - druhe 1.9. 🙂

tomika
9. jan 2012

@albertine ahoj,aj ja 1.9 🙂 ..

albertine
9. jan 2012

Tomika , pekny datum pravda? u mna trosku krkolomny, lebo so syncekom zaciname v septembri skolku, tak uvidime co a ako, ale asi prvy den pojde s tatom

doory
9. jan 2012

@veverka84 prepáč,že som sa sem votrela. Som sice augustovka. V prvom rade chcem všetkým buducim maminkam pogratulovat k // a potom tebe Veverka.. iba vaginalne sono takto skoro ukaze tehu. Cez brucho urcite nie. Som normalne az zaskocena, preco tvoja dr pozerala cez brucho. Co tam chcela tak skoro akoze vidiet??? proste vacsina dr vie,ze cez brucho proste nic neuvidia... a pozeram,ze mas dve deticky..ja tiez a cakam tretie🙂

janulienka89
9. jan 2012

@danjelca ano podla krvi by to malo byt dievca ale u mna to tak nebolo, mala som ml. krv a mam chlapceka 🙂
@andrea_stella jasne, ze mas sancu 😉 😵

tomika
9. jan 2012

@albertine tak to potom budete mat trožka ťažké..Moj syn už zvykol na školku.Dneska trožka poplakal cestou do školky-po prázdninách 🙂 ,ale ked sme priši tam,tak už sa aj tešil 🙂 .Potom som išla k dr.Urobil vaginálne sono,všetko ok,mám priisť o 2 tyždne,zoberie krv.Ty si už bola u dr?

veverka84
9. jan 2012

@doory gratulujem a ja tebe ja ani nedycham asi moc studujem na nete☹ledva cakam kedy mi dr zavola...ano mam dve deticky chlapceka aj dievcatko🙂to druhe nam dlho trvalo a toto tretie sa podarilo na 2x a preto som sa velmi tesila tak dufam ze ta radost mi zostane🙂dam vediet ako som dopadla, v kazdom pripade si ma velmi upokojila 🙂 dakujem

doory
9. jan 2012

@veverka84 Verim v to,že ostane a vsetko bude ako ma byt🙂 len ta zbytocne vyplasila.Takyto dr ma vytacaju..zena je tak citliva v tomto obdobi.. ja mam tiez parik s rozdielom 1a apol roka. Starsie je dievcatko. Na toto tretie sa velmi tesim. Najskor to boli rozne pocity..naozja vselijake a teraz sa proste tesim.. uz nech si hovori kto chce co chce...vacsina rodiny sa tesi a najma mys muzom.. 😉

tomika
9. jan 2012

@doory ahoj 🙂 dakujeme za gratuláciu,augustovka 🙂 .Syn sa mi narodil o 2 tyždne skor,mozno aj naše tretie sa poponáhla,a aj ja budem augustovka 😀 .Termin mám 1.9.Kolko rokov maju tvoje detičky?

miskachrumka
9. jan 2012

Ahojte babule aj ja by som sa rada pridala aj ked ešte neviem či sme teda augustový alebo budeme až septembrový 😉

doory
9. jan 2012

@tomika Dakujem, možno skoro augustovka🙂 ci sa to narodi v auguste,alebo v septembri,hlavne ti zelam zdravucke babatko a pohodove tehu.🙂 Ja mám dcerku 5 a pol a syna 4roky🙂 tak bude veselo... su strasne zlati 🙂