September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
ahojte tak ja som prave prisla z nemocnice ani cez vaginalne sono dr nic nevidel ☹ povedal ze moze to byt posunute a tym padom to este nevidi ale ze mal uz aj pripad pozitivne testy a tehotnost nikde...mam dojst zase v nedelu ale ked videl aka som zufala ze v stredu rano mi zoberu krv na HCG a do par hodin bude mat vysledok, tak snad to do stredy prezijem nejako...
a mimomaternicove zatial vylucuje ani tamnic nevidel...
neviem to mi uz nepovedal o tej sliznici...chcela by som to aspon do stredy neriesit ale nedami to...
4 pozitivne testy,bolestive prsia,precitlivelost, zvysena teplota okolo 37.1, unava hlavne poobede, zle mi moc nie je, skor ma napina pri umyvani zubov...akoze velice som zvedava ako sa tato zahada doriesi...
ludmilaka nespinim ani nekrvacam trochu ma bolelo zo zaciatku brucho ako pred kramami ale stale nechodili a to mna brucho pred nebolievalo aj preto som urobila test hned 1.1.2012 poobede a bol negativny a ked som urobila 3.1. rano tak uz bol pozitivny aj doobeda, 4.1. som robila digitalny a ten mi ukazal ze som tehotna a od pocatia je 2-3 tyzdne, a vcera som si robila poobede dalsi a ciarka silnejsia ako toho 3.1.
poslednu menstr. som mala 19.11.2011 ale toho sa vobec nedrzim bola som dva mesiace po tom co nekojim malu cykly som mala barsako natiahnute...Nosim v sebe ducha ci co????
čaute baby,,bolelo vas brucho ako pred ms? mna velmi,,mam citlive aj prsia a bolia ma kríže a nohy,,taktiež citim aj žaludok,,asi je to pred menst. stav však? mrchu mam dostať vo štvrtok ale bolesti podbruška už mám od minulého štvrtka 🙂
mna bolelo co ma pred kramami nebolievalo tak mi to bolo divne ale som si povedala ze sak moze a kramy nedosli...bolelo aj svagrinu tak.
len ci som tehotna neviem 🙂)) mam len 4 pozitivne testy a prazdne brucho 😀
mna raz boli,,potom prestane,,,nechapem tomu, lebo brucho ma stale zacalo boliet, až ked dosla mrcha,,uvidime 🙂
bolo to ťažké, lebo už bolo dostatočne vyvinuté, ale život ide dalej a asi to tak malo byť, dúfame, že teraz sa to podarí,,,a najdeme tam vytuzene //
baby mozno vy viete nieco o krcku.som po ovu a krcok mam furt hore a zatvoreny.nema nahodou klesnut po ovu?som teraz 7 dpo http://www.fertilityfriend.com/home/38e87f
katty, to je mi luto, co sa stalo, dufam, ze to tentoraz vyjde a dobre to dopadne
Tomika, uz som bola u lekara, dnes, krasne sa babo hybalo, srdiecko bije, tak sme vsetci spokojni, mam prist 30.1. a to mi uz da poradnu a aj knizku
ja som mala tiez bolesti ako pred menstruaciou, boleli ma dost krize, takze som nepripisovala tomu ziasny vyznam, zeby som mala otehotniet, az ked teda mala prist mrcha a nedosla, tak som si az po novom roku robila testik, ktory nastastie dopadol dobre 🙂
baby ja neviem co to je , ale asi tri dni pred tym nez som zistila, ze som tehu ma pobolievali krize aj podbrusko ako keby na kramy no nechodili test vysiel pozitivne a furt ma tak pobolieva aj dnes vecer, ale najviac krize neviem co to je pri prvom som to vobec nemala,bojim sa ☹
Tak ahojte...možno sa medzi Vás pridám aj ja...aj ked ja mám trošku inú situáciu...doma 14mes.dieťa a otehotnela som cez antiku neplánovane,preto mám v hlav zmätok a neviem čo robiť... ☹ niesme pripravený na druhé bejby 😒 PS-TP by sme mali 11.9.
@andrea_stella aj mna pobolieva brusko ako pred mrchou,,,a tiez aj kríže,,ale ms mam dostat vo stvrtok tak uvidim ci dojde 🙂 bodaj by neprisla ta mrcha jedna 😉

@alex999 noo supeer 😀 😀 aj vám sa zadarilo na vianoce? 😀 😀