icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

sunny15
9. jan 2012

@alex999 noo supeer 😀 😀 aj vám sa zadarilo na vianoce? 😀 😀

sunny15
9. jan 2012

@suncana blahoželam ku vitalnemu miminku 😀 😀

manamani1
9. jan 2012

@suncana ake je vitalne tehotesntvo?

ludmilaka
9. jan 2012

@manamani1 To jetaké, ktoré prosperuje, to znamená, že jeho vývoj pokračuje tak ako má 😉

manamani1
9. jan 2012

@ludmilaka aha, tak vacsina tehotenstiev je vitalne?

veverka84
9. jan 2012

ahojte tak ja som prave prisla z nemocnice ani cez vaginalne sono dr nic nevidel ☹ povedal ze moze to byt posunute a tym padom to este nevidi ale ze mal uz aj pripad pozitivne testy a tehotnost nikde...mam dojst zase v nedelu ale ked videl aka som zufala ze v stredu rano mi zoberu krv na HCG a do par hodin bude mat vysledok, tak snad to do stredy prezijem nejako...

ludmilaka
9. jan 2012

@manamani1 No, pokiaľ nie je, tak je to zlé. V prvom trimestri sa robí vyšetrenie pri ktorom sa sleduje vitalita. Je to už vtedy, keď začína biť srdiečko.

alex999
9. jan 2012

@manamani1 ahoj, ja som to mala aj pri prvom tehu,teraz to nie je take intenzivne.ale pri malej som menila intimku 7x denne 🙄

veverka84
9. jan 2012

a mimomaternicove zatial vylucuje ani tamnic nevidel...

ludmilaka
9. jan 2012

@veverka84 Ešte sa neboj. Videl aspoň zvýšenú sliznicu?

manamani1
9. jan 2012

@ludmilaka nikdy som to nepocula, tak preto mi to nesedelo, a ved vacsina tehotenstiev je v poriadku,nie?

ludmilaka
9. jan 2012

@veverka84 Juuuj, mne mimomaternicové nevideli do 8tt., ale to bol stupid doktor. Prišlo sa na to až keď mi roztrhalo vajcovod. Samozrejme, nestraším ťa. Vtedy by si mala bolesti, také z krížov do boku a špinila by si.

ludmilaka
9. jan 2012

@manamani1 No, mne sa v 7 tt.potvrdila vitalita, mám to napísané aj v správe, ale v 9.tt bábu prestalo biť srdiečko, takže vitalita zrazu nebola ☹

alex999
9. jan 2012

@sunny15 no cca asi tak 😀

manamani1
9. jan 2012

@ludmilaka aha, chapem!!!

veverka84
9. jan 2012

neviem to mi uz nepovedal o tej sliznici...chcela by som to aspon do stredy neriesit ale nedami to...
4 pozitivne testy,bolestive prsia,precitlivelost, zvysena teplota okolo 37.1, unava hlavne poobede, zle mi moc nie je, skor ma napina pri umyvani zubov...akoze velice som zvedava ako sa tato zahada doriesi...
ludmilaka nespinim ani nekrvacam trochu ma bolelo zo zaciatku brucho ako pred kramami ale stale nechodili a to mna brucho pred nebolievalo aj preto som urobila test hned 1.1.2012 poobede a bol negativny a ked som urobila 3.1. rano tak uz bol pozitivny aj doobeda, 4.1. som robila digitalny a ten mi ukazal ze som tehotna a od pocatia je 2-3 tyzdne, a vcera som si robila poobede dalsi a ciarka silnejsia ako toho 3.1.
poslednu menstr. som mala 19.11.2011 ale toho sa vobec nedrzim bola som dva mesiace po tom co nekojim malu cykly som mala barsako natiahnute...Nosim v sebe ducha ci co????

katty27
9. jan 2012

čaute baby,,bolelo vas brucho ako pred ms? mna velmi,,mam citlive aj prsia a bolia ma kríže a nohy,,taktiež citim aj žaludok,,asi je to pred menst. stav však? mrchu mam dostať vo štvrtok ale bolesti podbruška už mám od minulého štvrtka 🙂

veverka84
9. jan 2012

mna bolelo co ma pred kramami nebolievalo tak mi to bolo divne ale som si povedala ze sak moze a kramy nedosli...bolelo aj svagrinu tak.
len ci som tehotna neviem 🙂)) mam len 4 pozitivne testy a prazdne brucho 😀

katty27
9. jan 2012

mna raz boli,,potom prestane,,,nechapem tomu, lebo brucho ma stale zacalo boliet, až ked dosla mrcha,,uvidime 🙂

katty27
9. jan 2012

@veverka84 a chcem sa spýtať, aký výtok si mala?

katty27
9. jan 2012

@ludmilaka mojmu babu prestalo biť srdiečko v 16tt,,bolo to naše prvé

ludmilaka
9. jan 2012

@katty27 Mojko, tak to je smutné. Bola si už tak ďaleko. Silno držím palce, nech sa ti dušička zotaví.

ludmilaka
9. jan 2012

@veverka84 Mojeno, tak to sa neboj! Mne bolo bábo vidiet až 4 týždne od počatia. V stredu ho uvidíš.

katty27
9. jan 2012

bolo to ťažké, lebo už bolo dostatočne vyvinuté, ale život ide dalej a asi to tak malo byť, dúfame, že teraz sa to podarí,,,a najdeme tam vytuzene //

ktore
9. jan 2012

baby mozno vy viete nieco o krcku.som po ovu a krcok mam furt hore a zatvoreny.nema nahodou klesnut po ovu?som teraz 7 dpo http://www.fertilityfriend.com/home/38e87f

albertine
9. jan 2012

katty, to je mi luto, co sa stalo, dufam, ze to tentoraz vyjde a dobre to dopadne
Tomika, uz som bola u lekara, dnes, krasne sa babo hybalo, srdiecko bije, tak sme vsetci spokojni, mam prist 30.1. a to mi uz da poradnu a aj knizku
ja som mala tiez bolesti ako pred menstruaciou, boleli ma dost krize, takze som nepripisovala tomu ziasny vyznam, zeby som mala otehotniet, az ked teda mala prist mrcha a nedosla, tak som si az po novom roku robila testik, ktory nastastie dopadol dobre 🙂

manamani1
9. jan 2012

@ktore uuuuuu...teplota klesla, krcok ma byt pocas ovu dole a otvoreny a poovu ked je tehu tak vysoko uzavrety!

andrea_stella
9. jan 2012

baby ja neviem co to je , ale asi tri dni pred tym nez som zistila, ze som tehu ma pobolievali krize aj podbrusko ako keby na kramy no nechodili test vysiel pozitivne a furt ma tak pobolieva aj dnes vecer, ale najviac krize neviem co to je pri prvom som to vobec nemala,bojim sa ☹

paola881
9. jan 2012

Tak ahojte...možno sa medzi Vás pridám aj ja...aj ked ja mám trošku inú situáciu...doma 14mes.dieťa a otehotnela som cez antiku neplánovane,preto mám v hlav zmätok a neviem čo robiť... ☹ niesme pripravený na druhé bejby 😒 PS-TP by sme mali 11.9.

katty27
10. jan 2012

@andrea_stella aj mna pobolieva brusko ako pred mrchou,,,a tiez aj kríže,,ale ms mam dostat vo stvrtok tak uvidim ci dojde 🙂 bodaj by neprisla ta mrcha jedna 😉