September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
ludmilaka dnes som si isla kupit dalsie testy a j s mensou citlivostou 25 aj 10 a opat pozitivne ihned nabehli ciarky, celu noc som nespala uplne som mimo ani o deti sa mi nechce starat... ☹ no dnes to uz hadam prezijem a zajtra je uz streda...dakujem za podporu...
Ahojte,
asi sa k vam pridam... cakam na sono ktore potvrdi ci je to tam kde ma,nakolko pred 3 mesiacmi som mala mimomaternicove.
Vcera som bola 16DPO...hcg som mala 550 a sliznicu 13,5 ...neviete,je to ok?
ahojte aj ja sa k vam mozem pridat. ked budem v 8 tyzdni tak pojdem k porodnej asistentke na kontrolu, ci je vsetko v poriadku 🙂
Ahojte kočky....ja som dnes vstala s bolesťami na hrudniku a aj trošku pokašliavam 😠 😖 😒 ☹
teplotu mam 37,2 ale ja mam bežne niekedy 37... 😕 myslim ze to bude zapal priedušiek 🤐
zajtra by som mala isť do roboty ale pravdepodobne sa sam u obvodnej na PN predsa nebudem riskovat zdravie svojho drobca...
nemate skusenosti co mozem uzivat na zapal priedušiek?
@orchidea8 hcg v pohodke, sliznica tiež celkom dobra
babizne ak chcete do súkromnej témy bez šmírovania 😀 tak mi napíšte pridám vás a pošlem link
@jerryjanka ahojky...jasne ja chcem do sukromnej temy:D
@jerryjanka ahoj aj ja by som sla do sukromky,diky a dobry napad 🙂
ahojte baby, v 4.tej lekarni mali clearblue digital, tak zajtra testnem a dam foto 🙂
@paola881 ja som na tom tak isto doma 14mes. dieta ,ale otehotnet som otehotnela ani neviem ako, druhe som chcela az tak v 28cke, no uz som sa s tym zmierila 😉
Baby aj vam je tak zle? Mne je ok len ked lezim alebo sedim....ak sa postavim, tak len zadrziavam nutkanie na vracanie....Zajtra mam ist do prace....netesim sa 😒
Baby som 38DC a mrcha ešte nikde? Budem patriť medzi Vás?

tak sme objednani az na 25.1.2012 to budem uz v 8tt, hadam dovtedy vydrzim a vsetko bude ok.