September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
AhOjte rada by som sa k vam pridala, nemam este nic potvrdene testom,ale tajne dufam,ze budem patrit medzi vas
každý večer má boli žalúdok a neviem či môžem tabletku,,bolesti podbruška ako pred ms, ale tie už trvajú týždeň a tiež bolesť krížov,,neviem možno to sú pred.menštr.stavy 🙂
mne je stale tak ze budem blinkat, ale ked si sadnem alebo este lepsie lahnem tak sa mi ulavi...este som nie a snad mi to vydrzi... pri prvom som ani nevedela ze som tehu, celych 9mesiacov...ani teraz to teda neni uplne zle, ale citim to, asi starnem 🙂
ahojte, tak sa k vám pridám-možem 🙂. Tehotenstvo doktorom potvrdené zatial nemám,ale tehu test (3krát) pozitývny 😀 . Termín na 40 týžden mi vychádza na 13.9. Inak ako sa máte. Bolí vás niečo? Mna strašne prsia-mám ich velmi citlivé a už aj očosi vačšie a sem tam bolesti v podbrušku. Pekný večer.
ahojte baby...pridávam sa tiež k Vám....síce to nemám ešte od doktora potvrdene, ale od včera večera som si spravila 4 tehot. testy 😉 a všetky pozitívne.... 😀 😀 ....stále tomu nemôžem uveriť 😀 😀 ....a kedy treba volať doktorovi a objednať sa na prehliadku, hm? 🙂
Ahojky....ja dnes som vstala s akymsi nechutenstvom... 😉 ale nieco som do seba predsa len natlacila 😀 😀
@vladka1828 ahoj,ja idem na potvrdenie tehu bud.pondelok a potom ma dr. urcite objedna o 2-3tyzdne na akciu srdiecka 😀 😀
@vladka1828 stači od 7 tt, aby bolo niečo vidno.inak gratulujem 😀
@svintekova mňa prsia malo, skôt bolesti v podbrušku 😅 niekedy dosť vyrazne 😠
@sunny15 no aj ja som zhruba v 5 tt, skúsim mu v pondelok zavolať....uvidím na ktorý termín ma objedná....a dúfam, že len samé pozitívne veci sa dozviem 😉
@alex999 ďakujem....a snád to dovtedy vydržím 😀
@vladka1828 to je tvoje prve??? Ja som bola pri prvom nedočkava, terza pri druhom až tak neponahľam 😀
@vladka1828 ahoj a gratulujem. ja som dnes zacala 6 tyzden. k doktorovi pojdem az o 2 tyzdne a pitom uz budem cakat na predvolanie z nemocnice v 13 tyzdni na prve sono- takto to funguje tu v Irsku.
môžem isť s vami do súkromnej skupinky? 🙂
@alex999 áno moje prvé.....aj ja som nedočkava, ale vravím si, že je to predsa len skoro ísť k doktorovi....akurát som v robote, tak raz sa tu usmievam ako blázon, potom si prečítam niečo o tehotenstve, tak mi zas vyskočia slzy 😀 😀 oooooj baby taká som rada, že som k vám pridala 😀 😀 😀
ahojte baby, pozeram, ze uz je vas tu dost septembroviek, vyzera to tak, ze aj ja sa asi pridam k vam do temy, mozem? 😉 vcera som si robila test a boli tam... // 😀 k dr. sa chystam niekedy buduci tyzden, nech mi to potvrdi... este stale tomu nemozem uverit 🙂
@kitty88 vitaaaaaaj 😀 😀 ...a gratulujem 😀 aj ja som testovala len večra, ale ešte dnes som z toho mimo.... 😉
@vladka1828 dakujem za privitanie 😉 ja som z toho takisto mimo, este mi to stale nedochadza 😀 hlavne preto, ze sme sa snazili necely mesiac a vyslo to prakticky na prvy sup... to by mi ani vo sne nenapadlo 😀
@kitty88 tie priznaky ti verim, pretože ja hned kratko po ovulacii viem či som tehu. Začne ma strašne pichať vo vaječniku, a hned začinaju bolieť križe, podbrušku, mam silnejši vytok. A na tváry hnusný lišaj 🙄 to je moja klasika pri tehu. Som aj manželovi hovorila na treti den, že Kajko je už na ceste, len mi neveril. Až kym nevidel test 😀
@alex999 no tvoj manžel má asi nejaké vysokorychlostné a extra plodné spermie 😀 😀 nám to vyšlo na druhý pokus - tiež dobré.....ja som to tak rýchlo v podstate ani nečakala, lebo mám kamošku, ktorá už vyše 2 rokov nemôže otehotnieť......jééééj ale som rada.....babyyyy sme tehotnéééééééé 😀 😀 😀 áááááááá 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@sunny15 dakujem 😉 joooj, tak to je neprijemne teraz na zaciatku tehu, len sa drzte aj s malickym 🙂 moj otec dostal na vianoce zapal priedusiek (dobry darcek, co?), antibiotika bral do vcerajska, ale este nie je na 100 % vylieceny, sem-tam este pokasliava... drzim palce, nech tebe to prejde rychlejsie 😉

@evuu84 tak uvidíme,,ale bola by som veeelmi šťastná ak to bude //