icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

papucz
10. jan 2012

tak sme objednani az na 25.1.2012 to budem uz v 8tt, hadam dovtedy vydrzim a vsetko bude ok.

manamani1
10. jan 2012

@papucz ty si tehuuu??????

veverka84
10. jan 2012

ludmilaka dnes som si isla kupit dalsie testy a j s mensou citlivostou 25 aj 10 a opat pozitivne ihned nabehli ciarky, celu noc som nespala uplne som mimo ani o deti sa mi nechce starat... ☹ no dnes to uz hadam prezijem a zajtra je uz streda...dakujem za podporu...

ktore
10. jan 2012

@paola881 nuz tak ti drzim palce moja.je to skoro ale mozno to je lepsie a potom uz budes mat pokoj.kym si mlada lepsie to zvladnes.uvidis ze budes rada ze to vsetko mas za sebou....hlavne trpezlivost a zapojit aj starych rodicou ak sa bude dat a vladzu

orchidea8
10. jan 2012

Ahojte,
asi sa k vam pridam... cakam na sono ktore potvrdi ci je to tam kde ma,nakolko pred 3 mesiacmi som mala mimomaternicove.
Vcera som bola 16DPO...hcg som mala 550 a sliznicu 13,5 ...neviete,je to ok?

alex999
10. jan 2012

@paola881 🙂 nič sa neboj, ja mam doma 7 mesačne a termin 18.9 😅 všetko sa da zvládnuť. Ja mam ešte k tomu aj štatnice, a aj manžel 😉

papucz
10. jan 2012

@manamani1 ano uz sme si spolu pisali ze som

manamani1
10. jan 2012

@papucz ja viem,ze si piseme, ale to ze si???????to fakt nieee.

alex999
10. jan 2012

@orchidea8 a to si už bola u lekára na krv?????

cestovatelkaandrea
10. jan 2012

ahojte aj ja sa k vam mozem pridat. ked budem v 8 tyzdni tak pojdem k porodnej asistentke na kontrolu, ci je vsetko v poriadku 🙂

orchidea8
10. jan 2012

@alex999 ...ano,Nakolko som mala minule mimomaternicove,musime to od zaciatku kontrolvat...minule sa na to prislo neskoro 😔 ,az ked som krvacala do brucha lebo vajickovod praskol

alex999
10. jan 2012

@orchidea8 tak si myslim že potom je to OK, hcg maš a ta sliznica neviem čo znamena. Ja tiež čakam na sono, na potvrdenie. Idem koncom januara. Tak držim prsty nech je to všetko OK 🙂

sunny15
10. jan 2012

Ahojte kočky....ja som dnes vstala s bolesťami na hrudniku a aj trošku pokašliavam 😠 😖 😒 ☹
teplotu mam 37,2 ale ja mam bežne niekedy 37... 😕 myslim ze to bude zapal priedušiek 🤐
zajtra by som mala isť do roboty ale pravdepodobne sa sam u obvodnej na PN predsa nebudem riskovat zdravie svojho drobca...
nemate skusenosti co mozem uzivat na zapal priedušiek?

jerryjanka
10. jan 2012

@orchidea8 hcg v pohodke, sliznica tiež celkom dobra

jerryjanka
10. jan 2012

babizne ak chcete do súkromnej témy bez šmírovania 😀 tak mi napíšte pridám vás a pošlem link

sunny15
10. jan 2012

@jerryjanka ahojky...jasne ja chcem do sukromnej temy:D

keenfan
10. jan 2012

@jerryjanka ahoj aj ja by som sla do sukromky,diky a dobry napad 🙂

keenfan
10. jan 2012

@sunny15 ahoj, to je teda neprijemne, prajem skore uzdravenie. moc Ti asi neporadim-resp.co sa liekov tyka, ale skus taky bylinkovy caj vola sa tusim Kasel a priedusky a je pd Teekane, mne celkom dobre robil.

keenfan
10. jan 2012

ahojte baby, v 4.tej lekarni mali clearblue digital, tak zajtra testnem a dam foto 🙂

sunny15
10. jan 2012

@keenfan dakujem pekne,uz som si kupila prieduškovy cajik...a zajtra pojdem k dr.
tak krasne plusko prajem na testiku 😉

andrea_stella
10. jan 2012

@paola881 ja som na tom tak isto doma 14mes. dieta ,ale otehotnet som otehotnela ani neviem ako, druhe som chcela az tak v 28cke, no uz som sa s tym zmierila 😉

sissmiss
10. jan 2012

Baby aj vam je tak zle? Mne je ok len ked lezim alebo sedim....ak sa postavim, tak len zadrziavam nutkanie na vracanie....Zajtra mam ist do prace....netesim sa 😒

manamani1
10. jan 2012

Baby som 38DC a mrcha ešte nikde? Budem patriť medzi Vás?

danjelca
10. jan 2012

@manamani1 a test? 🙂

manamani1
10. jan 2012

@danjelca ovulka bola na 31DC, ake si mala priznaky? kolky DC si sa dozvedela ze si tehu?

danjelca
10. jan 2012

@manamani1 ja 12DPO/ 4 dni pred ms /, vyšiel mi slabo pozitívny test.bolesti v podbrušku a citlivé/ páliace bradavky /

katty27
10. jan 2012

@evuu84 ahojky,,aký má byť hlien? biely a hustý,,mierne hrudkovitý?taký ako krém 🙂

katty27
10. jan 2012

@danjelca ja som si dnes robila test ale este len 10DPO a nič, to je asi velmi skoro,,do ms este 2 dni tak pockam

keenfan
10. jan 2012

@sunny15 tak nech ide rychlo prec choroba, ja son bola v prvom tehu zo 3x tiez s nadchou a nic moc to neni ☹ Drz sa 🙂

evuu84
10. jan 2012

@katty27 no ked som bola tehula tak bol taky husty a biely... 😉