September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
baby a to mi môže hned aj na prvom vyšetrení spraviť foto z ultrazvuku?? 🙂 možno blba otázka, ale v tomto teda nemám skúsenosti 😀 😀
@vladka1828 ahoj ake si mala priznaky tehu a kedy si si robila test
@katty27 tak v prvom rade mi meškala mrcha, a asi tri dni ma sem-tam pobolievalo brucho ako pred MS....a mala som dosť citlivé prsníky....a testovala som včera večer po 4 dnoch meškania 😀 😀 tebe už meška, alebo máš nejaké príznaky? 🙂
@vladka1828 zajtra mam dostat,,ale už tyžden mam sem tam bolesti podbruska a bolia ma krize a vecer mi je tazko na zaludku ale to asi ze ma prist ms
baby ja som si dnes rano odskočila na skušku a už pozeram že sme na 18 strane 😲 ale sa nam to tu rozbieha
Všetky nove tehu pekne vitam a gratulujem 😀
@katty27 tak to ti držim place, nech tam máš // 😉 a kedy chceš testovať?
@vladka1828 dakujem,,testovat,,asi tak v piatok sobotu,,ale to pride mrcha citim to
@daniella20 ahojko a kolko ti eska ms???
@vladka1828 ano daju ti fotku.🙂 babo tam uz je vidno neviem ci sa nechodi na prvy ultrazvuk cca v 10tt. ale uz si to presne nepamatam ale patam si ze na prvych sonach som vzdy dostala fotku.🙂
baby dnes ma zacali dost boliet prsia ako pred ms.bojim sa test bol zlyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
@montinka ja sa uz bojim ze bol falosne pozitivny.nechce sa mi stale verit.nic necitim.mala som sice citak a velky ale to neni fyzicky priznak.prsia ma dnes zacali boliet ako vzdy pred ms.zajtra robim dalsi test a uvidi sa.lebo akurat vcera ci predvcerom jedna robila test uz neviem ako sa volala a ta mala tiez pozitivny a dalsie dva uz negativne.

@ktore najradšej by som to každému povedala hned teraz, ale chcem mať najprv istotu 😉