September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@montinka nemeriavala si si teplotu?ms mavas pravidelne?cize si asi 28 den ovu takze si asi 14 den po ovu nie?ale to je jedno iba som ratala kolko je medzi nami rozdiel.baby ja som taka rada ze v tomto veku som ostala tehotna.ked z dcerkou mi to trvalo sedem rokov.to je jednoducho neuveritelne.myslim ze bez laparky by som ani neostala uz nikdy esteze mam dobru doktorku
@ktore nechaos a nepanikar ( od toho som tu ja 🙂 )
Cica, klud, mas pozitivny test, to je dobre. Bud v klude. Ja som pri prvom mala pozitivny len rapidpreg a len rano a vsetko bolo nakoniec ukazkove, aj tehu aj maly.... proste klud. Pri druhom, pozitivny test, mala som vsetky priznaky, dokonale som to citila, akurat ze to odislo po par dnoch.... Na priznaky sa neda uplne spoliehat, proste mas pozitivny test- si tehu, kym sa to drzi je to ok, ani nad inym nerozmyslaj. A ak aj, polovica tehu do 12 tyzdna skonci nie tak ako by sme chceli....Treba to brat ako jednu z moznosti, priroda...Zase sa podari, myslime pozitivne. Ja idem k dr v 10tt, davam tomu cas, vraj az od 8meho vidno bit srdiecko cez utz, tak nechcem aby som tam musela na viac krat kvoli knizke a sonu a tak. Drzim palce
júúj, ale sa to tu rozrastá 😀 blahoželá všetkým novým tehulkám 🙂
@alex999 gratulujem k Ačku 🙂
@jerryjanka aj ja sa rada pridám do súkromky 😎 teda, čo najviac by sa nás mohlo pridať 😉
inak baby myslite ze sa daju v pohode zvladnut tri deti? 😒
@ktore ja som prvykrat nabehla k dr az asi v 11tom. Mala som kopec roboty, tehu som skoro ani nevedela ze som, okrem testu teda 🙂 Ale teraz po tom MA chcem tomu dat cas, prehliadkam, doktorom, utz, tak sa aj tesime len tak napoly, berieme to ako dar, ale vieme ze si to ten darujuci moze rozmysliet 🙂 tak to prijimame s pokorou. A nechem nechat v sebe sparat niekoho ak to nie je nutne, aj ked by som tam uz najradsej nabehla pred tromi tyzdnami ked som mala //, ale snazim sa vydrzat do toho 10teho tt, aby som nemala zbytocne viac prehliadok ako je nevyhnutne, ak by som sla teraz, tak ma ta v 10tom neminie,,,a takto budem mat o cosi menej... Teda uvidim, v piatok volam gyn aby som sa objednala, asi to nejako naaranzujem tak, ze skor ako v 10tt nebudem mat cas 🙂
@montinka uf tak to neviem ale suseda ta zvladla styri .a druha tiez.jedna ta o detoch ani nevedela a druha ta sa pekne starala.zvladla to.chlapec ma myslim uz 20 a posledne sa im narodilo dievcatko chvalabohu to ma 11 rokov.ta ina suseda ma tiez troch chalanov a dievca ma od ineho a to ma asi 7 rokov.chodi do roboty stiha vsetko a vychovava este dve sestrine deti lebo ta robi v zahranici.tie deti sa vlastne staraju sami o seba.ale to aj tak vyzera.nuz treba deti hlavne drzat nakratsie ak je ich viac.kazdeho zapojit do domacich prac
@montinka až 10 tt....no neviem či vydržím 😀
@vladka1828 to bolo priblizne, nepamatam si to uz presne mozno aj skor.🙂
nie aj dcerku este
@montinka stači ked budem vedieť, že je všetko v poriadku 😉 fotka môže prísť aj neskôr.....ja som mala poslednu mrchu 11.12. myslíš, že je to skoro, ked zajtra zavolam doktorovi?? 🙂 prepáč, že ťa tak otravujem, ale vidím, že si o čosi skúsenejšia 😀
@vladka1828 no pri malom(druhe tehu) som bola u doktora v 6TT a bolo este skoro, na sone nebolo este nic vidiet,takze o dva tyzdne som sla znova.ale mozno ta doki neposle hned na sono.mozno on sam pocka do takeho 8 tt
@vladka1828 a v pohode vobec neotravujes.🙂
@montinka ahoj jasné, že dajú. Ja sa starám o tri deti (pracujem ako opatrovatelka na živnost v Irsku). Začala som, ked dvojičky mali len pol roka a ich brat 2 roky. Dnes majú dvojičky 2 a pol a brat 4 roky. Viem, nie som s nimi 24 hodín denne, ale od rána - dávam ranajky, mliečko, zúbky umyt a rýchlo so starším bratom frčat do školky-pešo cca 20min, potom pospratávam, navarím obed, idme na prechádzku, hráme sa -som tam až do večere, kt. tiež robím ja 😀 a dá sa to zvládnut. Teraz som tehu a detská musia počúvat. 😀
@svintekova ved toho sa desim najviac. ako budem vodit malu do skolky s malym mimcom. ved teraz bcas nestihame.🙂 a to su len dvaja.😀
@montinka vieš si predstavid, že ja pojdem naspat do roboty, ked bábo bude mat 6 týždnov? v tejto rodine sa cítim velmi dobre, berú ma ako člena rodiny. Bola som s nimi na dovolenke, boli nám na svadbe aj mi im 😀 .
@montinka sorry-predstavit 😀 . Jasné,že zvládneš
fuuuuha to budes potom opatrovat vlastne 4 deti. noooo dobreee.🙂 asi by som uz naozaj scvokla.😀
@svintekova vdaka za povzbudenie. myslim ze taketo pochybnosti ma este parkrat pochytia. pretoze odkedy viem ze som tehu a ked mame zly den, vtedy ma to chyti najviac.🙂 ale tak ked zvladli ine hadam aj ja.🙂

@ktore Urob si a uvidis, budes pokojnejsia. Ja som si robila test kazdy druhy den,vtedy uz stupa hcg.. uvidis to vlastne na tom, ci to rastie. Aj ked vies, ze som Ti pisala, že som si bola na 99 % ista ze som tehu, a sla som k lekarovi a na ultrazvuku nic nevidi... No verim v to, ze to bude ok, este si pockam do piatku.Horsie je to s pracou,musim si davat pozor,iank by som este nesla k dr.