icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

vladka1828
11. jan 2012

@ktore najradšej by som to každému povedala hned teraz, ale chcem mať najprv istotu 😉

vladka1828
11. jan 2012

baby a to mi môže hned aj na prvom vyšetrení spraviť foto z ultrazvuku?? 🙂 možno blba otázka, ale v tomto teda nemám skúsenosti 😀 😀

katty27
11. jan 2012

@vladka1828 ahoj ake si mala priznaky tehu a kedy si si robila test

alex999
11. jan 2012

@kitty88 jaj bola som dnes na skuške 😅 ano mam dievčatko Natalku. A teraz mam pocit na chlapčeka, bude Karol 😀

vladka1828
11. jan 2012

@katty27 tak v prvom rade mi meškala mrcha, a asi tri dni ma sem-tam pobolievalo brucho ako pred MS....a mala som dosť citlivé prsníky....a testovala som včera večer po 4 dnoch meškania 😀 😀 tebe už meška, alebo máš nejaké príznaky? 🙂

katty27
11. jan 2012

@vladka1828 zajtra mam dostat,,ale už tyžden mam sem tam bolesti podbruska a bolia ma krize a vecer mi je tazko na zaludku ale to asi ze ma prist ms

alex999
11. jan 2012

baby ja som si dnes rano odskočila na skušku a už pozeram že sme na 18 strane 😲 ale sa nam to tu rozbieha
Všetky nove tehu pekne vitam a gratulujem 😀

lu17
11. jan 2012

@ktore Nooo neviem , približne okolo 20-24. A to nebolo vidno. Nejako si presne datum nepamatam.... A to ešte nebolo vidno, no je možne ze to bude aj mimo ovu.... Sice test ukazal 3+ /clearblue/ ale to je podla mna orientacne....

vladka1828
11. jan 2012

@katty27 tak to ti držim place, nech tam máš // 😉 a kedy chceš testovať?

sunny15
11. jan 2012

@ktore fiiha...tak vieme to my s manželikom a ešte moja mamka to vie...chceme to povedat az po 12tt... 😉

katty27
11. jan 2012

@vladka1828 dakujem,,testovat,,asi tak v piatok sobotu,,ale to pride mrcha citim to

sunny15
11. jan 2012

@alex999 a ako dopadli skušky?

montinka
11. jan 2012

@sunny15 aj mne podla kalkulacky vychadza 18.9. ale uvidime co povie doki ale k toho pojdem az vo februari

ludmilaka
11. jan 2012

@lucica Áno, niečo také existuje, volá sa to chemické tehotenstvo, alebo tak nejak. Proste sa ti vytvorí vačok, ale je prázdny. A HCG produkuje ten vačok.

ktore
11. jan 2012

@jeny to je iny pripad.moje prve teho tiez tak nejak bolo ze sme to netajili.

alex999
11. jan 2012

@sunny15 jaaaaaaaaaj super na A 😀 😀 😀 dufam že tak dopadnu aj štatnice a bude aj ten červený 😅

alex999
11. jan 2012

@montinka super už sme 3 čo mame rovnaky termin 😀

montinka
11. jan 2012

@alex999 ale vy to uz mate aj od doktora ten datum ci tiez iba podla nejakej kalkulacky?

alex999
11. jan 2012

@montinka nie podľa kalkulačky, ale je presna kedže prve som mala skoro do dňa presne 😉

ktore
11. jan 2012

@daniella20 ahojko a kolko ti eska ms???

montinka
11. jan 2012

@alex999 ahaa tak super ale ja budem mat asi iny datum ak pojdem zase cisarskym. ani jeden som nemala rovnaky.🙂 tak ale no hlavne ze bude v septembri

montinka
11. jan 2012

@vladka1828 ano daju ti fotku.🙂 babo tam uz je vidno neviem ci sa nechodi na prvy ultrazvuk cca v 10tt. ale uz si to presne nepamatam ale patam si ze na prvych sonach som vzdy dostala fotku.🙂

ktore
11. jan 2012

baby dnes ma zacali dost boliet prsia ako pred ms.bojim sa test bol zlyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

montinka
11. jan 2012

@ktore akoze zly?

lu17
11. jan 2012

@ktore Neboojjj . Mozu boliet kludne, mozes mat naliate... Nie vsetky priznaky mozu znamenat ms.

ktore
11. jan 2012

@montinka ja sa uz bojim ze bol falosne pozitivny.nechce sa mi stale verit.nic necitim.mala som sice citak a velky ale to neni fyzicky priznak.prsia ma dnes zacali boliet ako vzdy pred ms.zajtra robim dalsi test a uvidi sa.lebo akurat vcera ci predvcerom jedna robila test uz neviem ako sa volala a ta mala tiez pozitivny a dalsie dva uz negativne.

montinka
11. jan 2012

@ktore ani ja som ani pri jednom nic necitila. teda iba okrem toho ze ma zacali boliet prsia. ako aj dnes zacali a zajtra mam dostat ms. neboj sa urcite nebol zly. aj ja si budem robit este jeden ale az neskor ked mi budu tyzden meskat.

ktore
11. jan 2012

@lu17 uz sa tesim na zajtra a urobim inaksi test ale mama test je dobry.boze daj aby ciarka nezoslabla

ktore
11. jan 2012

@montinka kolky den si dpo?mne maju prist o 4 dni

montinka
11. jan 2012

@ktore neboj sa nezoslabne.🙂 ako vravim ja som ani pri jednom tehu nemala ziadne priznaky. kebyze nie je testov tak to ani neviem. iba tie prsia ma boleli aj to iba chvilu. takze neboj urcite je cervicek v brusku. 😉