September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
NO to že sa nesmie škoria som vôbec nepočula.Myslim že to nie je celkom pravda. Plesnivy syr určite, kôli vyskytu kvasiniek, aby ste nemuseli brať ATB na candidu 😠
lucica : ja určite počkam na sono, ked lekarka zistu že je všetko OK, poviem to len najbližšej rodine, teda sestram a otcovi, a počkam ako pri prvom tehu tak cca do 10-12 tt, kedy pojdem na NT vyšetrenie, ak bude OK, tak poviem aj ďalej 😉
som unavenejšia a mám zlý spánok, To mi asi vadí najviac. Inak nevolno mi nie je a bolesti v podbrušku sú menšie ako pred ms, iba tak sem-tam.Najviac mi vadí akoby taká ônervozita" z ktorej sa nemôžem poriadne vyspať. A ja nevyspatá tak to blbé, lebo ja som spáč🙂)
@orchidea8 Ahoj , áno videla. Ale tak ma vylakala,ze si vobec nie som ista po 5 pozit testoch. Nebola nejaka ochotna... Zajtra idem po vysledky krvi po 3 dnoch,priprada mi to nekonecne dlho. Uvidim. Ked to tu citam,ako sa vsetky tesia ze su, tak ja uz s opatrnostou ale verim ze je to pravda. Mas podobne skusenosti?
@lu17...tak to sme na tom rovnako,ja som tiez mala PM 6/12 🙂 ...ale teda viem ze otehu som mohla jedine na Vianoce,takze som bola v pondelok 16DPO
No mimomaternicove mi zistili v 7tt+ par dni...ked som spinila a na sone nic neboli vidno...a potom uz sa to cele rychlo zvrtlo,prisli bolesti a akutna operacia lebo uz mi vajickovod praskal a mala som vnutorne krvacanie 😔
@orchidea8 No pocitam, ze tiež priblizne vychadza na Vianoce, lebo na usg by uz nieco bolo vidno.. Aspon dufam, ze je to tak. Zajtra budem vedieť krv -hcg a uvidim ci bude robit usg. Dam Ti vediet, no mozno drobca nevidiet. V utorok som mala trocha pichanie vpravo-tak dufam ze len putovalo....Este test mi vysiel clerablue 3+ co asi neviem ci vychadza...
@vladka1828 : nasla som tu knizku,co som predtym spominala ale v slovencine :
http://www.martinus.sk/?uItem=84388
baby na ktoromsi fore tu na MK si ju celkom chvalili,tak preto som si vybrala tuto..
na tej linke,co som ti tu dala si mozes prezriet aj par stranok z knihy,ak chces mat predstavu ako vyzera..
@cestovatelkaandrea ahojky...no obcas mi byva zle,ked pozriem alebo ucitim nejake jedlo,co mi teraz nie je po voli 😉
a tiez ako ty vobec nemam chut na sladke...pedtym som musela mat cokoladku alebo keksik a teraz vobec nejem sladke 😉
no ako sledujem ste uz skoro vsetky boli u doktorky len ja nie, mna objednala az na 25.1. to budem v 8tt, posledna ms 2.12. uz aby to bolo
uz mame potvrdene od Dr. ze cakame nase prve baby 🙂 🙂 🙂
teda baby vy ste sa tu rozpisali 🙂 novym tehulkam gratulujem 🙂 ja zarezavam v praci, vecer som dost unavena, kedze som sa posledne 3 dni budila uz o 4, ale inak sa citim fajn... uz sme nase tajomstvo povedali aj svokrovcom, velmi sa tesia...svokra (ucitelka) sa bude prvykrat tesit na zaciatok skolskeho roka 😎

@montinka ano, ja vždy 3 mesiace pred planovanym tehu uživam kyselinu listovu a probiotika. teraz som pridala vitaminy centrum