September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
jeeej baby,takto pred rokom som bola na vasom mieste...vystresovana,vylakana,ale aj straaasne stastna,ze ta bublinka uz je u mna 🙂 velmi vam drzim palce ! uzivajte si krasne chvile 2v1 a vsetkym len tfuj tfuj tfuj,nech to ide,ako ma 🙂
@delideli ahoj.....práve som volala doktorovi a objednal ma až na 26.1., to by som mala byť už v prebiehajúcom 7 tt.....to by už malo aj srdiečko pekne fungovať.....juuuuj už sa na to tešííím 🙂
@orchidea8 Mala som 1800 hcg, už som dostala ak tehot knizku a balicek🙂, Termin mam 11.9.. V noci som bola v službe, tak mi to nedalo pokoja a dr. s ktorou sa poznam ma vysetrila, od radosti som v nocnej nespala a makali sme do rana. Ale ta radost.... Som happy, konecne po roku a pol sa podarilo. Uz ked som rano sla k mojej dr vedela som ze som tehu na 100 %, krv to potrdila a dr.mi povedala ze som dnes presne 5+0. A ty?
@vladka1828 my sa chystame to oznamit uz tento vikend rodicom. K doktorke idem sice az v pondelok, ale tym ze byvame v BA a domov chodim tam kazde 2-3 tyzdne, tak radsej teraz. vcera som si robila ten digi test, neviem si spomenut ako sa vola. Opäť potvrdil tehotenstvo, napisal že som v 3+ týždni. SUPER...
@papucz ahoj...sme na tom skoro rovnako....aj mna objednala až na 26.1.......neviem ako to dovtedy vydržím 😀
@vladka1828 : super 🙂 ja dufam,ze uz nieco uvidi aj ten moj na buduci tyzden,mam co robit,aby som to vydrzala dovtedy..kamoska bola v 6tom a ma aj ultrazvukovu fotecku malej fazulky 🙂
@lucica no ja budem ešte 2 týždne držať bobríka mlčanlivosti, lebo okrem manžela a mojej sestry to nikto nevie....rodičom sme to chceli povedať, až ked to bude od doktora potvrdnené - no ten nás objednal až na 26.1......povedal, že to je šete skoro - ako keby nevedel, že prvorodičky su nedočkavé 😀 😀 😀 😀 ....ja už chcem hned teraz vedieť, že našej fazulke nič nechýba 🙂
@vladka1828 Podľa mna nevadi ani ked to povies skor, ja som si napriklad ista. Strasne ma bolia prsia, 3 testy v rozpätí 2 týždnov pozitivne, menzes meska 12-ty den...
@lu17...tak to masa krasne hcg.Ja som bola v pondelok len 4+1...takze teraz v pondelok ma caka kontrola to budem 5+1 a verim ze uvidim gestacny uz.
@lucica aj ja som si tehot. viac-menej istá, len mám skor strach či je všetko tak ako má byť.......preto chcem počkať až do vyštrenia 😉
ja nemozem zaspat, v noci sa budím a stále myslím na jedlo, celý den, celú noc, furt by som len jedla... po obede az do vecera mám strasny pocit plnosti, akoby som zjedla slona... a strasne casto musim cikat... a k tomu sa mi vobec nic nechce, ani pohnut... manzel je uz na nervy, ze akosi skoro ma uz musi "obskakovat" 😀 ale co by kvoli nam neurobil 🙂
svokra neustale vrta, aká som stará, (vrta poslednych 5 rokov) preto sa manzel rozhodol nepovedat jej ze uz vlastne cakáme bábo... tak som si vcera vypocula aké komplikácie sa mi prihodia, aké je uz moje telo staré ako sa nášmu dietatu budú spoluziaci smiat, ze má starých rodičov a bla bla bla bla mama som 100 chuti povedat jej, nech sa uz ukludní, a dá s tým pokoj... 😀
@sunny15 dnes mi bolo prvy krat zle hned ako som vstala. hlava sa mi tocila a napinalo ma. ale hned po ranajkach to preslo. esteze sa dokazem zatial najest.
Ahojky babenky... 😉 ja sa tiež chystam k dr. v pondelok...uz by mal vidiet gestacny vacok... 😀 😀 tak dufajme.. 🙂
@daniela02 gratulujem, ja som tiez na tom podobne s chutami. ziadne sladke. skor slane a maso. 😉
ja som pravdepodobne v 7-8 tyzdni, este som nebola u lekára, vraj mám čas do 10týždna, kedy sa odporuca prvy usg... symptony sú viac nez isté a nejaké zlé veci si nepripúštam... načo? všetko je tak, ako má byt... 😉
@cestovatelkaandrea ahooj...no atk sme na tom skoro rovnako....
v noci som sa zobudila,ze som smädná...vyšla som do kuchyne a a uz vtedy mi bolo zle a ked som sa napila tak ma napinalo ostošesť...ale nezvracala som...potom mi trvalo 1hodinu kym zas zaspala...
ahojte dievcata tak trochu som dostala sok lebo som robila dnes testy ale nie mamatesty a bol tam uz len slaby dusik.preco?ved aj tie su desiatkove?

@sissmiss ja som pri prvom tehu jedla kazdy den grep a maly je zdravy 😉 Vcera sme si s muzom dali pomelo a vobec mi teraz nechuti, asi to bude baba 😀