September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
joj baby neviem ci mne pomaly nezacinaju nevolnosti, blizim sa ku koncu 6tt a rano mi byva dost blivne, posledne dva dni uz aj doobeda, tak uvidime co bude dalsi tyzden, vy sa ako citite?
ahojte dievčatá, asi sa k vám čoskoro pridám, už druhý deň mám na teste ducha 😵 ak to nie je len fatamorgána, tak september je tiež môj mesiac 😀
@monika2712 monci moja kedy si mala naposledy ms?uz si nepametam.
http://www.fertilityfriend.com/home/38e79b konecne sa mi to podarilo dat tu
@fifitko25 ahojcek aj ja len par dni mam pozitivny test.v stredu som robila prvy krat.v pondelok by mal byt den neocakavanej ms.a ty ako?a aky test si si robila lebo ja som robila najprv mamatest a poto iny druch testu a hoci na nom bolo pisane ze uz tri dni po oplodneni tak som tam mala iba velmi slabuckeho ducha a to ma vyplasilo tak som si rychlo zohnala mamatest aby som ho hned urobila.bol uz vecer ale ale ciarocka bola krasna silna.este nie ako kontrolna ale silnejsia ako predtym.
@ktore 18.12 som mala poslednu, dnes som 3+ 6, kontrolu si dam asi po 23.1 nejak. snad uz daco bude vidiet, inak zacina mi byt zle po jedle :(
@ktore ahoj, prvý test som si urobila včera a bol tam slabučký duch, takže som bola v pomykove, či to nie je len chyba testu, dnes som si urobila znova a zas duch, už o čosi silnejší ako včera 😵 som 27 DC a mrcha by mala dôjsť zajtra alebo v pondelok, mávam 28-29 dňové cykly... robila som si aj dnes aj včera mamatest 10 prúžkový, vraj sú najlepšie, ale mám ešte aj Rapi Clear kazetový tiež s citlivosťou 10 a ten skúsim zajtra alebo v pondelok... ak to tam ostane, volám dokimu 😉
a tiež ti veľmi gratulujeeeeeeeeeeeeeeeem k // 😵
no aj vam tu tedy pridam moj grafik a testiky http://www.fertilityfriend.com/home/38e87f
@monika2712 no uz viem.medzi nami je jeden den skoro stale.mne hovorila dokto ze po tom 20 januari sa mam objednat.najskvor 20 janura.pozrie sa na to a potom este raz na to srdiecko.aj minule mi tak pozrela.hlavne ze tam bolo daco.ale ozaj kedy davaju tehotenske knizky?mne dali po tom ako mi videli srdiecko a to bolo asi v deviatom tyzdni.no neviem ci sa neobjednam aj ja nejak neskvor aby som dvakrat nechodila.
uz som mala mat 11.1.robila som si rapidclear.
@monika2712 ako si vies vyratat kolky tyzden a den si tehu.?sama alebo si si tukla na net.lebo podla grafu som od poslednej ms dnes presne 4 tyzdne
@ktore mam na to aplikaciu v mobile ktora mi to pocita.
@monika2712 jajjaajajaj.ja som si vykukala nieco na nete ale tam neurcuje dni len tyzdne.
@monika2712 teraz som nasla ten spravny vypocet ano mas to spravne ja som teraz 3 plus 5 dni
@monika2712 pozri toto je teraz nase dietatko pozri video http://tehotenstvo.academy.sk/index.php?click=11

@ktore fuuuha ja toto neovladam kolky den cyklu,to ani netusim ako to zistim? a co sa tyka paralenu jeden sa moze. kym som nevedela ze som tehu bola som super chora hmmm a uzivala som sirup od kaslu, 3x denne paralen a aj fenistil kvapky nooooo hadam to nevadi.takze jeden neuskodi je to napisane aj v pribalovom letaciku. 😉