icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

alex999
13. jan 2012

@lu17 no to je samozrejme. Mi už babu máme, tak aj mi chceme, ja mam proste od prvej chvíle taký pocit. A chlapčeka sme aj robili 😝

alex999
13. jan 2012

@montinka aj mňa pobolieva. je to tým že sa maternica rozťahuje.vraj čim viac tehu tym viac to žena pociťuje 😅

montinka
13. jan 2012

@alex999 tak to si ma potesila.:- 😒 ale tak aspon viem ze to nie je z dvihania.🙂

montinka
13. jan 2012

inak zajtra si idem urobit znova test ci som naozaj tehu

zahadka
13. jan 2012

@lu17 nie, aj ja mam presne 11.91, ja som teraz 5+3 - som si to predtym asi zle pozrela.....hm, ale aj tak sme v 6tt 😉

alex999
13. jan 2012

@montinka a koľko si si už spravila??? Ja keď som volala doktorke že mi meška a ma 4 testy pozitivne, tak sa zasmiala, že načo toľko testov, a že nech už si nerobim test. 😅 a mam prisť na vyšetrenie

marcelatje
13. jan 2012

viete mi prosím poradiť kedy ísť k lekárovi? Najradšej by som šla ihneď, ale podľa toho čo tu čítam to nie je nutné, lebo aj tak ešte nič nebude robiť, či? Som cca v 3-4 tt

monika2712
13. jan 2012

@marcelatje k doktorovi az tak 6tt, aj to este nemusi byt vidno srdiecko.

svintekova
13. jan 2012

@marcelatje ahoj nie si 3-4, ale 5-6tt. ráta sa to od prvého dna poslednej menštruácie. Ja som mala v ten istý den mrchu,ked aj ty 😀 . K doktorovi pojdem až o 2-š týždne.

marcelatje
13. jan 2012

@monika2712 škoda už som sa tak tešila ☹ ale aj tak ďakujem za odpoveď 🙂

marcelatje
13. jan 2012

@svintekova a kedy si mala ovuláciu? Ale v podstate je aj tak asi ešte skoro na vyšetrenie. Nevadí, hlavne že je to tam a strašne sa tešíme 😀

svintekova
13. jan 2012

@marcelatje tiež mi to vychádzalo na toho 20.12. 🙂. Takže ešte kludne počkaj 2-3 týždne. 😀

marcelatje
13. jan 2012

@svintekova super, tak sme na tom asi rovnako 😉

svintekova
13. jan 2012

@marcelatje vyzerá to tak 😀

lilienlilly
13. jan 2012

Materska trva pol roka tusim ju predlzili o par tyzdnou. Cely cas co si na materskej beries jednu sumu,potom ides na rodicovsky. A nemozes brat ajrodicovsky aj matersku to nie-(

montinka
13. jan 2012

@alex999 zatial jeden ale to som mala tyzden pred ms.

katka143
13. jan 2012

@suncana Ahoj moja ako sa cítiš?bola si už u doktora?ja možno pôjdem na budúci týždeň. 😉 manžel sa už nevie dočkať.mne už tie prsia trochu prechádzajú,už to nieje až také strašné ako na začiatku 😝 vtedy sa to nedalo vydržať.teraz by som prespala trištvrte dňa,dnes som zaspala ešte aj do roboty 😠

papucz
14. jan 2012

@vladka1828 tak budeme spolu netrpezlivo cakat, ja uz chcem vidiet mojho cervika!!!

jeny
14. jan 2012

ahojte, ja som teraz iba 16dpo takze 4tt a vcera som bola na sone no jasne ze tam nic nebolo, este iba zlte teliesko takze je fakt velmi skoro, ale mna tam objednali pretoze som po IUI no o tyzdne idem znovu to bude este tiez skoro moze tam byt maximalne gest. vak

sunny15
14. jan 2012

@ktore no vidis moja...povedala som ze mamatest ti ukaze krasne // na ostatne testy sa mozeme vykašlať 😀 😀
ale tesim sa s tebou moja 😀 😀 😀

suncana
14. jan 2012

@katka143 ahojky 🙂 citim sa zatial fajn, len ma trapi nespavost, budim sa o 4 rano pravidelne :( potom som v praci strasne oťapena. ano bola som uz u doktora, ale cele to bolo take rychle, ani mi nedaval ziadne rady, cakala som viac starostlivosti od neho, ale co uz, musim hladat rady tu od skusenejsich 🙂 a ty sa ako mas?

sunny15
14. jan 2012

@suncana a už ste mali aj srdiečko 😀

alex999
14. jan 2012

@suncana tak aj ja sa pridavam, už týždeň sa budím ráo o 4:00 a do šiestej nemožem zaspať 😠 potom sa zase budi moja mala, takže som nieako vyčerpana 😅

lill7
14. jan 2012

@alex999 no to je nás viac, asi budem musieť chodiť skôr večer do postele, inak potom vyzivujem v práci 😀

alex999
14. jan 2012

@lill7 aj by som rada išla skôr spať, ale kedy sa mam potom učiť na skušky a pisať diplomovku ?? 😅

sunny15
14. jan 2012

Fiiha upratala som dnes cely byt...a som z toho riadne vyčerpana... 😲
pri vysavani ma boleli aj kríže...no co už...

montinka
14. jan 2012

hmmm dnes som robila druhy test a druha ciarka bola uz skoro taka ako prva. hmmm sunny ja este len idem doupratovat aspon podlahy hadam stihnem kym maly spi

ktore
14. jan 2012

@montinka tesim sa ze mas silnucku ciarocku.kolky den cyklu si?

ktore
14. jan 2012

baby hrozne ma boli hlava uz od rana dala som si paralen myslim ze ten sa moze.co vy na to?

ktore
14. jan 2012

@suncana to srdiesko ste uz mali?????uz by asi malo byt v osmom tyzdni ze?