icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

sunny15
14. jan 2012

@ktore tak to moja zavisi od lekara....
niektorej daju po zisteni akcie srdiecka a inej az okolo 10tt 😉

katka143
14. jan 2012

@suncana čauko ja celkom fajn,len so spaním opačne ja by som ráno spala a spala,v noci sa nebudím. 😉 Máš nejakého mľkveho dokyho 😀 asi veľa toho nenarozpráva 🙂

ktore
14. jan 2012

@sunny15 tak ktovie.uz ledva cakam aby som ju mala v ruke...... 😉 😉 😉

sunny15
14. jan 2012

vsak aj ja 😀 😀

suncana
14. jan 2012

@katka143 on je strasne vecny, malokedy povie nieco navyse, tak asi mal pocit ze tieto informacie co mi dal su dostacujuce..ja mu zatial doverujem, na uzv ma objednal inemu lekarovi - o nom som na nete citala velke chvaly tak toho sa potom povypytujem 🙂

vladka1828
14. jan 2012

@papucz podobne.....aj ja by som ho už chcela vidieť.....ach jáj ešte 12 dní 🙂

suncana
14. jan 2012

@ktore ked bude vsetko v poriadku ja dostanem az pri dalsej poradni - to budem v 12tt.

alex999
14. jan 2012

😒 jaaaaaaj dnes mám strašne pichanie na ľavo akoby vo vaječniku ☹ asi to bude zo stresu 😅

svintekova
14. jan 2012

@alex999 ahoj aj som mala silné pichanie nadránom-ale teraz je všetko ok 🙂

marcelatje
14. jan 2012

@alex999 ja som to presne tam mala včera ale dnes je to už ok

sunny15
14. jan 2012

aj ja som mala pichanie ale pri po upratovani 😉

kali23
14. jan 2012

ako sa stravujete? čomu sa vyhýbate? zmenili sa Vám chute? mne prestala chutit káva, čo povazujem za zazrak, lebo som straaaasny kávičkár... hlavou sa mi prehánajú myslienky o vyprázaných reznoch, langosoch, párkoch s horcicou... no samé "dobré" veci, ktorým som sa doteraz vyhýbala... prestalo mi chutit ovocie, musím sa nútit a jest ovocie "nasilu" resp. snazim sa oklamat moje nové chute a davam si radsej ovocie,nez rezník a podobne...
neustále myslím na jedlo... je to des... hladná som tak kazdu hodinku dve, a prejaví sa to pocitmi az na zvracanie... v noci nemozem zaspat ci je 11, 1, 2 hodiny... furt myslím na jedlo...
minuly tyzden som si aj varila, naco som mala práve chut napr bryndzové halušky, no bolo mi potom riadne tazko.... takze ucim sa sama na sebe 🙂 prestal mi chutit caj, musim si ho osladit medom a citrónom, inak mi je z neho tiez tazko, tiez neviem, ktorú minerálku by som mala pit...momentálne to striedam...
dá sa z "chutí" zistit ci to bude chlapec alebo dievca? dávnejšie som o tom nieco pocula, ale nepamatám si to uz... 😀

alex999
14. jan 2012

@svintekova ja to mam nieako cely den, sem tam ma pichne a potom nič. ale je to take dosť silne 😅

alex999
14. jan 2012

@marcelatje tak dufam že to prejde, dnes mam dosť stresy, nestiham sa nieako učiť, a mažel ma skušku, tak to nieako veľmi preživam. a mala nieako nechce spinkať 😒

marcelatje
14. jan 2012

@kali23 tak ja som doteraz žiadne zmeny chutí nezaregistrovala len guláš nemôžem ani cítiť, ale ten nepatril k mojim obľúbeným ani predtým 😖 Snažím sa jesť ovocie a zeleninu a prepadáva ma strašný hlad cca každé tri hodiny ale nemám chuť na nič konkrétne, len proste musím niečo zjesť, ale v noci zatiaľ nie 🙂 na pitie je vraj najzdravšia obyčajná voda s citrónom, ale nepijem ju stále, striedam ja minerálky a čaje 🙂

alex999
14. jan 2012

@kali23 ahoj mne sa chute riadne zmenili, nenormalne mam chuť na mäso a potom na sladke 😅 a hlavne na všetko čo by som nemala, pizza, langoše, čina.....same špeciality 😀 no kavu si radšej odpustim, aj keď nedavno som čitala vraj jedna šalka neuškodi, no ja mam svoj nazor, ale chuť mam strašnu 😅 a čo sa týka tych povier, ja som pri malej vyzerala na chlapca, nechutilo mi sladke, strašne som jedla ovocie,bolo mi zle, vracala som, opeknela, vlasy ako z časopisu , a tvár ani nehovorim. Teraz som strašna, tvár ako puberťák, vlasy suche, nieaka som ráno pouchnutá, sladke musim každý deň, nie je mi zle, a prakticky ani neviem že som tehu. Tak myslim že to bude chlapec. No je tu o tom veľa tém, ale mam pocit že každy svoje tehu prežíva úplne inak 😎

marcelatje
14. jan 2012

@alex999 neboj bude to v pohode, ja tiež sedím nad diplomovku, ale akosi je to teraz pre mňa druhoradé 😝 pracujem na tom, ale nebudem to preháňať za cenu zdravia či už môjho, alebo bábätkovkho 🙂

alex999
14. jan 2012

@marcelatje no ani ja sa nieako netrhám z reťaze, ale tak do termínu to musím zvládnuť. Mám ešte 3 skúšky, a to tento týžden, v letnom ešte 3. A aby toho nebolo málo tak manžel ma tiež skúšky a baakalarku. tak ma ide niekedy poraziť. do toho mala v noci štrajkuje 😠 tak mi chyba troška spánku 😔

kali23
14. jan 2012

@alex999 tak to som rada, ze je natom niekto podobne ako ja... mne podla tej cinskej tabulky vychádza chlapec, tiez to povedala jedna pani, kt sa ešte nikdy nezmýlila... hmm ale ja chcem strasne dievcatkooooooo 🙂 vsetci naokolo majú chlapcov... treba to zamiesat 🙂

marcelatje
14. jan 2012

@alex999 tak to chápem, ja už mám zimný uzavretý a v lete už len 5, štátnice a končím 🙂 ale držím palce viem, že je to ťažké sústrediť sa ešte aj keď si v noci veľa nepospíš, teda aspoň pre mňa je to náročné, je to naše prvé bábätko a príliš dlho sme naňho čakali ☹ tak teraz len hľadám infošky, čítam, sledujem sa a všetko ostatné je druhoradé 😀

sunny15
14. jan 2012

teraz papam plnenu kapustu...a veeeelmi mi to chutiiiiiiiiiiii 😀 😀

sunny15
14. jan 2012

@sunny15 na vyzore sa u mna zatial nic sa nezmenilo....ale mamina tvrdi ze mam uplne ine oči...vraj je vidiet na nich ze som tehulka 😀 😀

sunny15
14. jan 2012

fuuu teraz som strasne plna...dufam ze mi nebude zle 😉

kali23
14. jan 2012

@sunny15 ano, vraj sa zene zmeni vyraz...

sunny15
14. jan 2012

@kali23 tak to urcite 😉

alex999
14. jan 2012

@kali23 no mne činska tabuľka vždy ukazuje naopak, pri malej že chlapec, aj všetky poveri, a teraz že dievča, aj všetky poveri. a je to presne naopak 😀

alex999
14. jan 2012

@marcelatje jasne, no mi už jedno máme takže ja to už berem trocha s chladnejšou hlavou, a mam už aj dosť načítane. ved som rodila ešte len v máji 😀

sunny15
14. jan 2012

baby ale ak sa tam dopracujeme..taaak budeme to mat tazke leto...horucavy a veelke bruško 😉

jeny
14. jan 2012

@sunny15 tak to veru ano,moja dcerka sa narodila 30.8. no to leto bolo hrozne pre mna keby som si mohla vybrat termin tak urcite by som chcela robit na jar, august a september je pre mna najhorsi no zial ja nie som z tych co si mozu vybrat a planovat 😀 som rada ze sa vobec po 2,5 roku zadarilo tak si to rada odrodim aj v septembri 🙂

jeny
14. jan 2012

mne pohlavie podla cinskeho kalendara pri prvom vyslo spravne, teraz mi ukazuje ze chlapec ale podla vypoctov z krvi vraj baba, keby som si mohla vybrat beriem znova babu 🙂