icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

fifitko25
14. jan 2012

@sunny15 ale aspoň budeme v lete na materskej už 😀 žiadna robota 😀 😀

sunny15
14. jan 2012

@jeny vsak jasne aj ja si to rada odrodim v septembri...ale urcite je lahsie rodit na jar alebo v zime 😉

fifitko25
14. jan 2012

@jeny kde sa dá vypočítať pohlavie? alebo ako? 🙂

jeny
14. jan 2012

@fifitko25 daj si do vyhladavaca cinsky kalednar a tam je taka modro ruzova tabulka tak si to vypocitas a z tej krvi to vie vypocitat jedna mamina zo septembroviek, niekde od zaciatku temy sa o tom pisalo vraj jej to celkom vychadza

jeny
14. jan 2012

@fifitko25 inak som rada ze sme sa stretli aj v tejto teme 😉

fifitko25
14. jan 2012

@jeny aj ja som rada 😉 len kým nemám potvrdenie od doktora, ešte nič nie je isté 😉 ale verím......

fifitko25
14. jan 2012

@sunny15 Ďakujeeeeeeeeeem 😀 toľko odkazov 😀

jeny
14. jan 2012

baby ja keby som mala pravidelny 28dnovy cyklus tak mi vyjde termin porodu presne na moje narodky 🙂 ale kedze mam rozne dlhy cklus tak ani neviem co mam zadat do pocitadla kedze mam od 28-37 dnove cykly

fifitko25
14. jan 2012

@sunny15 podľa tohto grafu mimino.kvalitne.cz budeme mať dievčatko 😀

jeny
14. jan 2012

ked som cakala malu bola som si ista ze to bude chalan aj mi to vsetci tipovali a prekvapko bolo az pri porode kedze sa nam cele tehotenstvo na sone neukazala....takze teraz pojdem urcite na 3D lebo velmi chcem vediet pohlavie

fifitko25
14. jan 2012

@jeny my budeme tiež chcieť vedieť, keď je to možné 😉

sunny15
14. jan 2012

@fifitko25 😀 😀 nam tiez vychadza dievcatko podla cinskeho kalendara aj podla grafov.. 😀 😀 akurat podla krvi namvyslo ze to bude chlapcek 😀
@jeny aj my budeme chciet 3D 😉

alex999
14. jan 2012

@sunny15 celkom nechapem tomu grafu????

alex999
14. jan 2012

a podľa tej krvy, to uplne nesedi. Najviac mi sedi podľa lunarneho kalendara, čo pozeram aj ostatne moje známe zatiaľ na 100%
http://www.webwomb.com/chinesechart.htm
je to vek matky ALE pri pôrode a mesiac splodenia. Toto mi vychadza uplne presne, a terza by sme mali mať chlapčeka 😀
môžte napísať či to sedí aj Vám???????

jeny
14. jan 2012

@alex999 podla tohto mi vychadza chlapcek teraz a prva dcerka mi sedi tiez

janulap
14. jan 2012

@alex999 a nie vek matky pro pocati babetka?Vek matky pri porode?

sissmiss
14. jan 2012

@alex999 mne nie, podla kalendara mala byt baba, mame chalana...teraz nam vychadza vsade chalan, iba na jednej stranke baba....no uvidime....ak sa nepodari baba, robime dalej 😀 (chlap sa mi smeje, ze pripomenie pri porode)

ella_joy
14. jan 2012

@sissmiss presne aj u nas, my mame chalosa, chlap mi tvrdi,ze vie co robi, ale nepovie mi,hahaha, vsade mi vychadza okrem jednej stranky chlapciak..ale mne je to viac menej jedno, lebo viem, ze chcem este viac deti, raz to musi vyjst 😉 hlavne viem, ze on by bol rad aj za chlapca, lebo vie, ze co ho caka pri dievcatku, fungl nova vyyyybavaaa, co by som sa ja vyblaznila 😵

alex999
14. jan 2012

@janulap nie vek matky pri pôrode 😉

ella_joy
14. jan 2012

Baby, tie co budete mat tiez deticky rychlo po sebe, uz ste sa zamyslali nad kocarom? Viem, ze je to meeega skoro, ale mna to dnes napadlo,a mam z toho hruzu..ci surodenecky, alebo ako..

fifitko25
14. jan 2012

@alex999 podľa tohto kalendára mi vychádza chlapec, podľa iného zas dievča 😀 😀 žeby dvojičky? 😀 😀

janulap
14. jan 2012

vfifitko25 mas iny kalendar?Daj prosim link 🙂

alex999
14. jan 2012

@ella_joy no ja som to riešila a ešte som ani druhe nečakala. No pravdupovediac nič som nevymyslela. Natalka sice bude mať 1,4 mesiaca, ale asi nebude vladať toľko chodiť. Rozmyšľala som nad skejtom alebo saidkou, ku kočiariku. AK nie tak tandemovy. Alebo bude mala na odražatku, no a v zime aj tak menej chodime von, tak možno keď pojdem s manželom tak pojdeme s dvoma kočiarikami. No neviem.Uvitam každy nápad 😅

fifitko25
14. jan 2012
janulienka89
14. jan 2012

@alex999 mne to nevyslo a to je vlastne cinsky kalendar a mas tam pozerat vek matky pri pocati a mesiac 😉

alex999
14. jan 2012

@fifitko25 a čo budem čakať ked mi ten graf ukazuje rovnako????aj červena aj modra su rovnako?? asi to budu dvojčata chlapec a dievča 😅

janulap
14. jan 2012

@fifitko25 a ked neviem den pocatia dietata?ja si chcem overit,ci mi to vyslo pri babach.... 😕

fifitko25
14. jan 2012

@alex999 no to netuším moja 😀 možno dvojičky 😀 😀