icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

fifitko25
14. jan 2012

@janulap ani ja neviem deň počatia, len typujem že to bolo na nový rok podľa ovulky 😉

janulienka89
14. jan 2012

@janulap tak tam napis priblizny datum 😉

lu17
14. jan 2012

@zahadka súper.takže máme rovnaký termín. Mne sice vypocitali podla ms no na usg mozno je to menej. Ale to je este skoro. A pár vdni 3 hore dole. Sem tam mám bolesti akoby som mala dostať take stahy a potom to prestane. Včera som večer zažila 1 x vrackanie ,najprv bolest hlavy a z nicoho nic potom siel pomaranc von 🙂

janulienka89
14. jan 2012

@alex999
Může se stát, že modrý a červený průběh se budou překrývat. Proto je sestupná část červeného průběhu čárkovaně, aby se i tato možnost dala na obrázku rozpoznat. 😉

janulap
14. jan 2012

@janulienka89
@fifitko25
tak som ksusila pri starsje dcerke.Pocata bola v juni,tak som do grafu zadala kazdy den od 01-31.6 a graf je stale rovnaky,tie ciary sa nemenia a narodit sa podla toho mal chlapec.Idem skusit mladsiu dcerku,ale mozno to vyjde tak isto,lebo obe sme pocali v juni,narodili sa v marci.

fifitko25
14. jan 2012

@janulap 😀 😀 asi to fakt musíme nechať na prírodu, čo vyčarovala.... osobne to mne je úplne jedno, som šťastná dvom čiarkam na tehu teste a nech je to čokoľvek, len nech to máme zdravé a v poriadku 😉

janulap
14. jan 2012

@fifitko25,gratulujem a mas pravdu,nech je len zdrave a tehu bez problemov 🙂 Dufam,ze o mesiac -dva sa aj my budeme takto tesit,aj ked ocino by sa po dvoch kočkach potesil uz aj synovi 😀

lu17
14. jan 2012

@ktore Ahojky,pozri si tehotenstvo-academy.sk. *Pekne Ti vyrata tyzdne a dni, podla ms. elkom sikovne, a ako vidim testiky su ok. Tesim sa 🙂

fifitko25
14. jan 2012

@janulap Ďakujem, veľmi sme si bábätko priali a konečne sme sa dočkali.... takmer rok sme sa snažili 😉

lu17
14. jan 2012

@sunny15 Presne na to ťažke leto som tiež myslela, tahat sa s bruskom v juli a auguste to bude veselo.... Ci este vyjdeme z domu ? 🙂 Ale nic to, za to to stoji 🙂

alex999
14. jan 2012

@janulienka89 nie ten je lunárny kalendar, vychadza to inak ako v činskom, a v činskom sa pozera vek matky pri počati. 😉

alex999
14. jan 2012

Tak fajn, ako som mala podozrenie na dvojčata, zatiaľ mi to aj niekde vychadza 😀 keďže čiarky grafu sa kryju 😅 😅 😅

montinka
14. jan 2012

@lu17 ja som mala sice jedno tehu iba do polky jula ale tak dalo sa.🙂

montinka
14. jan 2012

baby to ta ciarka ktora je v tom grafe vyssia tak ta znaci co to bude?

alex999
14. jan 2012

@montinka ano, ktora je na ten zelenej čiarke vyšie. Ja to mam rovnako 😀

montinka
14. jan 2012

@alex999 ale nie a ja zase chlapca. nooo ak sa to splni dufam ze bude lepsi ako bol filipko,lebo ak nie to si rovno hodim. 😒 hmmmm alex zeby dvojicky? mate v rodine dvojicky?🙂

alex999
14. jan 2012

@montinka hmmm a keby len jedne 😅

montinka
14. jan 2012

@alex999 hmmm tak budes mat mozno veselo.🙂

zahadka
14. jan 2012

@alex999 tak to potom som mala mat dievca (mam chlapca)a teraz mi vychadza chlapec a chcela by som dievca, tak by sa tiez mohli trosku seknut 😀

delideli
15. jan 2012

@fifitko25 : ahoj moaj,tak ty si uz tu? 🙂 ako sa citis? mna od vcerajska zacali hrozne boliet prsia a obcas ma pobolieva v podbrusku..uz sa neviem dockat buduceho stvrtka,idem ku gzn., tak dufam,ze vsetko bude ako ma..

delideli
15. jan 2012

dobre ranko, mne podla cinskeho vychadza chlapcek, podla tej ceskej linky mimino.kvalitne zase dievcatko a podla dr. jonasa tiez dievcatko..tak som zvedava..su vraj aj nejake testy na sposob tehu testov, poculi ste uz o nich?netusim na akom principe by mali fungovat ani ci su spolahlive..

lu17
15. jan 2012

@delideli ahojky. Su testy ns zistenie pohlavia. Stoja asi 30 dvoj.myslím si že ked počkáme na usg budeme vediet čo to je uz približne v 4 -5 mesiaci.

fifitko25
15. jan 2012

@delideli ahoj moja, Akurát stresujem, lebo uz na treťom teste mám ducha a stále rovnaká ciarka, vôbec nesilnie.... Bojím sa, že ako prišlo tak aj odíde, nechcem stresovat ale nejde to ☹

alex999
15. jan 2012

@lu17 myslim že stoji viac, a objednava sa asi z ameriky. ale čo som tu čitala nie su 100% spoľahlive. tak neviem či ti to za to stoji,radšej si daj zobrať krv a pošli za 75 eur do BA na geneton http://www.geneton.sk/slu_prenatal.html tam to maš na 99,9% 😀 a odpoveď do 3 dni už v 10tt

monika2712
15. jan 2012

@fifitko25 ahoj, ak smiem vediet ake testy pouzivas? citlivost a znacka?

zahadka
15. jan 2012

@delideli ahoj a vypocet Jonasa si kde nasla? ci si si dala urobit?

fifitko25
15. jan 2012

@monika2712 ahoj, robila som si každé ráno od piatku mamatest 10 a stále rovnaká ciarka

papucz
15. jan 2012

baby mam taku otazku na prve vysetrenie k lekarovi na potvrdenie tehotenstva musim ist na lacno? asi hej vsak, ak bude brat krv. lebo ja neviem ako to dam, ked sa nenajem hned rano tak umrem.

papucz
15. jan 2012

@fifitko25 a kolky den po si?

fifitko25
15. jan 2012

@papucz som 28 DC, mrcha by mala byt dnes alebo zajtra