September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@janulap tak tam napis priblizny datum 😉
@zahadka súper.takže máme rovnaký termín. Mne sice vypocitali podla ms no na usg mozno je to menej. Ale to je este skoro. A pár vdni 3 hore dole. Sem tam mám bolesti akoby som mala dostať take stahy a potom to prestane. Včera som večer zažila 1 x vrackanie ,najprv bolest hlavy a z nicoho nic potom siel pomaranc von 🙂
@alex999
Může se stát, že modrý a červený průběh se budou překrývat. Proto je sestupná část červeného průběhu čárkovaně, aby se i tato možnost dala na obrázku rozpoznat. 😉
@janulienka89
@fifitko25
tak som ksusila pri starsje dcerke.Pocata bola v juni,tak som do grafu zadala kazdy den od 01-31.6 a graf je stale rovnaky,tie ciary sa nemenia a narodit sa podla toho mal chlapec.Idem skusit mladsiu dcerku,ale mozno to vyjde tak isto,lebo obe sme pocali v juni,narodili sa v marci.
@janulienka89 nie ten je lunárny kalendar, vychadza to inak ako v činskom, a v činskom sa pozera vek matky pri počati. 😉
Tak fajn, ako som mala podozrenie na dvojčata, zatiaľ mi to aj niekde vychadza 😀 keďže čiarky grafu sa kryju 😅 😅 😅
baby to ta ciarka ktora je v tom grafe vyssia tak ta znaci co to bude?
dobre ranko, mne podla cinskeho vychadza chlapcek, podla tej ceskej linky mimino.kvalitne zase dievcatko a podla dr. jonasa tiez dievcatko..tak som zvedava..su vraj aj nejake testy na sposob tehu testov, poculi ste uz o nich?netusim na akom principe by mali fungovat ani ci su spolahlive..
@lu17 myslim že stoji viac, a objednava sa asi z ameriky. ale čo som tu čitala nie su 100% spoľahlive. tak neviem či ti to za to stoji,radšej si daj zobrať krv a pošli za 75 eur do BA na geneton http://www.geneton.sk/slu_prenatal.html tam to maš na 99,9% 😀 a odpoveď do 3 dni už v 10tt
@fifitko25 ahoj, ak smiem vediet ake testy pouzivas? citlivost a znacka?
@monika2712 ahoj, robila som si každé ráno od piatku mamatest 10 a stále rovnaká ciarka
baby mam taku otazku na prve vysetrenie k lekarovi na potvrdenie tehotenstva musim ist na lacno? asi hej vsak, ak bude brat krv. lebo ja neviem ako to dam, ked sa nenajem hned rano tak umrem.

@janulap ani ja neviem deň počatia, len typujem že to bolo na nový rok podľa ovulky 😉