icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

fifitko25
15. jan 2012

@marcelatje hm, len ja som veľmi nedočkavá asi 😀 musím počkať tak zo dva dni a potom skúsim znovu, ďakujem 😉

alex999
15. jan 2012

@fifitko25 no ja som si ho robila, bola to 10-tka, a bolo to 4 dni pred MS, a boli taky duchovia ako maš ty. ALe potom som už testovala testami z netu, prišlo mi 15 a teraz mi budu len stáť 😅 , no ale v deň MS som mala už riadne viditeľne koľajnice 😉

svintekova
15. jan 2012

@alex999 lebo ja žijem v Irsku a prvé sono robia až v 12-13tt ☹ potom až v 21tt.

marcelatje
15. jan 2012

@alex999 najradšej by som šla ihneď, ale tu som sa dočítala že to nemá význam, tak pôjdem najskôr o týždeň a ak nebudú problémy možno radšej počkám až dva aby už naozaj bolo niečo vidieť 😀

marcelatje
15. jan 2012

@svintekova držím palce aby to čím skôr ubehlo 🙂

svintekova
15. jan 2012

@marcelatje dakujem ale o 2 týždne pojdem k doktorovi aspon potvrdit tehotenstvo 🙂

fifitko25
15. jan 2012

@alex999 termín mrchy mám dnes, boli duchovia zatiaľ.... počkám ešte dva dni a skúsim zas, dúfam, že to už bude intenzívnejšie 😉

alex999
15. jan 2012

@svintekova jaj, tak to si budeš musieť počkať 😅

alex999
15. jan 2012

@fifitko25 ono to záleži kedy si mala ovulciu. ak si ju mala neskor tak preto maš slabšie tie čiarky. ja mam ovu 8 deň po MS takže mne v deň MS už riadne svietia koľajničky 😉

svintekova
15. jan 2012

@alex999 no vyzerá to tak,nevadí ja sa budem vytešovat aj s vašich a vidiet aká už je velká fazulka 🙂

fifitko25
15. jan 2012

@alex999 ovu som mala na 14 DC

sunny15
15. jan 2012

@fifitko25 ked si si citala ...co som pisala o rapiclear ze tam ledva ciarky a na mamateste dialnice takze ver mamatestom 😀

alex999
15. jan 2012

@lu17 jaj, prepač, ale ako hľadam tak hľadam, neviem o čom som pisala 😅 😅 😅

fifitko25
15. jan 2012

@sunny15 chcem im veriť 😀 ukázali trikrát ducha, tak si zo mňa snáď srandu nerobia 😀 😉

sunny15
15. jan 2012

@fifitko25 neboj...mas tam peknych duchov 😉 takze to nerieš ...si tehu a hotovo 😉

alex999
15. jan 2012

@fifitko25 viem že sa to ľahko hovori, ale počkaj ešte 2-3 dni a sprav zase, najlepšie z ranného moču a uvidíš. viem že zvedavaosť je veľká, ale keď maš 3 duchov tak ja si myslím že nie je čo riešiť, len trocha počkať 😉

fifitko25
15. jan 2012

@sunny15
@alex999 ďakujem kočky - ste zlaté 😉 určite skúsim testnúť tak o 2 dni ešte... dnes cítim také pichanie v podbrušku na pravej strane, dúfam, že sa to len vajko uhniezďuje 😉

alex999
15. jan 2012

@fifitko25 určite, držim palčeky, potom hoď test s tými koľajnicami 😀

katty27
15. jan 2012

@alex999 chcem sa ťa spýtať, kedy alebo ako zistim, že mam ovuláciu?

alex999
15. jan 2012

@katty27 ja to robim najjednoduchšie, kup si ovulačné testy a testuj. pokiaľ nemaš vôbec šajnu kedy maš ovu, odporučam robiť od tretieho dňa MS až pokiaľ test neoznači 2 čiarky ako na tehu teste.vtedy treba mať styk do 12-24 hodin. Su aj ine metody.AK maš pravidelny 28 dňovy cyklus je to cca v strede, ale vynimka potvrdzuje pravidlo, a ja som sa snažila otehotnieť vždy okolo 14-17 dňa cyklu.Čo bolo total zbytočne, keďže mne ovu nabehuje 8 deň od MS. Je tu veľa tém. NIekto merá bazalnu teplotu, ale to treba pravidelnosť, a aspoň 6 hodiny spanku, čo ja pri malej ani náhodou.No a niekto len podľa toho že má pichanie vo vaječniku, a zvyšeny hlien. Ja odporučam ovulačné testy.Druhy krát som vďaka nim otehotnela, a tento krát na prvý šup 😀

zahadka
15. jan 2012

@fifitko25 jeej, no to su krasni duchovia. Ale urcite je to predzvest tehu 😉

marcelatje
15. jan 2012

@alex999 my sme sa tiež skúšali trafiť a nič, ale po prvom pozitívnom ovulačnom teste to vyšlo na prvý krát 😀

alex999
15. jan 2012

@marcelatje 😀 hej tak sme na tom rovnako 😀 hovorim že z vlastnej skusenosti odporučam ovu testy. Ja som verim na 100%, mam na to 2x dôkaz 😝

katty27
15. jan 2012

@alex999 dakujem velmi pekne tak si to kupim a vyskusam to 🙂) ak mi ovu test ukaze // vtedy je ovu a treba mat pohl. styk? mozno sa vtedy zadari

alex999
15. jan 2012

@katty27 ano, ale pozor musia byť obe rovanko silne, vtedy je ovu. Ono ovu testy vždy ukazuju 2 čiarky,ale ta testovacia je slaba.Až keď su rovnako silne , nabehne ovulacia.Robia sa vždy po obede, a predtym cca 3 hodiny nepiť veľa vody. Ak test ukaže 2 silne // treba sa hneď dať na to, a potom už len čakať. Najlepšie mať styk na večer, a potom ostať v posteli s podloženým zadkom vankúšom 😉

tatulienka
15. jan 2012

ahojte...vcera som si spravila tehu test a pozitivnY...termin mi vychadza na 15.9. 🙂

svintekova
15. jan 2012

@tatulienka gratulujem

jerryjanka
15. jan 2012

@fifitko25 gratulujem tak sa vam to nakoniec podarilo super, rapi clear su najhoršie testy na našom trhu, aj ked pišu že su citlive ukazuju asi ako posledné keby si mala akykolvek iny test tak už maš pekne kolajničky. tak super 😵

fifitko25
16. jan 2012

@jerryjanka ahoj jani, ešte sa neteším na 100 %, na testoch sú len duchovia, dnes som len 29 DC, ale teplotu mám stále hore, tak dúfam, že pri zajtrajšom teste už budú koľajnice 😉 ďakujem a držím palce aj vám 😉

tatulienka
16. jan 2012

@svintekova dakujeeem..

mozem sa k vam pripojit? 🙂