September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@alex999 lebo ja žijem v Irsku a prvé sono robia až v 12-13tt ☹ potom až v 21tt.
@alex999 najradšej by som šla ihneď, ale tu som sa dočítala že to nemá význam, tak pôjdem najskôr o týždeň a ak nebudú problémy možno radšej počkám až dva aby už naozaj bolo niečo vidieť 😀
@svintekova držím palce aby to čím skôr ubehlo 🙂
@marcelatje dakujem ale o 2 týždne pojdem k doktorovi aspon potvrdit tehotenstvo 🙂
@svintekova jaj, tak to si budeš musieť počkať 😅
@alex999 no vyzerá to tak,nevadí ja sa budem vytešovat aj s vašich a vidiet aká už je velká fazulka 🙂
@katty27 ja to robim najjednoduchšie, kup si ovulačné testy a testuj. pokiaľ nemaš vôbec šajnu kedy maš ovu, odporučam robiť od tretieho dňa MS až pokiaľ test neoznači 2 čiarky ako na tehu teste.vtedy treba mať styk do 12-24 hodin. Su aj ine metody.AK maš pravidelny 28 dňovy cyklus je to cca v strede, ale vynimka potvrdzuje pravidlo, a ja som sa snažila otehotnieť vždy okolo 14-17 dňa cyklu.Čo bolo total zbytočne, keďže mne ovu nabehuje 8 deň od MS. Je tu veľa tém. NIekto merá bazalnu teplotu, ale to treba pravidelnosť, a aspoň 6 hodiny spanku, čo ja pri malej ani náhodou.No a niekto len podľa toho že má pichanie vo vaječniku, a zvyšeny hlien. Ja odporučam ovulačné testy.Druhy krát som vďaka nim otehotnela, a tento krát na prvý šup 😀
@alex999 my sme sa tiež skúšali trafiť a nič, ale po prvom pozitívnom ovulačnom teste to vyšlo na prvý krát 😀
@marcelatje 😀 hej tak sme na tom rovnako 😀 hovorim že z vlastnej skusenosti odporučam ovu testy. Ja som verim na 100%, mam na to 2x dôkaz 😝
@katty27 ano, ale pozor musia byť obe rovanko silne, vtedy je ovu. Ono ovu testy vždy ukazuju 2 čiarky,ale ta testovacia je slaba.Až keď su rovnako silne , nabehne ovulacia.Robia sa vždy po obede, a predtym cca 3 hodiny nepiť veľa vody. Ak test ukaže 2 silne // treba sa hneď dať na to, a potom už len čakať. Najlepšie mať styk na večer, a potom ostať v posteli s podloženým zadkom vankúšom 😉
ahojte...vcera som si spravila tehu test a pozitivnY...termin mi vychadza na 15.9. 🙂
@tatulienka gratulujem
@fifitko25 gratulujem tak sa vam to nakoniec podarilo super, rapi clear su najhoršie testy na našom trhu, aj ked pišu že su citlive ukazuju asi ako posledné keby si mala akykolvek iny test tak už maš pekne kolajničky. tak super 😵
@jerryjanka ahoj jani, ešte sa neteším na 100 %, na testoch sú len duchovia, dnes som len 29 DC, ale teplotu mám stále hore, tak dúfam, že pri zajtrajšom teste už budú koľajnice 😉 ďakujem a držím palce aj vám 😉
@svintekova dakujeeem..
mozem sa k vam pripojit? 🙂

@marcelatje hm, len ja som veľmi nedočkavá asi 😀 musím počkať tak zo dva dni a potom skúsim znovu, ďakujem 😉