icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

daniela02
16. jan 2012

@tatulienka gratulujem, jasne kludne sa pridaj
@jerryjanka ja mam s rapiclearom dobre skusenosti, aj ked je pravda ze tehu mi ukazali skoro dva tyzdne po MS

daniela02
16. jan 2012

Dievcata a uz ste aj nieco obzerali s babatkovskych veci ? Lebo mne to nejako neda, dokonca na moje prekvapenie sme vcera vecer s muzikom obzerali aj kocik, len tak surfovali a zistovali cenu, jeden sa nam paci a chceli sme vediet, kde ho mozme kupit a tak

lenka369
16. jan 2012

ahojte. tak pravdepodobne sa k vam pridavam, zatial som nebola u lekára ale podla MS by som mala mat termin niekedy v Septembri. robila som si 2 testy ukazali dve čiarky sice len slabe ale zajtra sa chystam urobit dalsi test tak dufam že budu silnejšie....

montinka
16. jan 2012

@daniela02 ahoj tak ja kocik tiez obzeram od zaciatku hlavne ceny.🙂 a este tak zistit ci ten co sa mne paci maju aj u nas normalne v obchodoch

montinka
16. jan 2012

@daniela02 tak mne rappiclear ukazl uz tyzden pred MS ze som tehu siiiice slabucka ciarka ale bola.🙂

daniela02
16. jan 2012

@montinka a aky ste si vybrali kocik ? No ja sa necudujem ze mi tak neskor ukazal aj pri prvom tehu to bolo tak, tyzden po tyzdni nic a potom zrazu sup pekne kolajnicky

montinka
16. jan 2012

@daniela02 nooo zatial sa mi paci tako jumper X

tatulienka
16. jan 2012

aj ja uz pozeram kocik... neviem si výbrat :D

tatulienka
16. jan 2012

babý, kedý idete k dr?

montinka
16. jan 2012
montinka
16. jan 2012

@tatulienka ja az vo februari ked pride drahy domov

daniela02
16. jan 2012

@montinka a bambino konkretne nema niekde svoju predajnu ? No u nas je to momentalne tak trosku boj, manzel chce silou mocou golfovy kombinovany kociar, kvoli dobrej skladnosti a podobne no a ja som si uz vybrala ABC Desing 3-tec, ale vcera sme ho pozerali spolu a paci sa uz celkom aj jemu, tak uvidime, len ho chceme vidiet v skutocnosti, najma kvoli sportovej casti, zda sa nam plytka, a manzelovi padol este do oka Chicco Enjoy For Fun.

marcelatje
16. jan 2012

@tatulienka stačí najskôr o týždeň 🙂

ktore
16. jan 2012

@monika2712 ahojko.ako sa citis?na nic zvlastne necitim.som ok.dnes aj prsia povolili....idem na urd prace a ked sa vratim tak sa ozvem zatial papa

daniela02
16. jan 2012

@tatulienka ja som bola v siestom tyzdni, len mi povedal, ze je to skoro este na vysetrenie, takze idem na buduci tyzden rovno na poradnu a nasledne by som mala ist ja na prvy uzv.
len sa uz neviem dockat. Som rada, ze mi nie je az tak zle a ze mozme byt v robote, lebo doma blaznim , som ustrachanejsia a nedockavejsia ako pri prvom

montinka
16. jan 2012

@daniela02 golface nie su dobre. zle sa riadia ked prsi a musis mat dazdnik alebo aj po snehu. hlavne hladajte kocik s velkymi nafukovacime koleami. 😉 to mi poradili v obchode lebo ze tie idu lepsie po snehu a mali pravdu.🙂

montinka
16. jan 2012

@ktore nestresuj sa. ja kebyze mi nevysli testy tak ani neviem ze som tehu.🙂 vobec nemam taky pocit. takze si ok.🙂

monika2712
16. jan 2012

@ktore moja zaludok ma trochu neposlucha a prsia citim stale ale inak nic, jaj a zas som bola od 4 tej hore uu druhy den a trvalo mi hodinu kym som znova zaspala, neviem cim to je.

montinka
16. jan 2012

baby a prvykrat ste sli normalne ny gyndu pocas dni kedy maju poradne ale este pocas dni ked vysetruje netehulky?

ktore
16. jan 2012

@montinka dakujem za povzbudenie.ja idem na gyndu ked bude este netehulky.myslim ze aj z dcerou som isla az potom ked mi dali knizku,to bolo cca v deviatom tyzdni ked som dostala knizku a az potom som isla tak ako tehulky.ale to uz bolo 10 roku dozadu

daniela02
16. jan 2012

@montinka my sme mali golface pri prvom mali sme demu a bola som velmi spokojna, preto sa aj manzel priklana k nemu, my sme z mesta, mame auto, cize co sa tyka manevrovania, nie je to nic hrozne, mame dobry pristup vsade vdaka bohu, v tomto si myslim, ze presov je celkom fajn postaveny 🙂
co sa tyka tych velkych nafukovacich kolies, neviem ci som nad nimi niekedy uvazovala, nejak naozaj sa nad kolesami nezamyslam, s velkymi kolesami sme mali podobny kocik ako druhy u rodicov a nebolo to nic moc

montinka
16. jan 2012

@ktore hmmm vdaka ved to ze ja si to nepamatam a nechcelo sa mi trcat cely den na gynde.lebo ked vysetruje netehulky clovek tak pride na siestu sa zappisat a odchadza o jednej.☹

ktore
16. jan 2012

@montinka ja sa dam vzdy objednat na cas a zobere ma vzdy presne.aj tehulky objednava na cas,ale tehulky uz neviem.

montinka
16. jan 2012

@daniela02 hmmm sranda. my sme mali aj aj a ja som bola spokojna s tym co mal tie nafukovacie kolesa. teraz sice nemam golfac ale mam mensie kolieska no a minule som myslela ze mmaleho vyberiem a kocik necham niekde na ulici,ked napadol sneh.😀 furt sa mi nabral do medzierky medzi kolesami a tie sa potom nechceli tocit,no vytocena som dosla domov ako nic.😀 😀 ale no 100 ludi 100 chuti. mozno to zalezi aj od znacky kocika.🙂

montinka
16. jan 2012

@ktore nas neobjednava. no co uz

daniela02
16. jan 2012

@montinka Ja si mzslim, ye u mna royhodne vzskusanie na predajni a ako mi sadne do oci a do ruky :D

montinka
16. jan 2012

@daniela02 vsak jasneto aj umna len este najst obchod bambino.😀 ako aj pri malej chcela som iny kocik ako som si nakoniec kupila,ale dosla som do obchodu zbadala ten co sme kupili a iny som nechcela.😀

tatulienka
16. jan 2012

no ja som mýslela ze pojdem buduci týzden k dr...ci mam ist az ten dalsi?

lu17
16. jan 2012

@alex999 Pisala som o tom teste pohlavia, že je mozne kupit ho aj v lekarni nielen cez net,ale neviem od ktoreho tyždna a myslim,že najlepsie je počkať na usg.