September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@anickaaa6aaa Ahoj, ja mam presne ten isty problem. Boli ma hlavne tak okolo lopatiek a okolo chrbtice. Pripisujem to tomu, ako sa mi zle lezi, lebo na bokoch lezat enmozem, kedze vzdy by som tlacila jedneho alebo druheho a na chrbte sa mi spi uplne nanic. Takze lezim tak napoly na chrbte, napoly na boku, cela vykrivena.No a asi aj ta zataz je uz vacsia, predsa len brusko uz je dost velke. A este mam pocit takej napnutej koze na bruchu, hlavne vo vrchnej casti. 😒
poprane, pozehlene, poskladane... 🙂 uzila som si to 🙂
Babule, bola sa niektora z vas v tychto teplach kupat? bo mam rôzne info ci je to vodne a ci nie... a tieto tepla su s tym obrovskym bruskom neunosne ;)
@keyka ja by som to radšej neriskovala, alebo keď už - tak s tými tampónmi pre tehotné 🙂 ja si u svokrovcov stále len nožky omočím......a ak je to možno, snažím sa pohybovať po tieni, lebo v týchto horúčavách je to ozaj neznesiteľné 😀 😀
@vladka1828 presne, ani si neviem predstavit byt niekde na kupku ☹ ☹ ☹
@anicka245
@keyka
@petraas
@vladka1828
Ja som bola minulý víkend na kúpalisku a tiež som sa kúpala a nič nechytila,ale použila som tieto tamóny pre istotu:
http://www.magister.sk/produkt/detail/produkty-...
A inak bola som skoro stále vo vode,tak sa dala na tom teple vydržať.
Ahojte,
tak my mame domaci bazen...prvy krat som mala zmiesane pocity ci mozem do bazena alebo nemozen, ale teraz v nom prezivam denne tieto horucavy a v pohode.Sem tam si dam tampon, ale vacsinou nie...
Radšej nie, však ono to za tie problémy určite nestojí... Na kupku treba využiť sprchu, prípadne si len nohy omočiť vo vode a vyhýbať sa hodine od 11 - 15.00 h. 🙂
Ja som tiež bola na kúpalisku cez víkend, ale neriskovala som to s kúpaním, len som si nohy ovlažovala, prípadne sa dá v sprche ovlažiť, ale pozor, nezabudnite hned ked vyjdete z vody vymeniť spodok z plaviek. Ale tento vikend a budúci týždeň sa chystáme k robičom domov a na záhrade majú bazén, tak ten otestujem. pri ňom som si istá kto v ňom bol a aká tam je voda 🙂
Ahojte taka mozno blba otazka.aku dlhu uz mate maternicu ked vam ju meraju v poradni?ja som mala pred tyzdnom 27cm.nieje to malo?
mne lekarka zakazala sa kupat, mala som nejakeho "..koka" tak preto...
Ahojte, som tu nová a chcela by som sa k Vám pridať do témy September 2012. Termín mám 1. septembra, tak uvidíme do ktorého mesiaca nakoniec zapadnem 🙂 povedali nám, že čakáme dievčatko, ale uvidíme či sa to náhodou nezmení 😀
@gp2000 Ďakujem a gratulujem k výročiu, trošku predčasne, ale nevadí 🙂 no nám povedali pohlavie v 20 týždni, tak uvidím či na niečo nezmenilo, lebo v polke júla pôjdem na kontrolu skoro po 6 týždňoch, lebo doktorka išla na dovolenku.. veľa známich malo chalanov, tak treba im aj nejaké baby priniesť, po kom by potom popiskovali 😀 inak som čítala, že sa chodí na veľký ultrazvuk ešte okolo 3O- 32 týždňa, bol niekto na ňom??
@nkem mne naposledy povedal doktor, že to vyzerá na chlapca no a dnes sa z nášho Adamka vykľulo dievčatko 😀 😀 ešteže som nenakúpila veľa modrých vecí 🙂
@vladka1828 Dievčatko, to je krása 🙂 no moja mama by sa potešila, keby sa to zmenilo na chlapca.. vždy chcela chlapca, tak tajne dúfala, že sa to splní pri mne a nič 😀
hmm...k lekárke mám ísť 12 júla, to by som už mala byť pomaly v 34. tt...všetko mám našťastie v poriadku, tak na mňa nejako zabudli...iba na kardiu a odberoch som bola
hmm mam otazku: kolko ste doteraz pribrali? ja od zaciatku len 4kg a dnes mi lekar povedal, ze mam dovolene za mesiac pribrat len 1kg...je to podla vas normalne? ved keby som pribrala 20kg nepoviem, ale ze za 7mesiacov len 4kg(co sa mi zda aj malo) a toto mi povie? 😖

@anickaaa6aaa ahoj . ja mam tiez ten isty problem. mne pomaha iba relaxacia a oddych...obcas ma ocinko jemne pomasiruje s kremom , je to ukludnujuce s na par hodin mam po bolesti