September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
Ahojte.....je tu niektora čo ma menšieho drobčeka o tyžden tak ako ja?odhadovana vaha v 30tt-1194g.
Tak a mame za sebou dalsie sono...Ziadne prekvapko nas necakalo, dievcatko ostalo dievcatkom a taaak krasne to bolo poznat aj na 2D sone... 😀 Anetka ma 1 a 1/2 kila, len som sa zabudla Dr opytat, kolko meria, ale vraj zodpoveda tomu tyzdnu v ktorom som. Uz je otocena dole hlavickou a placentu mam tiez uz na svojom mieste, naposledy som ju mala trosku nizko. A mame konecne aj fotku, tak si ju stale obzeram... 😉 A zajtra uz mozem konecne objednat kocik a postielku...Ohladom tej vahy, co ste tu rozoberali, ja som pribrala 5 kil a zda sa mi to nejako malo podla toho co citam a pocuvam, ale kedze mala je taka ako ma byt, tak to neriesim, ved mam svojich kil dost. Ale myslela som, ze to bude horsie. 😉
ahojte, neviete, ako sa ma babika? co je s nou a babatkom?
Dievcata, poradte mi, co Vam zabera na kyselinu? Ja uz som z toho zufala, staci ze sa napijem mineralky a uz ju mam...Predtym som v zivote nepoznala, co je to palenie zahy...a teraz ju mam po kazdom jednom jedle... ☹
ahojte, dávnejšie som tu nebola, tak som si prečítala, že čo máte nové. Môžem Vám povedať zo svojej skúsenosti, že u môjho lekára je sestrička protivná. V máji som mala žlčníkový záchvat a mala som o 9 kg menej na poradni rozdiel jún a máj - čiže som sa dostala na váhu pred otehotnením, ale to ona nevie pochopiť, keď bol niekto na infúziách, tak chudne... Čiže na mňa zhúkla, že či som v poriadku, keď som pribrala 9 kíl za mesiac. Ale telo sa potrebovalo dostať na normálnu váhu a v podstate reálny prírastok bol cca 4,5 kg. Ale povedala som si, že nech sa sestričke darí a nemusí sa vyjadrovať k niečomu, čo nie je v jej kompetencii. Doktor ani nemukol a povedal, že všetko je v poriadku. 🙂
@soniatko mne zaberá teplé mlieko. stačí za šálku a kyselina je preč.
@chrustik8404 Dakujem, idem hned vyskusat, ja som skusala studene, ale to nepomohlo... 😒
@chrustik8404 Tak teple mlieko nezabralo...s kyselinou som zaspavala a s kyselinou vitam novy den...no na porazenie... ☹
ahojte baby, ako sa Vám darí? my doma momentálne riešime dilemu s výberom dievčenského mena 😖 podarilo sa nám zúžiť výber na Michaela, Soňa alebo Diana 🙂 poradíte mi? 😀
@vladka1828 mne sa páči Diana, kedže aj ja som Diana 😀
Inak maminky, z iných tém som tu zaregistrovala jednu vec- ohľadne cítenia ako keby pulzov bábätka, tak tu pridávam vlastnú skúsenosť. Mne sa to stávalo po sexe alebo po nejakej činnosti a pýtala som sa lekárky, či je možné, aby som cítila srdiečko bábätka a povedala mi, že to si cítim vlastný pulz, pretože bábätko zatlačilo na moje cievy. Ževraj nie je možné cítiť srdiečko bábätka len tak.
@vladka1828 Sona, Sonka, Sonicka....aj ja som... 🙂 Ja som chcela tiez kedysi strasne davno Dianu, ale nakoniec to bude Anetka... 🙂
@vladka1828 ja som chcela vzdy sonicku, je ich malo...a moja mamka sa tak vola.Ale tu si fakt kazdy zapamata, lebo fakt zriedakve....Miska je beznejsie.
@soniatko ahoj, mne zabera mineralka fatra, ale netreba vypit vela lebo obsahuje vela soli a sestricka u doktora mi nukala nejaky prasok do vody na rozrobenie, ale ten som neskusala, tak neviem, mna zaha pali vacsinou so sladkeho, tak sa mu snazim vyhybat, aj ked sa mi velmi nedari, lebo aj ovocie je sladke a tomu neodolam v tychto horucavach.....
ahojte kočky, občas vás prečítam, ale teda priznám sa nestíham čítať, len sa chcem spýtať, či už máte výbavičku? ja som si akurát včera bola v polsku kúpiť takú tu zavinovačku, tak dúfam, že použijem, ale fakt neviem ake oblečko kúpiť, ked terz je teplo, že ako vlastne bude v septembri, deku do autosedačky asi nie, ved v takom teple, či? čo máte kúpené a aj kozmetiku?
@anjelik007 ahoj, my kupujeme priebezne, male vecicky som kupila take teplejsie a dlhy rukav a vacsie uz aj s kratkym rukavom, ale toho nemame vela skor sme dostali, male babatko si nevie regulovat teplotu, a september uz ubehne ako voda a bude zima. Ja som kupila uz aj fusak aj decku, aby sme mali pokoj uz potom....
taaak, kocik, autosedacka, postielka a nejake drobnosti su objednane...uz len cakat, kedy to vsetko pride...🙂 vcera sme kupili vanicku a nejaku kozmetiku...minuly tyzden obycajne plienky a postolky - v Piestanoch su najlepsej kvality a za vybornu cenu... takze sa nam to pomaly hromadi...mala uz ma veci na oblecenie viac ako ja, uz jej to nemam ani kam davat... 😉
@soniatko nám kočík s autosedačkou prišiel predvčerom - taká radosť 😀 neviem sa naňho vynadívať 😀 a akú kozmetiku kupuješ pre bábätko?
@vladka1828 Tak to ti verim... 😉 Ja uz sa tiez neviem dockat. Zatial kupujem Niveu, ale vonou sa mi paci aj Hipp...
mám ozaj radosť, keď si naše malé drobčiatko vyloží nožičky pod moje rebrá 🙂 🙂 .....uáááá....ani sedieť sa nedá 😖 😀
A co tak Batole,Bupi alebo Bubchen kozmetika pre babo?
@vladka1828 uvidime co mu sadne, teraz mame doma pokupene pre mojich drobcov, tak budeme testovat... hipp, nivea a buppi

@anicka245 ak zena zadrziava vodu tak si jednoducho nevyberie...to nie je pribratie, to je zial fakt. Lekara som sa pytala co na to pomaha...povedal porodit. Od 24tt do 30tt som mala prirastok 6 kg....ani nemukol, ani on ani sestricka....ale bola som fakt strasne opuchnuta. Ked som odpuchla, mala som o dve kila menej... Teraz sa chcem odvazit ked si budem zase vidiet clenky 🙂