September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
LAKTACNE OKIENKO - ak mate zaujem studovat 🙂
http://www.mamila.sk/domain/flox/files/plagaty/......
...
maminky, máte niektorá problémy s bedrovým kĺbom? ja mám docela malé bruško ((mne skôr rastie zadok ako brucho..)), ale tak ma bolí ľavý kĺb, že ledva chodím...malinká mi ho asi roztláča..
ahojte kocky ako sa mate? ja nic moc mala sa podla mna tlaci dost dole na lonovu kost ktora ma neskutocne boli uz asi tyzden ... dalej ma trapi tvrdnutie brucha a podobne veci... niekedy mi pride ze si mala nejaku cast zabudla dole nizko a mne je tazko sa co i len otocit... doteraz som nemala vobec ziadne problemy ateraz toto... dokonca ani neopucham len ta lonova kost a krize ma neskutocne bolia.... a dalej co ma trapi je ze mi neustale vytekaju prsia a mam stale vsetko z toho pretecene.... :( nechapem z toho... uz aby bol koniec neviem si predstavit co bude o mesiac dva... 🙂 🙂 🙂
baby z okolia ba kam sa chystate rodit? co vybavicka uz nachystana??? mne este dost veci chyba ale zvacsa mam vsetko .... no uvidime...
@lusinda1989 ahoj, ja osobne celkom fajn 😀 uz nohy od tepla nepuchnu, len sa horsie spi a posledne dva dni je drobciatku v brusku asi tesno, skoro cely den dava o sebe vediet(najradsej na pravej strane do rebierok🙂 xixi 😅 a do konca uz len vydrzaaat musis nejako
@lusinda1989 aj mne malinke tlaci na lanovu kost a stal sa mrvi ale dost viditelne a dakedy aj bolestivo nevadi mi to a tiez ho chapem ved je tam skrutene.a krize ma tiez zacali boliet.
Dnes u internistu aka ´´uzasna sprava´´ -az do porodu si musim pichat injekcie na zrazanlivost, mala som zle krvne testy. A tak som dufala, ze sa tomu vyhnem, kedze sa vylucila ta tromboza. Tak dnes ma pekne - krasne sestricka zaskolila co a a ako a od zajtra ideme naostro. MM je vystudovany zdravot. brat, tak sa ho pokusim ukecat, aj ked v obore nikdy nepracoval. Takze som velice ´´potesena´´...
@lusinda1989 mňa tá lonová kosť začala bolieť už dosť dávno, možno aj pred dvoma mesiacmi, ale neboj sú dni kedy je to lepšie ale zasa aj také, že sa neviem postaviť z postele 🙄
@lusinda1989 mna strasne prestrasne bolia rebra, je to neskutocna bolest. A nebolia ma krize ale zase vyssie akoby v strede chrbta... ja idem na Antolsku a ty kam sa chystas rodit? Tento mesiac si davam dokopy uz "kufrik" do porodnice, nech to mam nachystane aj pre seba, pre babo este poskladat postielku a uz je vsetko 🙂 s tvrdnutim mam aj ja v posledom case dost problemy, hlavne ked viac chodim alebo nieco robim, hlavne ze mi lekarka nakazala dlhe prechadzky ale potom mi strasne tvrdne brucho. Uz len dva mesiace, to vydrzime 🙂
cafte tehulky-babulky, ak by ste mali zaujem,ponukam kratky clanocek pre vas s nejakymi vyhodami teraz aj po porode: https://www.modrykonik-pro.sk/katalog/firma/sla... myslim, oplati sa aspon precitat 🙂
Dievcata ide tu niekto rodit z Vas na Myjavu?
@annie6 no heh mne ani nohy nepuchli takze neviem ale dnes sme toho zasa pochodili po obchodoch tak som odpalena ako nic 🙂
@marcelatje no milacik to si ma nepotesila mne sa skor zda ze sa pohorsuje nieze bude lepsie 🙂
@anicka245 aj ja sa chystam na antolsku mamina byva v ba v petrzalke tak to tam ma kusok a hlavne je tam detska jiska pre pripad zeby sa nieco stalo.... aj ja rozmyslam ze si pomaly pobalim veci ale uvidim asi az po kontrole u doktorky nieco s tym podniknem... 🙂 no hej hej budeme to musiet vydrzat ved co by sme pre tie nase lasky neurobili no nie?
@lusinda1989 ahojky ja idem rodit na antolsku
@petra6484
@lusinda1989 sa tam postretame mozno 😀
zajtra tam idem na poradnu, tak som zvedava ako po mesiaci drobec narastol. Bolo mi doporucene kamoskou, ze cim skor si zaplatit otca pri porode (aby sa to nevybavovalo na poslednu chvilu) budete to riesit?
@lusinda1989
@anicka245 ja budem rodit tiez na Antolskej a manzela pri porode som este neriesila...o naozaj treba takto skorsie?
@anicka245 no ja som sa tam zatial nebola este ano pozriet zatial chodim len k mojej dokine na poradne a ako sa poznam tak otca pri porode budeme platit az v den D 🙂 inak sa mm chysta k porodu comu sa velmi tesim... hadam sa tam stretneme 🙂 len aby to uz bolo uz nevladzem asi... boli ma cely clovek dnes priserne chrbtica a lonova kost ... a to mam vydrzat este tak dlho... :(
@petra6484 ty nas asi ale predbehnes cica 🙂
@keyka ja neviem so mnou dokina este nic nekonzultovala ale uz ba teda asi aj mohla... 🙂
@lusinda1989 no moze sa stat ze budem aj prenasat co by som teda velmi nerada lebo sa neviem dockat toho dna ked sa zbavym toho velkeho pupka a krpec bude na svete
@niky1336 Tak ja som si stale myslela, ze nasa bude taky drobec, ja mam 175 cm, ale muza mam nizsieho a ten ked sa narodil, mal nieco cez 2 kila...ved uvidime... 😉 a svokru si nevsimaj, hlavne ze si Ty aj drobec v poriadku. A ked tak jej mozes povedat, ze ani ostatni ludia nie su vsetci rovnako vysoki...Este stastie, ze ja sa svojou svokrou uz niekolko rokov nerozpravam a nenavstevujeme sa, inak neviem, neviem...Aj moja mama uz tiez riesila, ako a kde budem malu kupat, som ju uzemnila a povedala som, ze ja si budem robit po svojom.

podla rady...tusim tie kupelove sa volaju saloos...a kupit sa daju v barsjakom zdravom obchode...bio