icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

georgina12
3. jan 2012

@uzovicka
@zuszana baby, ja tiež nie som vôôôôbec trpezlivá, ale je v tom asi fakt nejaké kúzlo, lebo väčšinou otehotnejú tí, čo už na to tak nemyslia a majú to v paži🙂a čo sa týka príznakov, jaj, čo som sa ja to nahľadala, načítala...a nakoniec som to "spozorovala" až v čase mrchy...tak tak či tak, trpezlivosť ruže prináša🙂 už nech ste tehuľky, držím prsty!

zuszana
3. jan 2012

@georgina12 veru čítam aj ja vkuse aké sú príznaky ale potom mám pocit, že si to len namýšľam, že ma už aj brucho bolí, aj zle mi je ale nakoniec to aj tak potvrdí len meškajúca ms a // na teste, no bodaj by to tak bolo, že by nám to vyšlo všetkým presne tak ako čakáme 🙂

uzovicka
3. jan 2012

@georgina12
@zuszana AJ toto nase spolocne zdielanie je uzasne, lebo aj keby mi to nahodou nevyslo a Vam to vyjde, budem sa strasne tesit, lebo je v tom kus nadeje. A verim, ze tento rok budeme vsetky kocikat 😉
Ako dlho sa obe uz snazite??

georgina12
3. jan 2012

@uzovicka
@zuszana nám náš prvorodený vyšiel na prvý šup a teraz po štyroch mesiacoch🙂kedy čakáte mrchu? budem na vás myslieť, nech sa prídáte k septembrovkam🙂

uzovicka
3. jan 2012

@georgina12 No, ja cakam koncom tohoto tyzdna, tak stvrtok, piatok. Ak nepride, testnem v sobotu, inak testovat uz nebudem. Blahozelam Ti k tehu. Nam prvy vysiel na druhy sup a teraz sa uz 4 mesiace snazime, tak kiezby som to mala len trosicku od teba posunute 🙂

georgina12
3. jan 2012

@uzovicka tak vam to musi teraz tiez vyjst, este raz drzim prsty a budem na vas mysliet. potom tu napiste vysledok, sem tam tu kuknem! vsetko dobre, papa.

lill7
3. jan 2012

@uzovicka ono aj zaleží kedy bola ovu, u mna asi 16 DC, čiže som len 11 DPO, asi skúsim potrénovať trpezlivoť až do piatku 🙂 a inak všetkým, ktorým sa už tehu potvrdilo blahoželám 😵

manamani1
3. jan 2012

Moj ovu test na 31DC!!!

manamani1
3. jan 2012

V albume ich vidieť viac. 31DC, 14DPO. Mamatest10.

jerryjanka
3. jan 2012

Ahojte - v prvom rade vám gratulujem a prajem bezproblémové tehu.
len malá otázka - je už niekomu z vás zle?

zuszana
3. jan 2012

@uzovicka je to super, že sa tu tak podporujeme mne to veľmi pomáha 🙂
@georgina12 vy už máte aspon po jednom baby a gratulujem aj k druhému tehu 🙂 kiež by to aj nám vyšlo, my sa nesnažíme dlho, ale prvé som potratila v 6tt, tak sa aj trošku bojím, aby sa to nezopakovala, no túžba je silnejšia ako strach...ja si urobím test na tri krále to budem 29DC a dám vedieť isto 🙂

georgina12
3. jan 2012

@zuszana držím moc moc prsty, nech traja králi prinesú pozitívne správy pod vašu strechu🙂

georgina12
3. jan 2012

@manamani1 super, moc gratulujem!

manamani1
3. jan 2012

@georgina12 vidis to tam?

georgina12
3. jan 2012

@manamani1 no, je to megaduch🙂 ale verím ti a hlavne, keď ti vyšli aj ovutesty takto, to ukazuje tehu! verím, že o dva dni tam bude silná čiarka! držím prsty!

manamani1
3. jan 2012

@georgina12 aky je to megaduch? slaby alebo silny?

manamani1
3. jan 2012

@georgina12 a ty ako? vidim ze si v 6tt, ako sa ti dari?priznaky?

evuu84
3. jan 2012

@manamani1 inak, tie tvoje testy, to som este fakt nevidela... nejde o to, ze by ovulka nemohla byt takto neskoro, dokonca sa mozu vyskytnut aj dve ovulacie v jednom cykle, tak mozu vzniknut dvojvajecne dvojcata, take daco som aspon citala 😉 ale je sranda ze ti ukazuje aj ducha na tehu teste... ved skus o den, dva opat tehu test a budes hadam mudrejsia...

georgina12
3. jan 2012

@manamani1 Ty si klasicka🙂 neboj, bud kludna o dva dni bude ciarka silnejsia a uz nebudes pochybovat! nadych-vydych🙂 drzim prsty!
u mna vsetko ok, az ma to desi, priznaky minimalne, byvala som unavena, uz som menej, prsia su citlive, ale nie ako na zaciatku, jediny vyrazny priznak je nervozita🙂))hormony🙂)))najhorsie je, ze neviem kedy pojdem k doktorke, stale sa jej neviem dovolat, asi lyzuje alebo co...tak hadam deviateho sa uz k nej dostavim...lebo uz som z toho dost nervozna, hadam bude ok....

manamani1
3. jan 2012

@evuu84 tak vidis pisali mi to viacere, ze je to záhada. je to podla teba ovu?alebo tehu?

manamani1
3. jan 2012

@georgina12 takze u teba este ani poradna nebola, hmmm....ja sa tej este dockam podla spravnosti som len 3tt+3 tak tok tebe co sa tyka poradne este veeeeeeeeeelmi....a mala si vytoky? hlien? predmenstruacne bolesti?

manamani1
3. jan 2012

@nadenam vidis ich? tu asi nieeee....

evuu84
3. jan 2012

@manamani1 mas nejake priznaky, ak nebereme do uvahy testy..?

manamani1
3. jan 2012

@evuu84 prsia bolave nie naliate, a predmenstruacne priznaky, strasne ma boli podbrusko,alenie taka silna krizova bolest ale skoro tupá!

haannka
3. jan 2012

ahojte, ak môžem tak potichúčky sa k Vám pridám..dnes mi vyšla pozitívna krv, vo štvrtok idem ešte raz na kontrolnú krv... 😉

evuu84
3. jan 2012

@haannka jeeej super, dalsia do partie 😉

georgina12
3. jan 2012

@manamani1 myslím, že to bude tehotenstvo🙂
predmestruacne bolesti boli, trochu aj vytoky obcas take vodove, to som mala aj pri prvom. inak trochu zaludok na vode, stale chodim cikat a aby som nezabudla strasna zapcha:( to s tou poradnou ma hrozne desi, nechcem na to ani mysliet, ale keď som volala so sestričkou medzisviatkami, tak mi povedala, že keď je všetko ok, tak sa nemám báť a že dr. ordinuje až od 9teho, tak dovtedy musím vydržať...

evuu84
3. jan 2012

@manamani1 hlien mas aky? biely husty?

manamani1
3. jan 2012

@evuu84 tak zacalo to tak, ze bol taky hrudkovity- žltkasty, potom presiel na kremovy, uplne biely krem akokeby vytekal zomna a druhy den mam uz tahavy ako pocas ovulky.nazor???

evuu84
3. jan 2012

@manamani1 no ty brdo! 😅 no podla priznakov by som tipla ze je to tehu.. kebyze si neurobis ovu test tak ta to teraz nepletie.. 😝 bohvie co ine tehule, ako by im vysli ovu testy v takomto skorom stadiu, nikdy som o tom nepocula.. 😕