September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@manamani1 no, my sme sa tak neoficialne stali snaziacimi sa len teraz v decembri, na Stefana... bol to 14DC, podla hlienu ovulka.. dnes som 22DC a sledujem sa ostodvesto 😀 tiez uz som pred par dnami mala pocit ze ovulka prebehla neskor a teraz zas mam pocity akoby na mrchu.. ale na mrchu ma zvykne boliet tesne pred spustenim podbrusko nonstop ale teraz je to take sem tam iba.. hlien riadny, raz biely, raz ciry, ale je ho fakt dost.. a prsia mam citlive, co je tiez novinka.. tak neviem, ja chcem testovat asi az ked budem okolo terminu mrchy co bude cca 10.1... lebo pochybujem ze by mi teraz daco zmysluplne ukazalo.. predchadzajuce tehu som mala tak ze som mala ovulku 10 dni pred terminom mrchy.. a vyslo to! testovala som 10 dni od oplodnenia, v den ocakavaneho prichodu a vysiel krasne pozitivny.. pokial to tento mesiac nevyjde, asi budeme v snazeni pokracovat, povodne sme chceli az niekedy v lete ale uz sme si tak urobili na babo chute ze asi neskoncime tymto cyklom 😀 😀 😀
@jerryjanka no ešte zle nie je ale som úplne na začiatku
@katka143 ahoj gratulujem ti a prajem prijemne tehulkovanie 🙂 ako sa citis? mne bolo doteraz uplne fajn, ale tento tyzden mi rano byva trosku zle, tak musim sa hned najest, co som nebola zvyknuta. a tiez ma hlava casto boli, ale to bude tym ze som uplne prestala pit kavu. a neviem sa dočkať pondelka, nech uz to mame potvrdene, ze je vsetko v poriadku. a ty kedy sa chystas k dr?
dnes 4 testik a konecne vysli krasne // 🙂 🙂 🙂 uz sa tesim v stredu ku Dr. 😉
@georgina12
@uzovicka tak nič teraz mrcha prichádza ☹

@evuu84
@georgina12
@manamani1
ďakujem babulky...dúfam, že nesklamem 😀