icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

niky1336
29. aug 2012

@stipec26 a mne by nevadilo, keby mi hned teraz odisla voda, alebo by som uz mala 5minutove bolesti... uz skoro nic nevladzem robit. aj teraz oddychujem a kukam telku.... ale ocinko mi nechce pomoct, nechce byt so mnou spolu , lebo podla neho este tento tyzden mala vydrzi tam kde je. nemusi sa ponahlat.....a teraz so mnou nechce byt ani ked ja uz umieram, tak mam na neho chut 🙂 😝 hroza

stipec26
29. aug 2012

@niky1336 tak skus nieco aj bez neho ;)
http://tehotenstvo.rodinka.sk/rodime/porod/ako-...

a este aj vela vela skorice, vyvar alebo tak..

niky1336
29. aug 2012

@stipec26 ale ja mam chut na neho...strasne, strasne, strasne - ale je taky tvrdohlavy ( zevraj nechce aby som mala zase take bolesti ako minule v noci , pri tom to bude este aj ovela horsie - ale viem ze sa trosku boji od babatka, darmo mu hovorim, ze este nehrize 🙂 )

stipec26
29. aug 2012
niky1336
29. aug 2012

@stipec26 porodny plan uz mam...a asi zacnem pisat porodopis...

anicka245
29. aug 2012

@tamix dufam ze vsetko dopadlo dobre a ze coskoro si najdes cas aj nam napisat ako to vsetko prebehlo 🙂

anicka245
29. aug 2012

@lusinda1989 a das si predsa epi? si tusim davnejsie pisala ze to nechces 🙂 ja som zostala pri tom stale, ze to proste pojde bez toho...

lusinda1989
29. aug 2012

@anicka245 nie nechcem ale dokina povedala ze na to poucenie mam ist a pripadne mi to potom mm doplati pocas porodu

sjuz
29. aug 2012

@stipec26 asi nebol vcera dobry den, lebo mne cele poobedie tvrdlo brucho a kazdu chvilku. aj ked som sa len postavila a celkom ma to desilo, kedze pri malej si nic take nepamatam ....

sjuz
29. aug 2012

@stipec26 ja si vobec nepamatam, ze by sa ma pri prvej take veci niekto vypytoval... to asi pre tie kontrakcie a nic ine som nevnimala.. 🙂

stipec26
29. aug 2012

@lusinda1989 tiez sa tak chystam a bola som pre pripad, ze by to trvalo dlho a ja som nevladala tu bolest

petraas
30. aug 2012

ahojte baby, ja som tu dost dlho nic nepidala nebolo akosi casu len som vas obcas docitala. pisem vam len ze sa s vami budem lucit a presuvat sa do skupinky augustoviek lebo 24.8. sa nam necakane narodilo krasne dievcatko Zara Izabel,3900 g a 51 cm no asi som si porod urychlila lebo sme prerabali jedbu izbu v byte a aby sme to stihli makala som aj ja lebo cely byt sme mali hore nohami.este den pred tym som stala na rebriku a malovala🙂 som si pomohla lebo teprva sme to nestihli a tak sme museli zapojit polku rodiny aby dali byt do poriadku kym sa vratime z porodnice.

jerryjanka
30. aug 2012

@petraas blahoželám ale presuvať sa nemusíš ved tych par dni hore dole tiež som porodila 28. ale v teme zostavam, ak chceš pridam ťa aj do sukromky ak v nej nie si

paula80
30. aug 2012

@petraas gratulujem k dcérke,veľa zdravíčka prajem 🙂

anicka245
30. aug 2012

@petraas
@jerryjanka gratulacie 🙂 dufam ze aj fotky nejake uvidime 🙂

jerryjanka
30. aug 2012

@anicka245 ja som už pridavala do sukromky a aj do albumu

anicka245
30. aug 2012

@jerryjanka pred chvilou som si pozrela v albume, kraaasna je Danielka 🙂 nech ste obe zdrave 🙂

petraas
30. aug 2012

@jerryjanka no je pravda ze tych par dni nieje zas take hrozne a radsej by som zostala nez zasa znova vsetkych poznavat a tak....sice dlho som neprispievala ani tu lebo nebol cas mali sme toho dost vela ale tak hadam obcas prispejem aj ked neviem kolko lebo nasa starsia kocka je posledny mesiac ako 100 certov...este ze ta mladsia je uplne hodnucka ze sa napapka a spi, napapka a spi...keby aj ona bola nejaka mrzuta asi by som sa zblaznila...uz nech zacne skolka🙂
v piatok som porodila a v pondelok uz isla domov a co by som mala oddychovat tak stale nieco robim a normalne uz citim ze je mi este horsie ako po porode...
inak gratulujem k malinkej a prajem vela zdravicka🙂
nasa kocka je velmi hodna aspon zatim ani nevieme ze ju mame...za noc sa mi budi 1-2 krat ako kedy...chvalabohu sme zdravucky akurat dnes jej zacalo ocko hnisat tak sme siboli pre mast u lekarky ale inak pohoda...prikladam aj nejake to foto🙂
do sukromky ma nemusis pridavat lebo ja fakt neviem ci budem mat casu pisat🙂

jerryjanka
30. aug 2012

@petraas jeeeeeeeeeeeeej aka je vlasatá naša ma len pár kratkych vlaskov ale tvoja - no mohli ste už sponky kupovať 🙂

petraas
30. aug 2012

@paula80
@anicka245
dakujem pekne🙂

petraas
30. aug 2012

@jerryjanka no veru je z nej riadna vlasatica....aj stersia bola dost vlasata ale tato je este viac🙂

kucharikova
31. aug 2012

@petraas kráásna je 🙂 to musela byť kyselina riadna ked si ju čakala 😉 baculka zlatááá 🙂

dulkagabulka
31. aug 2012

dievčata , nicearty včera porodila , určite vam všetko sama napiše, tato sprava je viacmenej pre
@danjelca , chcem ju len potešit, ze nicearty mala babatko stale pri sebe, neodniesli ho na novorodenecke oddelenie ani na chvilku, aj z porodnej saly ju odviezli s nim na sestonedelie...sice jej ho nechceli nechat, vracali sa stale s nejakymi argumentami, že ona nie je zodovedna za dieta a pod., ale ona ho nedala..povedala, velmi slušne, ze je to jej dieta , že si to nežela a že maju zavolat lekarku, ze ona im podpise, ak bude niečo treba...takže bola zrejme prva v historii v TT porodnici, čo to dosiahla 😀
želam ti to iste 😀

pipinka82
31. aug 2012

Baby gratulujem k bábetkám 😀 vela zdravíčka hlavne prajem 😉

Baby ja idem 4.septembra ráno na 7.00 hod už na príjem a behom dna ma zoperujú 😀 už sa strašne teším 😉

Poradte mi ako sa volá tá vodička na pupík pre mimino čo si treba zobrat do nemocky ešte toto mi chýba 🙂 dakujeem !!!! 😅 😅

gelifil
31. aug 2012

@pipinka82 myslis lieh?ale u nas si to netreba zobrat...

pipinka82
31. aug 2012

@gelifil no dneska som si to kúpila je to benzín alkohol 😀 na ošetrenie kože a tak... 😀 no to treba u nás pomaly celí byt zobrat do pôrodnice heheh

kamilkka
31. aug 2012

@pipinka82 ahoj 🙂 na pupok sa nemá používať benzín alkohol a ani peroxid vodíka a ani nijaké podobné liehoviny, to sa tak robilo kedysi ale už nie teraz...
maximálne dodesept je dovolený, ale to i tak iba ked pupok červená alebo neschne ako má.
pupok sa má nechať prirodzene sušiť 😉

dulkagabulka
31. aug 2012

dievčata, nebojte sa svoje dietatko nosit, nerozmaznate ho, dietatko sa ma nosit omnoho ooomnoho dlhšie ako par dni či tyzdnov...nie je asocialne, nesnaži sa nas zneuživat..len tuži po tom,čo je pren prirodzené
Fantasticky clanok o vplyve nosenia(ak sa dodrziavaju ergonomicke zasady) na zdravy vyvin a porovnanie s kociarovanymi detmi
http://www.bobafamily.com/research/strollers-ba...

niečo podobne je tu:
http://www.zenskekruhy.sk/mamicky/nosime/item/7...

petraas
31. aug 2012

@kucharikova dakujeme🙂no ak myslis kyselinu kvoli tomu ze bola vlasata tak to vobec....ziadna kyselina ziadne palenie....prva dcerk bola tiez dost vlasata aj ked tato je o nieco viac a pri nej som mala palenie ako hrom....

sjuz
1. sep 2012

@dulkagabulka nasa mala sa vobec nechcela nocit, najradsej bola v postielke, alebo na nejakej rovnej podlozke tak aby si mohla rozhadzovat rukami nohami ako sa jej chcelo. Nosit sa chcela az ked mala asi 1 rok ...