September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
no ja sa hlasim ako septembrovka a tiez nic.. 😠
kolko nas tu je este 2 in 1?
@tanicka1976 ešte aj ja 😅 asi z toho bude nakoniec oktober 😀
@tanicka1976
@annie6 no aj ja som tu este stale🙂 a co vam povedali dr? kedy idete na kontrolu a co dalej??ja mam ist zajtra na kontrolu a ze si ma tam mozno nechaju ale neviem to na isto a ani neviem podla coho sa rozhodnu🙂
dnes som cely den chodila a nic, ziadne bolesti , nic.....
@tanicka1976 aj my sme dnes boli sa prejsť 😀 ale tiež nič, musím len počkať, min. do utorka ak sa to nerozbehne samo dovtedy... 😅
@annie6 ved to cakanie je najhorsie 😒
ja uz zacinam byt paradne nervozna..... 😠
@keyka ani ty nic?
aspon zajtra mas istotu..ale ja sa citim netehotne...a zacinam sa bat o male...
@tanicka1976 no istotu mam len v tom ze ma prijmu..ale kto vie kedy sa odhodlaju to male vyvolat ak sa nebude pytat...pri mojom stasti ma mozno este poslu aj domov ;)..ale musim uznat ze od dnes mam mierne ale velmi mierne bolesti, takze mozno to znamena ze o par dni sa vypyta ;)...kto vie ;)
@keyka ty ides na antolsku ze?? aj ja sa tam chystam zajtra som zvedava co mi povedia dr povedala len ze pripadne ma hospitalizuju ale tak neviem podla coho usudi ci ano ci nie....ku komu chodis ty??ja som mala v noci asi tak 4kontrakcie kazdych 12min potom par kazdych 5min sla som do sprchy a kym som vysla tak nic mohla som si lahnut a spat...dnes ma pobolievaju krize ale to uz neviem ci je z tehu ci nejaky naznak moc uz tomu neverim 🙂
@tanicka1976 ani ja veru nechcem velmi prenasat ja uz mam vsetkeho veru dost a najhorsie ze covek uz nanic ine nemysli len na porod...
@aska no ja chodim k Bertoldovej, a mozem len vychvalit..fakt super a mila doktorka. Ona mi navrhovala aby som zostala v nemocnici uz od piatku ale kedze byvam kusok od Antolskej povedala ze mozem ist domov ale treba chodit na tie monitory. Pranasm od utoroka takze zajtra musim nastupit do tej nemocnice... Ale tak ja som napr. nemala fakt ziadne bolesti, len spinenie a to od stredy. Inak vobec nic...cize ak ty uz mas dake tie kontrakcie tak je mozne ze si ta nechaju v nemocnici hned zajtra...a ty chodis ku komu?
@keyka tie bolesti vyzeraju slubne, uvidis do rana to máš v suchu 😎 par drepov, tepla sprcha a ideeeeeš...
@aska moja, ja necitim ani kontrakcie ani bolesti, nic..male sa hybe , to je ok, ale aspon krcok by mohol byt trosku otvoreny a ja som zavreta ☹
ale dnes si spravim cajik vecer , sadnem a uplne sa budem snazit nemyslet na babo a porod lebo ma porazi..
@aska a kolko uz prenasas? ja som v stredu prenasale den a bola som otvorena na jeden a pol porsta...to mi povedala ze mam prist v piatok uz pobalena ...aj som prisla len na monitore nebola ziadna cinnosti a otvorena som bola na rovnako tak mi povedala, ze ked chcem a budem chodit na tie monitory tak mozem ist domov...ale teda v pondelok uz definitivne musim byt tam..idem priamo na prijem...zazmluvnit som si ju nezazmluvnila, ale keby som mala zbytocne peniazky tak by som nevahala ani minutu..uz teraz som rozmyslala ci predsa len nezazmluvnit, ale tak povedala som si ze je to vazne dost a kto vie, mozno na nu predsa len narazim ;)... a ked nie, verim ze je tam mnozstvo dobrych doktorov
@tanicka1976 no mne len krize pobolievaju ale to je nic tiez inak ziadne bolesti ale tiez sa mi mala mrvi v bruchu sice je pravda ze uz malo ale mrvi sa...a ani skrateny krcok nemas??
no ja ti poviem ze sa to tiez snazim kazdy den nemysliet na babo a porod ale uz teraz sa to neda vobec 😒
@tanicka1976 zabera aj sprcha? bo ja som uz skusila vsetko, dnes som zehlila zbytocne veci, denne chodim na dlhe prechadzky, vcera som jedla feferonky a denne chodim po schodoch..ale stale nic moc...ale teplu sprchu neskusam..ja som zvyknuta na taku dost vlaznu az studenkastu vodu
@keyka ja prenasam len od vcera cize nie vela otvorena som podla bertoldovej neni ale dubcakova ma raz vysetrovala este pred nou a ta mi vravela ze na prst tak som sa jej potom pytala reku ci sa mozem zavriez a ona ze nie ze to je vec pohladu dr ze ono sa to naozaj meria na prsty tak ze kazdy to inak moze ohodnotit tak neviem 🙂a nepovedala ti ci ti budu vyvolavat alebo co?ani ja ju nemam zazmluvnenu inak ale je superna vemi mila dr.
@tanicka1976 ahoj Tani, ja mam dnes druhy termin a tiez nic, ani len naznak. bola som dnes na prietokoch, vsetko je ok, plodovej vody ma dost, krcok je stenceny, len sa neotvaram a aj hlavicka vobec netlaci. kazali mi prist v stredu na prijem a budu robit zatazovy test ako to doktor nazval... a to cele tehu beham, neobsedim chvilu, az ked ma uz bolia opuchnute nohy, varim, vypekam, upratujem...
@aska neviem ci budu vyvolavat...nehovorila...len mi povedala ze mam rozhodne prist...dnes som na tom monitore stretla Hammerovu a ona sa ma pytala ze kolko prenasam..ked som povedala ze od utorka tak zhodnotila ze v pondelok pripadne najneskor v utorok musim nastupit, ked som jej povedala ze mam nastupit zajtra tak sa tvarila spokojne...tak neviem ci to je daky standart alebo ako .... a osobne si myslim, ze este dnes pockaju a ak sa to nespusti tak mozno vyvolaju...ale tak mozno sa mylim.... idem teda vyskusat tu sprchu ;) ..ked nezaberie tak pockam...ved raz z toho bruska vyliezt musi 😀
@zuzanka_riskova ahoj Zuzka, nooo moja, ja mam dnes termin co mi konik vyratal. podla UZV mam 2.10.
ja zijem v zahranici, tu sa prietoky nerobia, nic, len kontroluju ozvy, ja ti ani neviem ci je baby ok 😒 ale pohyby citim tak snad ano.
ja mam pocit ze ani neporodim, proste ak mi dr. nepomozu tak nehrozi...a to som uz tretorodicka a tretie by malo ist velmi rychlo 😝

@keyka ahoj ako este stale nic??a mam termin dnes ale malej sa asi tiez moc nechce:( co ti povedali kedy mas prist na kontrolu ak nic v pondelok ides na prijem ci??