September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@zuszana ahoj zuzi, testla som v utorok, bol negativny a odvtedy sa tiez bojim testnut, aby som nebola smutna, lebo ten negativny ma dost zarmutil. MS by mala prist zajtra, pozajtra, potom uz skusim test. A tiez si myslim, ze spinenie nie je este menzes. Pri prvom som take mala a bola som tehu.pa
zenicky potichu sa pridavam k vam smiem mala by dojst mrška 10 teho urobime test aj rano.....zatial pred tyzdnom zacali rast prsia take su naliate bolave picha v nim vytok bielozlty a pichanie v podbrusku zblnkotanie steklenie mno uvidime ako sa citite vy posledna mens v decembri 10 teho :-/ 😝
ja som mala poslednu ms 26.11., sice som este nebola u lekarky, chystam sa tento tyzden... ale priznaky a okolnosti su jasné... tiez ma strasne ale strasne bolia prsia, hlavne vecer a v noci, mám ich pevnejšie, ale dáke velké zvacsenie to nie, poobede mávam pocit plného zaludka, akoby mi pomaly trávilo a aj dnes rano som mala pocit zaludka na vode🙂 ale ked som sa najedla, tak ok... v noci sa mi nechce spat a cez den sa mi chce spat strasne moc 🙂
ahojte, takze hcg pekne stupa...tak hadam vsetko dobre dopadne.
Jej september 2012 😀 môžem sa pridať?? MS posedna 13.12, dnes rano 2 testiky a na oboch 2 krase silne čiarky 😀 , v pondelok sa chcem objednať na sono, cca o 2 tyždne by to malo byť potvrdene doky 😅 priznaky- mam bolestive prsia, bolesti v podbrušku ako pred MS, vytok, baz. teplota ukazuje 37,3. Tak isto ako pri prvom tehu. Vnutorny pocit mam už dlhšie . Tak myslim že to bude Kajko 😝 Nakoľko zle mi nie je, a chuť veľka na sladke a mäso, čo je uplny opak ako keď som čakala Natalku 😉
@zuszana jaj, to ma moc mrzí, ale nevešaj hlavu, skús to tento cyklus brať tak, že je ti to jedno...u nás to zabralo! kiežby aj u vás, moc držím prsty a nevzdávaj sa!!!!!
@kali23 ahoj, aj ja som mola poslednu ms 26.11.:)))) všetko dobré🙂 inak aj mne sa už nevoľnosti rozbiehajú a tiež skôr poobede. ale nevadí, ak by bolo aj nám zle, hlavne, nech je drobcom dobre, no nie? všetko dobré!
@georgina12 jasné, veď som v podtate v pohode, len to prvotné sklamanie bolo, uvidíme na budúce 🙂 no ale už nebudem patriť do tejto skupinky, tak sa tu majte krásne a šťastne tehulkovanie prajem 🙂
@georgina12 ahoj 🙂 a bola si už o doki??
Kočky, tak ja som dnes testla a sú tam dve čiarky 😵 druhá trochu slabšia, ale dúfam, že bude silnieť 🙂
tiež ma občas pobolieva podbruško , mám citlivešia a plnšie prisia a posledna ms bola 8.12.
@tomika ahoj, este nie, chystam sa v pond. co ty?
@tomika jaj, teraz čítam, že to isté🙂))aj ty! gratulujem!
@georgina12 🙂 😉
@uzovicka ahoj robila som si včera taký minidušík tam bol, najprv som si ani nebola istá či je a či to nie je len nejaká rozpitá farba.A dnes ráno znova a je tam ten istý minidušík, velmi jemný ale viditelný, tak skusim v sobotu a v nedelu.V nedelu by mala príst ms tak uvidím..Testovala som na 12 DPO a dnes mám 13DPO.
Kiež by..ale u mna je dôležitá ms či príde a či to ten dušík na teste vydrží aj po nej🙂
No kiež by!🙂
ahoj dievcata tak ja sa pomaly pridam tiez, predvcerom poobede a vcera rano som si robila test, vysli mi / /, tak mi vychadza termin na september, posledna ms bola 6.12. na Mikulasa 🙂
Drzim nam vsetkym palceky aby bolo vsetko ok 🙂

@zuszana nie,asi nie som, aj mna tak bolelo a bola to ovu.nemas graf?kolky DC si?