icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

haannka
3. jan 2012

@evuu84
@georgina12
@manamani1
ďakujem babulky...dúfam, že nesklamem 😀

manamani1
3. jan 2012

@evuu84 ano,presne to ma poplietlo vcera. Lebo som sa uz 3 dni citila ze som taka ina, co sa tyka bolesti, a vravim si spravim ovu test, ale len zo srandy, a ked mi uz aj ukazovalo 2// a maximalne silne, tak som pokracovala, a som na to ako som...ty si tiez snazilka?

haannka
3. jan 2012

@manamani1 už som počula viac presne takých prípadov...testli ovu testom, lebo iný doma nemali a zistili, že sú tehu...aj ovu test má citlivosť na hcg 😉 ja myslím, že je vysoká pravdepodobnosť na tehu 🙂

manamani1
3. jan 2012

@haannka no ale ako citam u teba je ta sanca vysia,kedze si uz na krvy bola.

evuu84
3. jan 2012

@manamani1 no, my sme sa tak neoficialne stali snaziacimi sa len teraz v decembri, na Stefana... bol to 14DC, podla hlienu ovulka.. dnes som 22DC a sledujem sa ostodvesto 😀 tiez uz som pred par dnami mala pocit ze ovulka prebehla neskor a teraz zas mam pocity akoby na mrchu.. ale na mrchu ma zvykne boliet tesne pred spustenim podbrusko nonstop ale teraz je to take sem tam iba.. hlien riadny, raz biely, raz ciry, ale je ho fakt dost.. a prsia mam citlive, co je tiez novinka.. tak neviem, ja chcem testovat asi az ked budem okolo terminu mrchy co bude cca 10.1... lebo pochybujem ze by mi teraz daco zmysluplne ukazalo.. predchadzajuce tehu som mala tak ze som mala ovulku 10 dni pred terminom mrchy.. a vyslo to! testovala som 10 dni od oplodnenia, v den ocakavaneho prichodu a vysiel krasne pozitivny.. pokial to tento mesiac nevyjde, asi budeme v snazeni pokracovat, povodne sme chceli az niekedy v lete ale uz sme si tak urobili na babo chute ze asi neskoncime tymto cyklom 😀 😀 😀

manamani1
3. jan 2012

@evuu84 No a ake mavas dlhe cykly? či krátke?

evuu84
3. jan 2012

@manamani1 no vzdy som mala okolo 30 dni... posledny bol tusim 28

manamani1
3. jan 2012

@evuu84 aha, tak to je este v norme, a s prvou dcerkou sa tipo akom case zadarilo?

haannka
3. jan 2012

@manamani1 no áno, som tehu 😉 ale idem ešte na kontrolnú krv, aby som bola na istom 😉

manamani1
3. jan 2012

@haannka ako dlho sa snazite? Na ktory DC ti vysiel pozitivny tehu test?

evuu84
3. jan 2012

@manamani1 hned na prvy pokus, ovulku som spoznala podla bolesti vajecnika 😎 a ty ako Rebeku? 🙂

manamani1
3. jan 2012

@evuu84 hned, bola neplánovaná a hned pri prvom nechránenom sexe. a vtedy ovulka? viem asi pol roka, co je ovulka, ovu test, sliznica maternic, plodne dni atd atd 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

haannka
3. jan 2012

@manamani1 no my to máme trošku zložitejšie, my sme šli cez IVF 😒 snažíme sa 11 rokov, prirodzene bez výsledku ☹ z 2.IVF máme syna, toto bolo naše 4.IVF

manamani1
3. jan 2012

@haannka ó, to mi je ľúto...tak si dávaj na seba veľký pozor... 😉

haannka
3. jan 2012

@manamani1 ďakujem 😅

uzovicka
3. jan 2012

@haannka Ahoj Hanka, prveho synceka mate nadherneho, a neboj, urcite aj druhe babatko donosis, velmi Ti to prajem a drzim palce. Uz ste si vela presli urcite, podla toho, co pises.

evuu84
3. jan 2012

@manamani1 ved kukam, ze mladunka si musela byt pri prvom tehu 😉 no veru, clovek to zacne studovat az ked to realne potrebuje 🙂
@haannka veru tak, davaj na seba pozor, je to vymodlene babo urcite, este ze su aj taketo moznosti! 😵

papucz
4. jan 2012

@jerryjanka no ešte zle nie je ale som úplne na začiatku

suncana
4. jan 2012

@katka143 ahoj gratulujem ti a prajem prijemne tehulkovanie 🙂 ako sa citis? mne bolo doteraz uplne fajn, ale tento tyzden mi rano byva trosku zle, tak musim sa hned najest, co som nebola zvyknuta. a tiez ma hlava casto boli, ale to bude tym ze som uplne prestala pit kavu. a neviem sa dočkať pondelka, nech uz to mame potvrdene, ze je vsetko v poriadku. a ty kedy sa chystas k dr?

katka143
4. jan 2012

@suncana aj ja ti prajem príjemné tehulkovanie 😉 cítim sa celkom o.k.niekedy sa mi točí hlava,nevolnosti zatial nič.ja som nevolnosti aj v predchádzajúcich tehotenstvách mávala až neskôr.a dokymu možno koncom budúceho týždňa,alebo ten další,až sa nevyskytne nejaký problém 🙂

miska6
4. jan 2012

dnes 4 testik a konecne vysli krasne // 🙂 🙂 🙂 uz sa tesim v stredu ku Dr. 😉

evuu84
4. jan 2012

@miska6 gratulkaaa!!!!ktory den cyklu mas? 🙂

katka143
4. jan 2012

@miska6 super 😀 gratulujem! 😉

miska6
4. jan 2012

@evuu84
dakujem pekne, dufam, ze bude vsetko v poriadku, DC 35 🙂

miska6
4. jan 2012

@katka143
dakujem pekne 😉 😉 😉

kali23
4. jan 2012

@katka143 jej, mame to narovnako 🙂))

zuszana
5. jan 2012

@georgina12
@uzovicka tak nič teraz mrcha prichádza ☹

zuszana
5. jan 2012

@manamani1 presne takto to bolo aj u mňa s tým výtokom a teraz mi už začína ms len také špinenie a pritom mám ten ťahavý výtok ako pri ovulke, je to strašne divné, už sa vôbec v sebe nevyznám ☹

manamani1
5. jan 2012

@zuszana u mna to bola ovulka v 31DC!

zuszana
5. jan 2012

@manamani1 takže nie si tehu? ale mna bolí brucho presne ako pred ms...