September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
Ahojte, mne test ukazal ze som v 3+ tak sa k Vam takto pridavam. Na gyndu pojdem az za nejake 2-3t, ked bude uz srdiecko..zatial ziadne priznaky..a dufam, ze ani nebudu..tak som to mala aj pri prvom tehu, az do konca, okrem bruchaca 🙂
tak ja asi naozaj budem patrit do tejto skupinky..🙂))ahojte !
ja zvazujem tiez kramare, alebo vraj banska stiavnica vychadza velmi v ustrety, alebo trencin, alebo doma 😉 ...ak by som to mala tak ako pri prvom tak rodim 14 hodin, to by som dosla do okruhu 1000km hocikam, len ak to bude rychlejsie, tak sa mi asi neopla vymyslat so stiavnicou 😀 Ja chcem ist na gravid jogu a pilates pre tehotne, to sa moze myslim v podstate ak sme bez komplikacii a rizik od zaciatku. Aspon pri prvom som mala take dvd pilates pre tehotne a boli tam tri cvicenky, jedna tusim 3ti mesiac, jedna 5ty a jedna 7my, nie vsetko sa moze az do konca cvicit. Ja hlavne aj preto, ze pri prvom som pribrala 30 kg 😕 a to uz by som nerada. Sice po navrate z porodnice som mala na sebe navyse uz "len" 10 kg, vela z tej nabranej hmotnosti bola voda (som v tom neprekonatelna- v zadrziavani vody), ale aj tak, cvicenie mi urcite len prospeje 😀
Pekný dník Vám želám 🙂 ja chodím na jogu a walking, tak myslím, že ešte nejaký čas budem v tom pokračovať a existuje aj joga pre tehotné, tak sa asi neskôr prorientujem na tú 🙂
@georgina12
@zuszana Ahojte babulky, tak ja som dnes robila rano test, to bolo na 31DC, tak som sa tesila, ze ved meska a bol totalne negativny. A teraz uz mam poriadnu skaredu cervenu mrsisko. Takze sem urcite nepatrim ☹
Nuz co, budeme sa snazit dalej. Prajem vam, nech k vam tuzobne babatko uz coskoro zavita a tehulkam vela zdravia a stastia az do konca, papa 🙂 😉
@uzovicka jaj, to ma moc mrzi, drzim prsty nech sa cim skor zadari a daj pls na moju radu, moc na to nemysli, neries to a vtedy to urcite vyjde! to zabera. vsetko dobre! drz sa!
@sissmiss ahoj, ja som tiez pribrala vela v prvom-22kg, najviac v zavere ☹ Tak dufam ze si to nejak ustrazim a nepriberiem tolko, uz len preto ze teraz mam startovaciu vahu este vyssiu ako pri prvom 😖 Ale bojim sa ci to budem, hlavne neskor-moct ovplyvnit, raz ked zacnem zadrziavat vodu, co s tym? Aj pri prvom som-nohy som mala nehorazne opuchnute...A tiez som mala vsetko dole asi do 3 alebo 4 tyzdnoch po porode..Takze vacsina bola voda 😲 co spravime, hold...pit sa musi 🙂
@georgina12 dakujem, posnazim sa na to nebyt upata. Tebe stastne tehulkovanie a nech je vsetko ok s malickym 🙂

@alex999 panecku, tak to sa fakt nenudis, len davaj pozor aby toho nebolo potom na Teba moc..a ake torticky mas za konicka?