icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

keenfan
6. jan 2012

@alex999 panecku, tak to sa fakt nenudis, len davaj pozor aby toho nebolo potom na Teba moc..a ake torticky mas za konicka?

ella_joy
6. jan 2012

Ahojte, mne test ukazal ze som v 3+ tak sa k Vam takto pridavam. Na gyndu pojdem az za nejake 2-3t, ked bude uz srdiecko..zatial ziadne priznaky..a dufam, ze ani nebudu..tak som to mala aj pri prvom tehu, az do konca, okrem bruchaca 🙂

lill7
6. jan 2012

@alex999 no tak s tými dvojičkami by si to mohla mať ešte pestrejšie 😀 hlavne, aby boli tie naše žubrienky zdravé 😉

lill7
6. jan 2012

@ella_joy vitaj 🙂 ja som na začiatku 5 týždňa, takže k dokimu mám tiež ešte čas, pokial dúfam nebudú žiadne komplikácie.. mňa občas pobolieva podburško, tak to beriem ako dobré znamenie, že sa pripravuje 😀

danjelca
7. jan 2012

tak ja asi naozaj budem patrit do tejto skupinky..🙂))ahojte !

evuu84
7. jan 2012

@danjelca supeeer, ja som testla a nic 😝 zrejme to nebola ovulka 😅

papucz
7. jan 2012

@danjelca vitaj uz sa to tu pekne rozrasta

lucica
7. jan 2012

@sissmiss od kolkeho mesiaca je cvicenie pre tehulky?ja mam uz porodnicu vybratu.kramare,lebo mi tam na gynde robi sesternica

sissmiss
7. jan 2012

ja zvazujem tiez kramare, alebo vraj banska stiavnica vychadza velmi v ustrety, alebo trencin, alebo doma 😉 ...ak by som to mala tak ako pri prvom tak rodim 14 hodin, to by som dosla do okruhu 1000km hocikam, len ak to bude rychlejsie, tak sa mi asi neopla vymyslat so stiavnicou 😀 Ja chcem ist na gravid jogu a pilates pre tehotne, to sa moze myslim v podstate ak sme bez komplikacii a rizik od zaciatku. Aspon pri prvom som mala take dvd pilates pre tehotne a boli tam tri cvicenky, jedna tusim 3ti mesiac, jedna 5ty a jedna 7my, nie vsetko sa moze az do konca cvicit. Ja hlavne aj preto, ze pri prvom som pribrala 30 kg 😕 a to uz by som nerada. Sice po navrate z porodnice som mala na sebe navyse uz "len" 10 kg, vela z tej nabranej hmotnosti bola voda (som v tom neprekonatelna- v zadrziavani vody), ale aj tak, cvicenie mi urcite len prospeje 😀

lill7
7. jan 2012

Pekný dník Vám želám 🙂 ja chodím na jogu a walking, tak myslím, že ešte nejaký čas budem v tom pokračovať a existuje aj joga pre tehotné, tak sa asi neskôr prorientujem na tú 🙂

alex999
7. jan 2012

@keenfan no marcipanove 😀 mala som aj albumik, ale bol stopnuty, tak som vymazala všetky foto 😠

alex999
7. jan 2012

@lill7 no ja sa toho dosť bojim, pretože si nieako neviem predstaviť starať sa naraz o dve, a ešte k tomu bude mať natalka 1 a 4 mesiace. Tak uvidime. No a hlavne nech su zdravučke 😀

lill7
7. jan 2012

@alex999 tak to by som si ani ja nevedela celkom dobre predstaviť, ale všeko sa dá zvládnuť, keď sa musí 😉
Inak Natálka je pekné meno 🙂

alex999
7. jan 2012

@lill7 Dik, no ale keby si vedela koľko ľudi ma skrytizovalo za toto meno 😠
no ano musi. Ja mam sestri dvojičky, no len ja som mala vtedy 2 a sestra 4 roky. Ale teraz pri malej 😅 No človek zvladne všetko, len sa treba dobre pripraviť. No mne stači keď mam v brušku zdrave mimčo 😉

uzovicka
7. jan 2012

@georgina12
@zuszana Ahojte babulky, tak ja som dnes robila rano test, to bolo na 31DC, tak som sa tesila, ze ved meska a bol totalne negativny. A teraz uz mam poriadnu skaredu cervenu mrsisko. Takze sem urcite nepatrim ☹
Nuz co, budeme sa snazit dalej. Prajem vam, nech k vam tuzobne babatko uz coskoro zavita a tehulkam vela zdravia a stastia az do konca, papa 🙂 😉

uzovicka
7. jan 2012

@danjelca blahozelam Ti a vela zdravia a stastia. Ja tento mesiac nic, papa

uzovicka
7. jan 2012

@manamani1 Ahoj, co nove u teba. Mne to nevyslo ☹ .

danjelca
7. jan 2012

@uzovicka dakujem moja prajem aj tebe nech si to vaše dietatko už pohne na ceste k vám🙂
Som si istá že sa ešte stretneme v nejakej témičke🙂

georgina12
7. jan 2012

@uzovicka jaj, to ma moc mrzi, drzim prsty nech sa cim skor zadari a daj pls na moju radu, moc na to nemysli, neries to a vtedy to urcite vyjde! to zabera. vsetko dobre! drz sa!

manamani1
7. jan 2012

@uzovicka ahoj, prisli kramy? Na ktory DC?

keenfan
7. jan 2012

@sissmiss ahoj, ja som tiez pribrala vela v prvom-22kg, najviac v zavere ☹ Tak dufam ze si to nejak ustrazim a nepriberiem tolko, uz len preto ze teraz mam startovaciu vahu este vyssiu ako pri prvom 😖 Ale bojim sa ci to budem, hlavne neskor-moct ovplyvnit, raz ked zacnem zadrziavat vodu, co s tym? Aj pri prvom som-nohy som mala nehorazne opuchnute...A tiez som mala vsetko dole asi do 3 alebo 4 tyzdnoch po porode..Takze vacsina bola voda 😲 co spravime, hold...pit sa musi 🙂

keenfan
7. jan 2012

@danjelca ahoj, gratulujem 🙂 V pase mas ze si z TT, priamo ci niekde z okolia?

uzovicka
7. jan 2012

@manamani1 prisli mi na 31 DC. Uz som myslela, ze nepridu a budem tehu, ale dva testy total negativne. Ja mam cykly tak 28 - 30, dlhsie nie. Asi zacnem s meranim BT, len este o tom nic neviem. Meria sa aj pocas menzesu? Ty si ako na tom????

danjelca
7. jan 2012

@keenfan priamo

uzovicka
7. jan 2012

@georgina12 dakujem, posnazim sa na to nebyt upata. Tebe stastne tehulkovanie a nech je vsetko ok s malickym 🙂

keenfan
7. jan 2012

@danjelca ja len tak, chodila som tam do skoly tak to tam troska poznam 🙂

manamani1
7. jan 2012

@uzovicka ja dnes DC minuly mesiac mi prisli kramy na 34DC tak neviem, testovat budem aj mozno zajtra rano, uvidim🙂

danjelca
7. jan 2012

@keenfan :a kam si chodila?

uzovicka
7. jan 2012

@manamani1 dnes si ktory DC?

keenfan
7. jan 2012

@danjelca na UCM 😀