♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
agi tlacila som a stale to boli,tusim by to malo prestat boliet,ked trn vyjde von.no nic ak neprejde pojdem poobede na pohotovost
dnes mi uz netvrdne brusko,tak neviem ci mam ist k dokimu
ahoj kati, macka 😉
dneska dovolenkujeeeeeeeem, tak sa tesim na oddych. no a maly to patricne oslavuje, kope ako este nikdy predtym 😀 juj, vyzera to na pekny den, dnes 😵
maci a to maš nejak hlboko či ??? a si si to dezinfikovala ???
čau zuzik jeej tak si domaka ??? to je super aj ja bych bola 😠 ale ved už dnes to nejak vydržím
ahoj zuzi
ma byt aj pekne dnes,tak si to uzijeme 🙂 🙂
agi dala som si na to slivovicu a teraz prevareu vodu a tlacila som si to,pockam,ked neprejde pojdem na pohotovost poobede.
Babulky z okolia BA.. uz to tu bolo spominane, ale tento vikend je v Inchcebe vystava Dieta a rodina
http://www.dietaarodina.sk/
robia zadara 4D ultrazvuk, dostanete na CD 1foto a cca 10min. video, len sa treba vopred objednat na tel.c.: 0907/986990
sobota je uz plna, ale v nedelu aj dnes poobede maju este volne terminy 😉
agi, som si povedala ze to nema cenu sa premahat. stale som neni fit, potrebujem fakt oddych 😖 a ty uz ten dnesok urcite zvladnes, to je malina 😉
maci, veru dnes ma byt krasne, ale zrejme budem dnes len polihovat a von pojdem asi az poobede ked pride MM z prace. ale tesim sa z toho pololetneho pocka 😀
ahoj andelik, veru isla by som tam kuk, ale ta masa ludi ma akosi odradza. a s tym ultrazvukom to je super, tam bude rada jak na chleba urcite 😀
ozik vcera som pridala foto brusika, sa mi zdalo take okruuuuhle, reku odfotime sa 😅
zuzik krásne bruškooo 😵 😵 😵
macu aj to maš zapalene ?
🙂 Ahojte!!
Zuzi, máš krásne brušenko 😉
Macu, ja si myslím, že bábatku by to nemalo uškodiť, neskúšala si to vytiahnuť ihlou
babulky, ja som celú noc kupovala kočíky, už mi z toho prešibáva 😀 A som taká nevyspatá 😖
Dobré ránko 🙂
panki dík za info ohľadom morfo 😉
Ja som ešte nekúpila pre malé nič 😒 Iba sestra mi dala jedny dupačky pre radosť. Môj manžel je v týchto veciach strašne zásadový a hovorí, že ešte máme čas. Aj včera sme boli v obchode a tak ma ťahal od tých detských vecičiek, že som si ich nemohla ani popozerať ☹
Ahojte babulky 😵
Macu a nevie ti to niekto iny vytiahnuť? môj ocino mi to stale vyťahoval, lebo ja som tam stale nič nevidela 😔 alebo zajdi na pohotovosť, ked to nepôjde... aby sa ti to viacej nezapalovalo 😉
Maleho mam v škôlke, kamošky ma chceli vytiahnuť do mesta, ale bola som skoro každy den, tak nech si dam pauzu a budem domka oddychovať 😉 a kusok upratovať... 😵 inač hodím vam foto bruško 🙄 je menšie ako bolo pred tyždnom 😢
macu počkaj chíľu, či ťa to bude ešte bolieť, lebo teraz to máš podráždené z toho tlečenia, ale ak to neprestane, tak ja by som určite išla na pohotovosť, nech mi to vytiahnu.
Baby idem s kamoškou do mesta, tak si idem dať malú kávu, aby som niekde neodkvicla, ten nízky tlak ma zabíja ☹
Dobre rano babulky 😀 ktora si da so mnou na ranajky tiramisu? 😀
Zuzi to brusko mas proste...wow krasne take hladucke 🙂)))
Macu, ak ti nejde von trn ani ihlou ani nicim inym, aspon si to vydezinfikuj
Ahoj Mimka, veru aj ja tvrdim, ze casu este je, aspon mesiac potom mozes zacat nakupovat tajne 😀
baby, ja som začala dnes 23 tt 😵 , bože, ako to uteká, mala by som hodiť aj ja nejakú novú fotečku 🙂
ranecko jazmin 😉 veru tiramisu by som si dalaaaaaa 😝
inac ja sa priznam, ze uz par kuskov pre drobca uz doma mam 😅 nejake to bodicko a taaak 😅
sonelka my to mame presne na den. ja tiez dnes zacinam 23tt 😀 a veru daj fotecku 😉
caute baby. 😉 ked je rec o nakupoch ja uz mam vela bodyciek aj nejake tie dupky mam, ciapocky, aj ponozticky, svetriky 😀, nohavice 😀
sonelka ta súpravička je nádherná 😵 😵
No ja neviem, keď budem aj teraz v obchode sama bez manžela či odolám 😒
Tak ja mam oblecko nakupené do 1 roka 😅 musim vsetkym povedat potom nech mi kupuju az od roka a pol veci. 😀
baby, kupujete všetko nové?
Andelik ten 3D UTZ nie je zadarmo ale za 25eur. Ja som objednaná na nedelu 14.30 😉
mimka držím palce na ten morfo
Ja aj zo sekacov a z ebay ale tu su sekace super proste samé H&M, C&A, Benetton, a franc. znacky 😉
andzi, ja pokukujem aj po nejakych veciach z bazarov, spekulujem nad tym, ale zatial som sa akosi neodvazila. tak zatial mam vsetko nove.
poki ajoj 🙂
ahoj agi 😉

čavko macu..skus si to vytlačiť...neviem ale myslím že až tak nebezpečne by to nemalo byt...