icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

agentkak
30. apr 2010

čavko macu..skus si to vytlačiť...neviem ale myslím že až tak nebezpečne by to nemalo byt...

maculienka123
30. apr 2010

agi tlacila som a stale to boli,tusim by to malo prestat boliet,ked trn vyjde von.no nic ak neprejde pojdem poobede na pohotovost

maculienka123
30. apr 2010

dnes mi uz netvrdne brusko,tak neviem ci mam ist k dokimu

zuzulik82
30. apr 2010

ahoj kati, macka 😉
dneska dovolenkujeeeeeeeem, tak sa tesim na oddych. no a maly to patricne oslavuje, kope ako este nikdy predtym 😀 juj, vyzera to na pekny den, dnes 😵

agentkak
30. apr 2010

maci a to maš nejak hlboko či ??? a si si to dezinfikovala ???
čau zuzik jeej tak si domaka ??? to je super aj ja bych bola 😠 ale ved už dnes to nejak vydržím

maculienka123
30. apr 2010

ahoj zuzi

ma byt aj pekne dnes,tak si to uzijeme 🙂 🙂

maculienka123
30. apr 2010

agi dala som si na to slivovicu a teraz prevareu vodu a tlacila som si to,pockam,ked neprejde pojdem na pohotovost poobede.

andelik8
30. apr 2010

Babulky z okolia BA.. uz to tu bolo spominane, ale tento vikend je v Inchcebe vystava Dieta a rodina
http://www.dietaarodina.sk/
robia zadara 4D ultrazvuk, dostanete na CD 1foto a cca 10min. video, len sa treba vopred objednat na tel.c.: 0907/986990
sobota je uz plna, ale v nedelu aj dnes poobede maju este volne terminy 😉

zuzulik82
30. apr 2010

agi, som si povedala ze to nema cenu sa premahat. stale som neni fit, potrebujem fakt oddych 😖 a ty uz ten dnesok urcite zvladnes, to je malina 😉

maci, veru dnes ma byt krasne, ale zrejme budem dnes len polihovat a von pojdem asi az poobede ked pride MM z prace. ale tesim sa z toho pololetneho pocka 😀

ahoj andelik, veru isla by som tam kuk, ale ta masa ludi ma akosi odradza. a s tym ultrazvukom to je super, tam bude rada jak na chleba urcite 😀

zuzulik82
30. apr 2010

ozik vcera som pridala foto brusika, sa mi zdalo take okruuuuhle, reku odfotime sa 😅

agentkak
30. apr 2010

zuzik krásne bruškooo 😵 😵 😵
macu aj to maš zapalene ?

sonelka
30. apr 2010

🙂 Ahojte!!
Zuzi, máš krásne brušenko 😉
Macu, ja si myslím, že bábatku by to nemalo uškodiť, neskúšala si to vytiahnuť ihlou

sonelka
30. apr 2010

babulky, ja som celú noc kupovala kočíky, už mi z toho prešibáva 😀 A som taká nevyspatá 😖

mimka29
30. apr 2010

Dobré ránko 🙂
panki dík za info ohľadom morfo 😉

Ja som ešte nekúpila pre malé nič 😒 Iba sestra mi dala jedny dupačky pre radosť. Môj manžel je v týchto veciach strašne zásadový a hovorí, že ešte máme čas. Aj včera sme boli v obchode a tak ma ťahal od tých detských vecičiek, že som si ich nemohla ani popozerať ☹

helka101
30. apr 2010

Ahojte babulky 😵
Macu a nevie ti to niekto iny vytiahnuť? môj ocino mi to stale vyťahoval, lebo ja som tam stale nič nevidela 😔 alebo zajdi na pohotovosť, ked to nepôjde... aby sa ti to viacej nezapalovalo 😉
Maleho mam v škôlke, kamošky ma chceli vytiahnuť do mesta, ale bola som skoro každy den, tak nech si dam pauzu a budem domka oddychovať 😉 a kusok upratovať... 😵 inač hodím vam foto bruško 🙄 je menšie ako bolo pred tyždnom 😢

mimka29
30. apr 2010

macu počkaj chíľu, či ťa to bude ešte bolieť, lebo teraz to máš podráždené z toho tlečenia, ale ak to neprestane, tak ja by som určite išla na pohotovosť, nech mi to vytiahnu.

Baby idem s kamoškou do mesta, tak si idem dať malú kávu, aby som niekde neodkvicla, ten nízky tlak ma zabíja ☹

jazmina83
30. apr 2010

Dobre rano babulky 😀 ktora si da so mnou na ranajky tiramisu? 😀

Zuzi to brusko mas proste...wow krasne take hladucke 🙂)))

Macu, ak ti nejde von trn ani ihlou ani nicim inym, aspon si to vydezinfikuj

Ahoj Mimka, veru aj ja tvrdim, ze casu este je, aspon mesiac potom mozes zacat nakupovat tajne 😀

sonelka
30. apr 2010

baby, ja som začala dnes 23 tt 😵 , bože, ako to uteká, mala by som hodiť aj ja nejakú novú fotečku 🙂

zuzulik82
30. apr 2010

ranecko jazmin 😉 veru tiramisu by som si dalaaaaaa 😝

inac ja sa priznam, ze uz par kuskov pre drobca uz doma mam 😅 nejake to bodicko a taaak 😅

zuzulik82
30. apr 2010

sonelka my to mame presne na den. ja tiez dnes zacinam 23tt 😀 a veru daj fotecku 😉

sonelka
30. apr 2010

veru, aj ja som kúpila, ale iba jednu takú mackovskú súpravičku 😵

poki10
30. apr 2010

caute baby. 😉 ked je rec o nakupoch ja uz mam vela bodyciek aj nejake tie dupky mam, ciapocky, aj ponozticky, svetriky 😀, nohavice 😀

mimka29
30. apr 2010

sonelka ta súpravička je nádherná 😵 😵

No ja neviem, keď budem aj teraz v obchode sama bez manžela či odolám 😒

mywiel
30. apr 2010

Tak ja mam oblecko nakupené do 1 roka 😅 musim vsetkym povedat potom nech mi kupuju az od roka a pol veci. 😀

andzi
30. apr 2010

baby, kupujete všetko nové?

panki
30. apr 2010

Andelik ten 3D UTZ nie je zadarmo ale za 25eur. Ja som objednaná na nedelu 14.30 😉

mimka držím palce na ten morfo

mywiel
30. apr 2010

Ja aj zo sekacov a z ebay ale tu su sekace super proste samé H&M, C&A, Benetton, a franc. znacky 😉

poki10
30. apr 2010

andzi, ja pokukujem aj po nejakych veciach z bazarov, spekulujem nad tym, ale zatial som sa akosi neodvazila. tak zatial mam vsetko nove.

agentkak
30. apr 2010

poki ajoj 🙂

poki10
30. apr 2010

ahoj agi 😉