icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

poki10
30. apr 2010

noo, to ja tak zvyknem. aj jazmi sa na mna vzdy stazuje 😀 ze ja vzdy volaco dobre vytiahnem na svetlo a potom sa jej zbiehaju vsetky slinky 😀

jazmina83
30. apr 2010

Poki, dostanes po zadocku 😀 ja mam v chladnicke tiez klobasku, ale hovorim si nie, nie nemozem 😀
som aky sok dostala, si tu pisem a zrazu mi na balkon vletia dve sibnute straky a sa tu zacnu vadit a moj havino na nich vletel a mi hajzli zaspinili ciste biele pradlo..kde mam tu vzduchovku 😀

poki10
30. apr 2010

noooo jazmi 😀 to neni to iste pradlo, co si predvcerom zabudla vytiahnut a vcera ho znova oprala? 😀 dufam, ze to uz bolo ine a neprala si to iste aj treti raz 😀

jazmina83
30. apr 2010

Tak zlaticka, teraz vam idem spravit chutky JA 😀 dnes vecer zacina Majales u nas v penzione..dnes zaciname pecenou jahnacinou, a vínnym festivalom, zajtra rano budem sutazit vo vareni guláša 😝 , ako dezertik si tam pečenu klobasku a cigansku pečienku a budem to zapijat politrovou kofolou, a nedelu ukoncim viedenskym reznom a štrudlou 😀 😀 😀

jazmina83
30. apr 2010

néééé Poki, to bolo to, co som mala pripravene na vikend ako oblečenie 😖 mozem znova zapnut pracku 😀 a dakujem ze mi pripominas moju zabudlivost 😀 😀 😀

poki10
30. apr 2010

haha ha a nezabudni si to detske sampano 😀 lebo ty sa nemozes ziadneho vinneho festivalu zucastnit 😀 ale ten ostatok zaaaaavidiiiim
a to aby si nezabudla zabudnut ti pripominam moja. inak este k tej zabudlivosti. dnes som si na teba spomenula, ked som citala jeden clanok. ale to plati pre vsetky tehule. nefunguje nam vraj urcita cast mozgu a preto zabudame 😠

jazmina83
30. apr 2010

Hajzli, co nevymyslia vino pre tehulky? a vlastne hej, je tam Vinea 😀
no ten clanok som si veru citala aj ja 😀

ivanulienka81
30. apr 2010

z toho zabudania si nic nerobte babule, ja som pravidelne zabudala dat do pracky prasok na pranie a vzdy som oprala len v cistej vode 😀 takze som skoro kazdu varku prala 2x 😠

sonelka
30. apr 2010

baby, a vy tu už jaké chute robíte 🙂
ja som zostala normálne hladná 😀 Ale mne zostáva iba paštékový chleba s rajčinou a paprikou ☹ nakoľko som v robote, a nič iné som si nepriniesla 😔

andelik8
30. apr 2010

tak som tu zase na skok medzi robotou 🙂
to 3D v inchebe robia kazdych 15 min. cize ak to bude trvat 10min. cisteho casu tak aj to je vela, dostanete 1 fotku a to video a pytaju si 25 eur
Na zahradnicku som objednana o 2 tyzdne, tym to trva vraj cca 45min, dostanete fotiek a videi plne CD, popozeraju poriadne vsetky organy, robi to skuseny lekar nie ako atrakciu ale ako lekarske vysetrenie a dam za to 47eciek... no tak som sa rozhodla ze si radsej priplatim ale nech je to kvalitne.
Ale ak sa do tej incheby niekto nahodou dnes chysta, tak dajte prosim vediet ci sa tam oplati ist, lebo pre nic za nic do tej tlacenky sa mi nechce 😉

andzi
30. apr 2010

andelik, ty ideš na 3D do GYNFIV-u?

jazmina83
30. apr 2010

Jaaaaj Sonelka, dalsia co robi chute, ja vazne skocim do obchodu nakupit 😀 zboznujem pastekovy chlebik dobre hrubo natrety 😀 ale inak sranda je, ze tu snivame o veciach, ktore velmi v tehotenstve nedoporucuju..klobasky, slaninka,pastety... 😅

jazmina83
30. apr 2010

No vazne idem do obchodu.. 😀 dobru chut k obedu Babulky

sonelka
30. apr 2010

ved zakázané ovocie chutí najlepšie 😀

ivanulienka81
30. apr 2010

v malom mnozstve mozeme vsetko 😀 aj slaninku, ja som aj tlacenku jedla, aj jaternicu, vsak to nejem kazdy den

poki10
30. apr 2010

tak. a ja prave idem na mastny chlebik s cibulkou zase, mnam 😀

andelik8
30. apr 2010

andzi áno, tam ideme

jazmina83
30. apr 2010

no už tlačím do hlavy rohlik s paštetou paprikou a redkovkou 😀

estterka
30. apr 2010

bre ranko! baby,ja som sa v noci po dvoch hodkach zobudila,ze som hladna a vyspata..tak som uz nespala..a teraz som to trochu dotiahla doobeda,ale taky zly den na taketo vymyslanie mojem malej,ze nebudeme spat..zajtra oslava u nas a tu jak po vybuchu,este piect by sa patrilo,este nakupovat treba ist a ja vsetko jak v spomalenom filne robim s prestavkami,lebo vsak sa nemam namahat pocas PN,ah jaj..ako MM mi pripomenul,lekar povedal,nestresovat sa a nenervovat hlavne..no tak nebude perfektne upratane v najhorsom.. 😎

estterka
30. apr 2010

jazmin,papas pasteky? mne za to bolo vynadane,tak som prestala,ale dala by som si... 😝

jazmina83
30. apr 2010

😀 😀 😀 esterka, nahadz vsetko do skrin, pod postel, a co sa bude stresovat? upraces, a odide navsteva, zasa bude neporiadok..tak to upraces poriadne potom 😀

jazmina83
30. apr 2010

a to ti uz kto vynadal????

estterka
30. apr 2010

jazmin,nejaka znama,ze ake je to nekvalitne jedlo a kvoly peceni,ze ta by sa nemala pocas tehu,lebo vitam A vo velkych mnozstvach atd..a ja som to bezne ranajkovala takmer doteraz..ale tak tiez mi niekto iny povedal,ze ziadne masove vyrobky by som nemala,lebo toxoplazma..ako chleba s maslom(aj to len rastlinnym) by som mala jest asi.. 😒

estterka
30. apr 2010

moj MM bol bozsky vcera..ked on aj dobry napad mal,len to zle vysvetlil..tak sme boli v banke a on uplne suverejne oznamil,ze chce otvorit nasej dcere ucet..tak nam ta pani zacala vysvetlovat,ze samozrejme maju produkty aj pre deti,ale dieta sa najprv musi narodit a az potom sa moze pre nho nieco vymysliet 😀 a on chcel len,ze jeden z nas si otvori novy ucet a tam budeme davat peniazky,co setrime a dostaneme od statu atd a budeme mat odtial kartu a s tou budeme platit vsetko,co bude treba kupit..take mile nedorozumenie to bolo a este ako na mne nie je vidiet,ze som tehotna,tak si ta spanielka musela mysliet,ze to tak do buducna planujeme dieta a uz chceme,aby bolo klientom.. 😀 sme sa nasmiali nakoniec 😀

jazmina83
30. apr 2010

estterka, ako píšeš, vo velkych mnozstvach, ale tak kolko tej pastety sa da na jeden rozok? 😀 ja som nasla stranku, kde pisali co vsetko by sa nemalo jest v tehotestve, ked som si to zhrnula, vyslo, ze by sme mali v tehotenstve zit iba z cistej vody niekde z hor a zo vzduchu. To babo si predsa musi vybudovat nejaku imunitu, ked ho na svete caka tolko bakterii konzervacnych latok a hovadína to ze sa budeme teraz vsetkemu vyhybat tym mu nepomozeme, samozrejme skodi vsetko, ale vo velkych mnozstvach nejest pastety na kila 😀 a ked mas pestru stravu nie je problem. 😎

sonelka
30. apr 2010

jazmin, presne tak, ako píšeš ty, v malých množstvách môžeme, aj ja som si pochutila na paštékovom chlebíku 😉

a estter, tá toxoplazmóza môže byť aj z neumytej zeleniny, alebo ovocia. Ja som mala dokonca pri prvom odbere krvi hraničné hodnoty toxoplazmózy. toxoplazmózu môžeš chytiť hocikde. trebárs, ked v záhradke presádzaš kvety, kde sa predtým vykakala mačka, alebo pes, a zle si umyješ ruky, z neumytého ovocia, zeleniny, nedobre uvareného mäsa ... Tých príkladov je niekoľko... Len si treba dať na to veľký pozor 😕

maculienka123
30. apr 2010

baby ja jem pasteky od zaciatku a to aj domace,pecenove,zatial mi nic nieje a testy vsetky ok a poznam baby co jedli vsetko aj plesnive syry,zas to tak neberte,este sa najedzte kolko mozete,lebo pri kojeni to bude jak za trest.
moja mama mi povedala,ze oni jedli plesnive syry a pasteky stale a vsetko,vtedy nebolo,ze nieco sa nemoze a sme tu na svete,zdrave,pekne a tehotne!!!!

maculienka123
30. apr 2010

jazmi,ty si ma jako navnadila tym tvojim menu,no zavidim uz teraz 🙂

maculienka123
30. apr 2010

ja klobasky a slaninky jem priebezne v tyzni,no ako uverene a pecene

maculienka123
30. apr 2010

baby je tu niektora,ktora neberie ziadne vitaminy od zaciatku?ja vobec nic a dieta rastie jak dive