♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
Jazmi, super, tak budeme latkovat dve🙂)) ja som si uz aj objednala, velmi sa na ne tesim! ved teraz robia vselijake moderne latkove plienky a su take krasne a makucke🙂 pouzivanie uplne ako jednoraztovky, akurat opeires, su prijemnejsie, vraj zdravsie a ekologickejsie a este usetris 🙂
baby, a kolko kusov ste nakupili tych modernych latkovych plienok co sa pouzivaju ako jednorazove?
mywiel, krasne izbicky 😎
ahojte, odkiaľ ste kupovali alebo objednávali látkové plienky? Ja chcem len pár kusov, lebo ja budem používať normálne papierové, na pranie plienok nemám čas ani nervy. A úspora peňažná to bohvieaká nie je, keď si spočítaš elektrinu aj pracie prášky.
andzi aj vodu do toho musis ratat....je to dost, ked si to tak zoberem, a asi to bude chcet aj dost miesta. take babo plienok spotrebuje vela a ja veru neviem, ci sa kazdy den oplati mat pustenu pracku kvoli plienkam/lebo okakane ich nebudem skladovat fuj 😒
Baby, ja som od včera taká chorá, mám aj teplotu 37,4 maximálne, teraz ráno mi klesla, pobolieva ma hlava a kostrové svalstvo a veľmi ma bolí hrdlo. Chystám sa do lekárne, ale neviem, čo si mám pýtať. Čítala som, že úplne bezpečné sú len homeopatiká, aj ked nejaké mám, ale nepomáhajú mi. Radšej sa však obetujem a budem trpieť ako by som mala ublížiť drobčekovi.
poki, aj ja si to myslím, u mňa navyše rozhoduje aj ten faktor, že nebývame samy, ale u mojich rodičov a máme len jednu práčku - mama perie pre 6 dospelých neviem si predstaviť, že by prala denne aj 15 plienok navyše. To od nej nemôžem chcieť.
andzi, ano homeopatika mozes, ci zaberaju je uz druha vec
asi to bude chripka, ale ja by som na tvojom mieste sla k doktorke..... vsak mna moja dokyna naposledy poslala na imunologiu a infekcne ze ci nemam prasaciu 😀 krava 😠
to jo andzi, a tie pokakane plienky treba aj predpierat, nehodime hovienko predsa do pracky.... a bude zima, pradlo bude tazsie schnut.... a posusat po radiatoroch, teda vobec ma to nelaka
andzi daj si homeo coryzaliu kazdu hodinu tabletku a paralen keby si mala teplotu ale 37.4 mnoze byt aj tvoja normalna teplota tehotnej 😉
baby, ďakujem, no coryzaliu mám a ešte homeovox ale nič. Tak som si urobila roztok z teplej vody, Florsalminu (šalviový extrakt) a morská soľ a to používam ako kloktadlo, uvidím, či pomôže, ale tuším ma už hrdlo menej bolí, aj vykašliavam hlien.
Ivanulienka, ja by som išla k dokyne aj hneď, ale včera a dnes mám dovolenku a zajtra už musím do práce, tak neviem. Ale oveľa radšej by som išla na PN-ku.
silvika a paralen môžem? No nie som si istá.
andzi, paralen tiez mozes
baby, ste si isté? A čo si mám kúpiť, radšej tabletky alebo čípky, či je to jedno?
andzi, paralen mozes. vraj skor ako ibalgin. hlavne to vylez. inak baby, co dnes varite?
paralen mozes len sa nepredavkuj len ked fakt je s tebou zle a to homeo ber casto nech ti to zaberie, ak yb si mala pocit ze si zahlienena ja si davam aj sinupret 3xdenne tabletky a dobre mi to zabera
ja idem variť cestoviny s tuniakom a rajčinovou omáčkou, je to rýchle jedlo a podľa mňa aj zdravé.
my mame spenat s varenym vajickom a zemiakmi od vcera
ale vecer urobim este pecene zemiacky v rure
andzi, no tak paralen je jedine co mozes na teplotu a bolest
jujuj Ivy pečené zemiaky a este len v supke su moje najoblubenejsie jedlo... 🙂 a so slaninkou 🙂
andzi len paralen mozes nic ine,to mi povedali v kazdej lekarni,nic mi nechceli ani dat.
ja varim sunkafleky domace som si spravila s udenym maskom a salatikom.
baby,dostala som krce do bruska,ked lezim je to ok,ak sa postavim,hned tvrdne a citim maleho normalne na dotyk,je tak vypuceny,len sa bojim co to za bolesti mam.moze sa este roztahovat maternica?
Maci.... ja som sa presne toto vcera pytala.... zacalo ma pobolievat podbrusko.... dnes je to lepsie... ak sa to zhorsi chod radsej na pohotovost, mne to preslo.... ja si myslim ze to sa roztahuje svalstvo a maternica... mna ked chyti krc tak akoby od pupku.... ☹
macu asi mas Braxton-Hicks kontrakcie, tzv. falosne kontrakcie a tzv. tvrdnutie bruska, vraj su len treningom maternice, ktora sa pripravuje na porod, nesmu byt vsak pravidelne
povedz to svojmu gyndovi, ak neberes magnezium, tak ti ho zrejme aj odporuci alebo predpise
ja som tvrdnutie bruska nemala, tak neviem ake to je, ale tak myslim si, ze je to ono
ivu,citala som o tom a mavam to tak par krat za tyzden,nemozem moc sa namahat,inak to zacne.asi to bude ono.citim ako keby sa maly tlacil von ale nie cez posvu ale cez brucho priamo
moze to byt tym,ze som byvala dost utla,ani brucho som nemala ani boky ziadne a teraz sa to roztahuje ze to boli?
nie macu, to suvisi s maternicou ako takou, nie postavou
Macu mozee.... ja som napriklad prve tri mesiace spinila a to dosledkom velmi svalnateho brucha, ktore sa roztahuje a praskali mi zilky... a teraz citim tiez take pnutie v svaloch... myslim ze roztahovanie bruska moze niekoho viac boliet
baby to maternica robi stahy nie brusne svaly
janica teba boli asi fakt to pnutie svalov ale macu je jasny pripad tvrdnutia bruska
ano ja mam to tvdnutie a mavam to len vtedy ked sa maly moc pretaca a kope,ked je v klude nic,citim aj pichanie pod rebrami a na ladvinach.inak ja mam maternicu dost nizko,zevraj.
macu ak neberes magnezium tak asi zacnes, hlavne to povedz doktorovi
no poviem mu ale mam ist az za tri tyzdne na kontrolu,to je daleko,pijem zatial magneziovu vodu

http://www.vertbaudet.fr/page/visite_chambre_be......
http://www.vertbaudet.fr/page/visite_chambre_en...
http://www.vertbaudet.fr/page/visite_chambre_en...